Şimdi Ara

6 milyon $'lık Ev sinema sistemi sahibinde PS3 var ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
8.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: *Reaper*

tabiki PS3 alacak Dunyadaki en luks oyun konsolu. sistemide sorunsuz. bu tarz insanlarda sorunsuz cihazlardan zevk alir

Birşey derdim de neyse
  • bu adam türk olsa 6 milyondolara sinema sistemi kurmaz hatunu değiştirir. o sistem gerçekten 6 milyon dolar mı?

• kahrolası dünyada hayallerin sınırlı sayıda da olsa gerçek olabileceğini gördükçe ve ancak asla o sınırlı sayıda olamayacağım için nefret ediyorum
  • Surround AŞMIŞ :))) hoş herşey aşmış ama surround olayına bittim ben... kolonlar muhteşem... Adamın Sahte oyun derdi olmadıgı düşünülürse tabiki PS3 seçecek şaka şaka, eee bu adam bugun yarın birde Halo Edition çeker ya bu salona.
  • Sanki ev degil gibi burası tanıtım amaçlı yada show amaçlı yapılmış bir stüdyoya benziyor.
  • panasonic reklam olması için belki adama para bile vermiştir
    şaka bi yana fena olmamış...ama bence o adam aşmıştr kendini..hatunu da değiştirir evi de(tabi içindekilerle beraber)...
  • gurur duydum
  • hayır salak adam yanlışlıkla sesi sonuda kadar açık unutup birden sistemi bi çalıştıracak ondan sonra mefta olacak, bizde gazetelerde okuyacaz
  • anlaşıldı, yer altı dünyasına girmek şart oldu...var mı konseyime katılmak isteyen
  • bu da(ayrı Buda heykeli ile karıştırılmasın) gereksiz konular furyasının son halkası olmalı...
  • burada korku filmi izlenmez ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: THX

abi bu sistem 6 milyon dolar etmez ya

Sadece SXRD 4K Projektör 120.000 dolar zaten.

O Mcintosh'lar da 1milyon dolar vardır toplam.. Gerçi 20tanesi insanda anca bi tarafına monte etme isteği uyandırır tabi. Parayı piyangodan kazanmıştır kesin:)))

Tavandaki sahne ışıkları da beni benden aldı. Hangi sinemada görüp "sinema salonunun rengarenk yananı makbuldür" kanısına vardıysa artık. Sığır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 9 Şubat 2008; 1:23:18 >
  • oha yhaw herif raki sofrasi gibi donatmis her yeri

• ses sistemine o kadar para vermeseymiş....bose alsın 300 euro ya....kulaklık......yetee..
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

hayır salak adam yanlışlıkla sesi sonuda kadar açık unutup birden sistemi bi çalıştıracak ondan sonra mefta olacak, bizde gazetelerde okuyacaz

• Zevkli biriymiş, eleman istanbulda olsa adamla oyun takasına girerdim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakir -- 9 Şubat 2008; 13:18:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakir

Zevkli biriymiş, eleman istanbulda olsa adamla oyun takasına girerdim :D

Eleman İstanbul'da olsa elli kere soyarlardı evini :D

Şaka maka ben fotoları gördüm tansiyonum düştü :D
  • Böyle evim olsun 6k$ borcum olsun
    Toparlanın beyler soymaya gidiyoruz
    BİLL GATES görmesin(pinti herif üstüne başına almıyon bari 360'lara fan koy)
  • Görgüsüz adam. Fazlaca müsriflik yapmış. O paraya daha akıllıca işler yapılabilir. 6 milyon az para mı? 1 milyona yaptırsa tamam diyeceğim ama bu kadarı fazla. Ama yine de herkesin kendi zevki. Piyango çıkmış olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.