Şimdi Ara

6 tane SVCHOST.EXE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yukarıda gereken bilgiyi "Turgut" arkadaşımız yazmış. Ben buna ek olarak da bilginiz açısından bir resim ekliyorum ve orada kısaca açıklamasıda var.
    Ayrıca bendede 6 tane Büyük harfler ile gözüküyor ve çalışıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: mabanaxar

quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

quote:

Orjinalden alıntı: onurak

turgutcugum verdiğin derin bilgiler doğrultusunda aydınlanan zihnim şahsına teşekkürü bir borç bilir.

Vay kardeşim nasılda agzın laf yapıyor Gözümsün

+1

• ben adsl kullanıyorum ve 6 tane SVCHOST.EXE var. Bunlardan birisi 23.456kb kullanıyor ve internet bağlantım sürekli haberleşiyor lambalar hiç sönmüyor.bu SVCHOTS.EXE nin görevini sonlandırdığımda düzeliyor haberleşme felen kalmıyor.ne yapmalıyım. ad-aware spybot kaspersky ile tarattım birşey bulamadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanaykanat

ben adsl kullanıyorum ve 6 tane SVCHOST.EXE var. Bunlardan birisi 23.456kb kullanıyor ve internet bağlantım sürekli haberleşiyor lambalar hiç sönmüyor.bu SVCHOTS.EXE nin görevini sonlandırdığımda düzeliyor haberleşme felen kalmıyor.ne yapmalıyım. ad-aware spybot kaspersky ile tarattım birşey bulamadı

Başlat/Çalıştır'dan "cmd" yaz.Enter "tasklist/svc" komutu ile bütün çalışan servisleri, ne neyi çalıştırıyor görürsün.

Not:Bu yararlı komut normalde XP'de bulunmamaktadır.Buradan indirebilir. http://www.tech-recipes.com/windows_tips679.html (c:/windows/system32 klasörüne atacaksın) ve yine verdiğim bu sitede farklı tasklist komutlarını ve ne işe yaradıklarını görebilirsin.

Ayrıca ,yine Başlat/ çalıştır/cmd 'dan "netstat" komutu ile bağlandığın ip'leri görebilirsin.Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooZ -- 17 Ocak 2005, 13:53:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zoozfire

quote:

Orjinalden alıntı: hakanaykanat

ben adsl kullanıyorum ve 6 tane SVCHOST.EXE var. Bunlardan birisi 23.456kb kullanıyor ve internet bağlantım sürekli haberleşiyor lambalar hiç sönmüyor.bu SVCHOTS.EXE nin görevini sonlandırdığımda düzeliyor haberleşme felen kalmıyor.ne yapmalıyım. ad-aware spybot kaspersky ile tarattım birşey bulamadı

Başlat/Çalıştır'dan "cmd" yaz.Enter "tasklist/svc" komutu ile bütün çalışan servisleri, ne neyi çalıştırıyor görürsün.

Not:Bu yararlı komut normalde XP'de bulunmamaktadır.Buradan indirebilir(c:/windows/system32 klasörüne atacaksın) ve farklı tasklist komutlarını ve ne işe yaradıklarını görebilirsin. http://www.tech-recipes.com/windows_tips679.html

Ayrıca ,yine Başlat çalıştırdan "netstat" komutu ile bağlandığın ip'leri görebilirsin.Kolay gelsin

hocam komut bende çalışmadı sistem belirtilen yolu bulunamadı diyor.ayrıca linkte çalışmıyor başka yolu varmı varsa başaka link verirmisn

pardon link çalısıyomus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteeL -- 16 Ocak 2005, 17:20:29 >

• ya şimdi çalışıyordu birkaç kere dene sistem yolu bulmamasının sebebi tasklist.exe nin sende yüklü olmaması

http://www.computerhope.com/download/winxp.htm burdan direk indirebilirsin ilk verdiğim linkte farklı tasklist komutlarını da anlatıyor.
  • teskkurler tamamdır
  • Norton Personal Firewall yükle haberleşmeyi keser.
  • quote:

Orjinalden alıntı: efshane

Ama bazen "scvhost.exe" gibi kurnaz spylara da dikkat etmek lazım. İki harfin yerini değiştirip çakallık yapıyorlar.

evet aynen
  • AMAN DIKKAT ÇOK BELALI BIR VIRUSTUR KENDILERI

• bendede 4 tane calısıyor simdi baktım
  • bende

başlat çalıştıra msconfig başlangıçta yazınca svchsot (lütfen yazılışa dikkat edin) diye bi exe görünüyor... zannedersem bu farklı bişey aynı şey görev yöneticisinde de görünüyor...
    ne yapmam lazım...

teşekkür ederim...
  • bi kaç tanesi gereksiz de hangileri bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.