Şimdi Ara

6 milyon $'lık Ev sinema sistemi sahibinde PS3 var ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
8.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada PS3 ile projektörü kıyaslarsak, projektör bayağı büyükmüş .
    Neyse, ben de 17" CRT mönitörümde film izleyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: greyhound

yanlız ben o projeksiyon sistemi yerine Panasonic 150 inch plazma alırdım...

Aynen mutlaka plazma alirdim ama adam ole bi sisteme mukemmel projektor koymustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: metall82

quote:

Aynen mutlaka plazma alirdim ama adam ole bi sisteme mukemmel projektor koymustur

150" plazma çok küçük kalır o sisteme. Adamın film perdesinin boyutunu görmedinizmi???
  • evt aslında 150inch küçük kalabilir perdeye göre. o perde neredeyse 5 metre 150 inch plasma yaklaşık 2.50 metre yapıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: metall82

quote:

150" plazma çok küçük kalır o sisteme. Adamın film perdesinin boyutunu görmedinizmi???

• bir film seyretmek için 6 milyon dolar harcanırmı ya,
    madem meraklısın al bi sinema bu parayla kendine de bi loca yaptır en güzel yere canın sıkıldıkça syret hem para da kazanırsın zevkini bedavaya getirirsin...
    Allah akıl fikir versin bu insanlara ya.o kadar aç evsiz insan varken...neyse açacağım ağzımı şimdi durduk yere kendimi sinirlendireceğim...
  • Oha felan oldum yanı o sıstemde mac oynadıgını dusunsene bıde turkce acayıp gaza gelırım aa
  • Projeksiyonun yerine plazmamı???Saçmalamayın....
  • hocam herşey iyi hoşta bu mekan ne böle bi iç mimar eli lazım...
  • sistem hiç hoşuma gitmedi
  • Delimidir nedir
  • ben olcam sinema gibi kullanırdım valla bi film 500 ytl deli zevkli olur orda film bass havaya zıplatır heralde
  • bu kadar parası olunca kafayı yemiş heralde

benim 7 sülalem gelse bu kadar parayı bir araya getiremez
  • Hayır, bu servet futbol topu büyüklüğünde bir yerden boşa aksa bile, girişimci üzerine tesis kurar... Yap-işlet-devret.....

Ah be amca aç gözünü biraz o hatunla aşk filmi hiç çekilmez....
  • bu adam kesin deli
  • adamda para var, zevk var arkadaslar.

en azından nereye harcayacagını bilmis, kumara kadına yatırmamıs enfes bir sistem kurmus. sinema manyagı belli bu tur manyakların talebi sayesinde goruntu kaliteleri arttırılıyor, pek abartmamak lazım 5-6 yıla kadar evlerimize girer full hd projektorler.
  • Hayrann kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yang wenli

adamda para var, zevk var arkadaslar.

en azından nereye harcayacagını bilmis, kumara kadına yatırmamıs enfes bir sistem kurmus. sinema manyagı belli bu tur manyakların talebi sayesinde goruntu kaliteleri arttırılıyor, pek abartmamak lazım 5-6 yıla kadar evlerimize girer full hd projektorler.

ben kendimden biliyorum
    şu ana kadar yanlış anlaşılmasın bende bi araba parası vermişimdir.evimdeki sistem ve dvd kolleksiyonuna

ama akşam bürodan çıkıp filmlerimi raflarda izlemek,onların tozunu almak,sağdakileri sola soldakileri sağa almak en büyük terapi ve zevktir benim için..şu sıralar dvd alma işini(özel dvd setler hariç)bırakıp blueray filmlere yöneldim ps3 sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorty -- 13 Şubat 2008; 11:54:35 >

• adam az bile vermiş o çevreleyen amfilerin yerine marantz ın T3 dergisinde gördüğüm 35000 avroluk sistemden koysaydı her biri 600 watt dan büyük bir sese ulaşırdı ama fiyat 6000 000 avroyu geçerdi
  • vay vay guzelde biz o kadar parayı hayatta göremeyiz adam bunun için harcamış daha kim bilir ne kadar vardır parası dagıt bize bari
  • o ses sistemiyle ne ps3 oynanır ama düşünsenize adamın full ses verdiğini
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.