Şimdi Ara

6 Plus hala alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam. Bence en güzelini yapmışsınız. iP6+ öyle bir senede harcanacak bir cihaz değil. Ben de bir seneye yakın süredir kullanıyorum ve ram yetmemesi gibi bir olayla karşılaşmadım henüz, ki ram meraklısı arkadaşlara da sormak lazım instaya girip iki like atıp facede bir iki video paylaşmaktan başka ne yapıyorlar da yetmiyor. Tekrar hayırlı olsun, kılıf olarak Elago'ya bakabilirsiniz tam anlamıyla zırh ben çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de ip6+ Space gray 16 gb var telefon kendini belli ediyor. gayet memnunum bir sene olacak neredeyse.
    Tabi s modeli almanız daha mantıklı olurdu ama pişman olmazsınız.
    Telefon kendini göstersin istiyorsan şeffaf kılıf+cam ekran koruyucu yeterlidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden 6 plus aldın hemde kocaman çok çirkin... Bence düz 6s alsan daha iyidi
  • Bende 6 plus kullanıyorum ve jb'li. Kasma donma yaşamadım hiç çok abartılmış bence ama tabi para varsa üst model alınmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1gb ramden dolayı çok sorun yaşayan var. Android telefonlardaki gibi arkaplandan getirilen her uygulama baştan açılacaksa aynı şekilde çalışan yarı fiyatına bir çok android telefon var onlara bakmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.