Bildirim
6 plus inanılmaz şarj süresi isteyen herkese sırrını verebilirim😃
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şarj %1 oluncada çekip koyarmısın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
%98 e indikten sonra sarja takip bir kac saniye sonra fisten cikaracakmiyiz yoksa %100 olmasini bekleyecekmiyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adam bug bulmuş resmen -
Şarjı yüzde yüz yaptım sonra kapatıp açtım.98 e düştü kapatıp açınca kullanım görünmüyor.o yüzden tekrar şarja koydum.1 kaç saniye sonra çıkardım bi baktım şarj göstergesi kafayı yemiş 5 dakika da bir 1 saat kullanım artıyor.
Benim 3g hucresel veri arkaplanda acikken hepsine kullanim olarak gosteriyordu. 10-12 saati bulmustu zaten her zaman o gosterge kullandigimdan daha fazla gosteriyor. Dogruligu tartisilir.
oyun mu oynuyoruz beyler. -
beyler aman. arkadaşım aynısını galaxy ace'e yapıyordu, pil 3 ay sonra yalan oldu. telefon açıldığı gibi kapanıyordu. sizde aynısını yaparsanız malum pil değişmiyor, 1.5 ay garanti kapılarında yatarsız. sırf 1 saat daha fazla kullanım almak için riske atmayın pilinizi. lityum pillerin zaten 100e kadar şarj edilmesi bile önerilmiyorken bunu yapmanız pilin kafasına sıkmış olursunuz. -
Adam kullandım demiyor konuyu okumadan başlığa cevap veriyorsunuz.. Kullanım süresi kafayı yemiş 1 dk kullanıyor 2 saat kullandın diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki kisinin bildigi sır degildir
Adam bug bulmuş -
adam bug bulmuş ya -
Oo bug alırım bi dal
çok kurcalama bozarsın -
İşsiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X