arkadaslar 999 +3 smite hammer cektim pazardan +6 bastım zar zor bastım adam +6 doll veriyo sizce vereyimmi?(flame70-str10-hp150-mp150) SERVER CYPER
Düşünme bile hemen takas yap bana sorarsan.Aralarındaki deger farkı Dol 10 lira ise*smıte hammer 7 liradır.
sen onu bana ver ben sana 10 tane civarı priest citin (birisi rebirth) üstüne +9 maul üstüne +6 kite shield vereyim ne dersin ???
quote:Orjinalden alıntı: dorhug sen onu bana ver ben sana 10 tane civarı priest citin (birisi rebirth) üstüne +9 maul üstüne +6 kite shield vereyim ne dersin ??? aga onlar çok oldu 5 ini wer sen
ya ii ne yapcam ben intciyim bende hb+6 vardı sattım doll alzımdı bana simdi tam oldu doll+6 II YAPIYOALR TAKAS ZATEN
ba$ka topicde +6 smite hammer cektim demi$sin..$imdi burda +3 den cektim +6a bastim diyorsun..bu ne celi$ki boyle
quote:Orjinalden alıntı: harDeath ba$ka topicde +6 smite hammer cektim demi$sin..$imdi burda +3 den cektim +6a bastim diyorsun..bu ne celi$ki boyle Arkadas benden çekti +3 idi kendisi +6 basti inşallah çarı banlanir
quote:Orjinalden alıntı: federaL quote:Orjinalden alıntı: harDeath ba$ka topicde +6 smite hammer cektim demi$sin..$imdi burda +3 den cektim +6a bastim diyorsun..bu ne celi$ki boyle Arkadas benden çekti +3 idi kendisi +6 basti inşallah çarı banlanir ne alaka şimdi pazarda item basıp çekince niye char banlansınki?