arkadaslar 999 +3 smite hammer cektim pazardan +6 bastım zar zor bastım adam +6 doll veriyo sizce vereyimmi?(flame70-str10-hp150-mp150) SERVER CYPER
Düşünme bile hemen takas yap bana sorarsan.Aralarındaki deger farkı Dol 10 lira ise*smıte hammer 7 liradır.
quote:Orijinalden alıntı: KnighTRDüşünme bile hemen takas yap bana sorarsan.Aralarındaki deger farkı Dol 10 lira ise*smıte hammer 7 liradır.Yap derim.
quote:Orijinalden alıntı: KnighTRDüşünme bile hemen takas yap bana sorarsan.Aralarındaki deger farkı Dol 10 lira ise*smıte hammer 7 liradır.sorman bile hata kaçırma bence
quote:Orijinalden alıntı: darkwanesorman bile hata kaçırma benceAlıntıları Göster adam yan carda diye cıktı gelmedi ::::))))) taaks yapmak isteyencyper oyuncularaına duyrulur..
quote:Orijinalden alıntı: frekans89adam yan carda diye cıktı gelmedi ::::))))) taaks yapmak isteyencyper oyuncularaına duyrulur..Alıntıları Göster +6 smite ile +7 iron impaht takas yapayımmı sizce geln teklif genelde böyle
quote:Orijinalden alıntı: frekans89+6 smite ile +7 iron impaht takas yapayımmı sizce geln teklif genelde böyleAlıntıları Göster yap
quote:Orijinalden alıntı: P.KSorman Hata, Hemen Yap...Alıntıları Göster sen onu bana ver ben sana 10 tane civarı priest citin (birisi rebirth) üstüne +9 maul üstüne +6 kite shield vereyim ne dersin ???
quote:Orijinalden alıntı: Yarrsen onu bana ver ben sana 10 tane civarı priest citin (birisi rebirth) üstüne +9 maul üstüne +6 kite shield vereyim ne dersin ???Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: dorhug sen onu bana ver ben sana 10 tane civarı priest citin (birisi rebirth) üstüne +9 maul üstüne +6 kite shield vereyim ne dersin ??? aga onlar çok oldu 5 ini wer sen
quote:Orijinalden alıntı: S1V4SL1a quote:Orjinalden alıntı: dorhug sen onu bana ver ben sana 10 tane civarı priest citin (birisi rebirth) üstüne +9 maul üstüne +6 kite shield vereyim ne dersin ??? aga onlar çok oldu 5 ini wer senAlıntıları Göster +6 doll ve 700m takas yaptım arkadaslar bilmem iyimi +7 ile kimse yapmadı takas
quote:Orijinalden alıntı: frekans89+6 doll ve 700m takas yaptım arkadaslar bilmem iyimi +7 ile kimse yapmadı takasAlıntıları Göster keşke ii +7 yi alsaydın
quote:Orijinalden alıntı: TheFekeşke ii +7 yi alsaydınAlıntıları Göster ya ii ne yapcam ben intciyim bende hb+6 vardı sattım doll alzımdı bana simdi tam oldu doll+6 II YAPIYOALR TAKAS ZATEN
quote:Orijinalden alıntı: jokato06Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster hahah espirimi yaptın gülelim ayıp olmasın....
quote:Orijinalden alıntı: frekans89hahah espirimi yaptın gülelim ayıp olmasın....Alıntıları Göster ii alıp strci olsaydın ya asıl intçiyle napacan
quote:Orijinalden alıntı: KaN-KuS-Tu-RaNii alıp strci olsaydın ya asıl intçiyle napacanAlıntıları Göster Güzel +6 Dol
quote:Orijinalden alıntı: V3Güzel +6 DolAlıntıları Göster ba$ka topicde +6 smite hammer cektim demi$sin..$imdi burda +3 den cektim +6a bastim diyorsun..bu ne celi$ki boyle
quote:Orijinalden alıntı: V3Güzel +6 DolAlıntıları Göster qüzeL Takas ama... Diqer Topicte Adamın Yüzüne Vurduqun İçin .
quote:Orijinalden alıntı: harDeathba$ka topicde +6 smite hammer cektim demi$sin..$imdi burda +3 den cektim +6a bastim diyorsun..bu ne celi$ki boyleAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: harDeath ba$ka topicde +6 smite hammer cektim demi$sin..$imdi burda +3 den cektim +6a bastim diyorsun..bu ne celi$ki boyle Arkadas benden çekti +3 idi kendisi +6 basti inşallah çarı banlanir
quote:Orijinalden alıntı: federaLquote:Orjinalden alıntı: harDeath ba$ka topicde +6 smite hammer cektim demi$sin..$imdi burda +3 den cektim +6a bastim diyorsun..bu ne celi$ki boyle Arkadas benden çekti +3 idi kendisi +6 basti inşallah çarı banlanir Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: federaL quote:Orjinalden alıntı: harDeath ba$ka topicde +6 smite hammer cektim demi$sin..$imdi burda +3 den cektim +6a bastim diyorsun..bu ne celi$ki boyle Arkadas benden çekti +3 idi kendisi +6 basti inşallah çarı banlanir ne alaka şimdi pazarda item basıp çekince niye char banlansınki?