Şimdi Ara

6 plus inanılmaz şarj süresi isteyen herkese sırrını verebilirim😃

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok basit teli yüzde yüz doldurun yüzde doksan sekize düşünce tekrar bi kaç saniyeliğine takın prize zaten şarj göstergesi kafasına göre takılmaya başlar sizde inanılmaz şarj kullanımına imza atmış olursunuz benim gibi😊
     6 plus inanılmaz şarj süresi isteyen herkese sırrını verebilirim😃 6 plus inanılmaz şarj süresi isteyen herkese sırrını verebilirim😃 6 plus inanılmaz şarj süresi isteyen herkese sırrını verebilirim😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şarj %1 oluncada çekip koyarmısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %98 e indikten sonra sarja takip bir kac saniye sonra fisten cikaracakmiyiz yoksa %100 olmasini bekleyecekmiyiz

• Anlamadınız sanırım kullanımım toplasan 1-2 saat arası ya var ya yok ama şu an 9 saate gidiyor kafasına göre takılıyor.
     6 plus inanılmaz şarj süresi isteyen herkese sırrını verebilirim😃

• Adam bug bulmuş resmen
  • Şarjı yüzde yüz yaptım sonra kapatıp açtım.98 e düştü kapatıp açınca kullanım görünmüyor.o yüzden tekrar şarja koydum.1 kaç saniye sonra çıkardım bi baktım şarj göstergesi kafayı yemiş 5 dakika da bir 1 saat kullanım artıyor.

• Benim 3g hucresel veri arkaplanda acikken hepsine kullanim olarak gosteriyordu. 10-12 saati bulmustu zaten her zaman o gosterge kullandigimdan daha fazla gosteriyor. Dogruligu tartisilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun mu oynuyoruz beyler.
  • beyler aman. arkadaşım aynısını galaxy ace'e yapıyordu, pil 3 ay sonra yalan oldu. telefon açıldığı gibi kapanıyordu. sizde aynısını yaparsanız malum pil değişmiyor, 1.5 ay garanti kapılarında yatarsız. sırf 1 saat daha fazla kullanım almak için riske atmayın pilinizi. lityum pillerin zaten 100e kadar şarj edilmesi bile önerilmiyorken bunu yapmanız pilin kafasına sıkmış olursunuz.
  • Adam kullandım demiyor konuyu okumadan başlığa cevap veriyorsunuz.. Kullanım süresi kafayı yemiş 1 dk kullanıyor 2 saat kullandın diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki kisinin bildigi sır degildir

• Adam bug bulmuş
  • adam bug bulmuş ya
  • Oo bug alırım bi dal

• çok kurcalama bozarsın
  • İşsiz.

• Sorun devam ediyor.
     6 plus inanılmaz şarj süresi isteyen herkese sırrını verebilirim😃 6 plus inanılmaz şarj süresi isteyen herkese sırrını verebilirim😃

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.