Şimdi Ara

6 Plus hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6S Plus'a bütçem yetmiyor. 6 Plus almayı düşünüyorum. Hala alınır mı?

• Bence almayın hocam o ram 6 plusa yetmiyor iOS 10 ile daha da kotu olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ned eddard stark N kullanıcısına yanıt
    Alınmaz hocam. Kim ne derse desin alt model her zaman pişmanlıktır.
  • Hala 6 Plus kullanıyorum, kimsenin dediği gibi ram yetmemezliği falan yaşamadım.
    iOS 10 Beta 1'i de en stabil çalıştıran cihazların başında geliyor 6 Plus.
    Bazen gülmek için giriyorum şu foruma, yeterince gülüp çıkıyorum!
    Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• Ne kadar boş yorumlar var yahu tamam ram önenlide ios10 iphone 4 gibi olacak hali yok ya işlemcisi yettiği kadar hızlı çalışır. Zaten ram yetmese bile elma bazı kısıtlamalar yapar. Bu kaçıncı ios daha 3. dur hele bi 5 olsun bakarız o zaman ram yetiyormu yetmiyormu diye... Zaten ios 10 da aman aman bir yenilikte yok rami zorlasın. Yorumlara bakarsak daha hızlı ve stabil 9 işte

• Birkaç ay sonra 7 çıkacak bu sefer 6S alt model olacak. Teknolojinin sonu yok. Ram konusunu bilemiyorum. 6S serisi hariç 2 GB ramli telefon yok. -iPhone için- iOS 10'u 1 GB kaldıramayacaksa diğer telefonlarını çöpe mi atacak Apple?
    4-5 yıl beni idare edebilecek tek iPhone telefonlar var. 6S Plus'a bütçem yetmediğine göre 6 Plus alayım diyorum.
  • Ram 2gb olsa alınırdı ama arada çok fark var hocam. Altta çalışan uygulamaların her seferde yenilenmemesi harika birşey. Bütçenizi biraz artırın bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ned eddard stark

6S Plus'a bütçem yetmiyor. 6 Plus almayı düşünüyorum. Hala alınır mı?

Kesinlikle alinmaz bekleyin 3 ay sonra Iphone 7 tanitilacak o tanitimi bekleyin telefonlar piyasaya cikinca 6S'lerde fiyatlarda gerileme olacaktir oyle daha uyguna alabilirsiniz .

• Telefonsuz kaldım 3 ay gibi bir süreyi asla bekleyemem. 6S Plus almam için eklemem gerek miktar 400-500 TL. Bütçe sıkıntım var. iOS stabil bir işletim sistemi değil mi? 1 GB ram çok mu fark yaratacak?
  • şuan iphone 6 plusum var telefon tıkır tıkır çalışıyor ve şuan telefonda ios 10 beta sürümü yüklü kasmalar filan olmuyor bence alın size kalmış bişey burda kime sorarsanız sorun hep en üst modelinizi almayı yönlendirecektir bende isterim en üst modelini almayı ama bu ülkede askeri maaş ile zor o işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemlu -- 15 Haziran 2016; 15:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

Bence almayın hocam o ram 6 plusa yetmiyor iOS 10 ile daha da kotu olacaktir

Ram ile ekran çözünürlüğü farketmiyor hocam. GPU'su etkiler ki ip6'nın gpu'su gayet güçlü.

Siz iP6 plus alın gönül rahatlığıyla kullanırsınız.
  • Valla artık verdim siparişi. İnşallah uzun yıllar kullanırım, beni memnun eder.Herkese teşekkür ederim. Zevk meselesi tabii ama bana güzel bir kılıf önerebilir misiniz?
  • Alınır neden alınmasın ? 2-3 sene götürür hocam merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokcesel -- 15 Haziran 2016; 23:30:02 >
  • ned eddard stark N kullanıcısına yanıt
    Hocam Apple'ın kendi deri kılıflarından alın. Diğer kılıflar çiziyor. Test edildi, onaylandı.

• Hocam hangi telefonu aldınız inşallah gb düşük modelini almamışınızdır
  • Hangi renk aldınız ? Uzay grisi aldıysanız apple'ın siyah deri kılıfını öneririm. Ben kullanıyordum çokta memnundum kılıftan.
  • 6 plus var bendede cihaz bir kere kasmadi bu cihaza kasar vs... Diyenler cihazi alip kullanmamis kisiler sanirim ram 1gb ise kesin kasar kafasindalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır, halâ çok keyifli telefon
  • 16 GB aldım. Olmadı iCloud veya başka bir şey yaparız. Evet renk uzay grisi. Yalnız Apple'ın sitesindeki fiyatlar bana pahalı geldi. Bir kırılmaz ekran jelatin, bir de kılıf için 50 TL ayırmıştım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebupa

Hala 6 Plus kullanıyorum, kimsenin dediği gibi ram yetmemezliği falan yaşamadım.
    iOS 10 Beta 1'i de en stabil çalıştıran cihazların başında geliyor 6 Plus.
    Bazen gülmek için giriyorum şu foruma, yeterince gülüp çıkıyorum!
    Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

kardeş sorma sitede yönetici olsam bunları tek tek tespit eder forumdan atardım. yeni cihazları özendirmek için apple bunlara para mı veriyor, yoksa artniyetli bir şekilde yalan mı söylüyorlar anlamadım gitti. kendilerini apple pazarlama strateji uzmanı sanmazlarmı bir de "eskiyi kastırıp yeniyi aldırıcaklar haydi büyük oyunu bozalım"
    gönül rahatlığıyla alabilirsin 6plus'ı. illa son çıkanı alacağım diye komplekse giren bir aşağılık kompleksi taşıyordur. turkcell şubesinde çalışıyorum elimde 2. el telefonlarda var. iphone 5 var son sürüm yüklü. bildiğin canavar gibi alet. 5s ve sonrasını saymıyorum bile. ama bunlara kalsa 6s hariç hepsi kasıyor, neredesin steve jobs :'((((((((((((((((((

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.