Şimdi Ara

6 tane SVCHOST.EXE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarda 6 tane svchost.exe çalışıyor.eskiden küçük harflerle yazrken şimdi SVCHOST.EXE die yazmaya başladılar görev yöneticisinde?nedir bunun anlamı?

• Erdem kardeşim bende şimdi benimkine baktım 5 tane svchost.exe var ama hepsi kücük ,başka bilgisayardan denedim ondada 6 tane hepsi büyük Sistemlerimin saglam olduguna eminim gerekli antivirus ve spy-ware testlerinden geçirilmiştir o yüzden bir sorun teşkil etmiyor boşuna endişe etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut

Erdem kardeşim bende şimdi benimkine baktım 5 tane svchost.exe var ama hepsi kücük ,başka bilgisayardan denedim ondada 6 tane hepsi büyük Sistemlerimin saglam olduguna eminim gerekli antivirus ve spy-ware testlerinden geçirilmiştir o yüzden bir sorun teşkil etmiyor boşuna endişe etme
    aynı problem evdeki pc m dede var ama virüs spy benzeri bişey bulamadım korkmana gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.n.u.r

aynı problem evdeki pc m dede var ama virüs spy benzeri bişey bulamadım korkmana gerek yok

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: onurak

"Windows 2000/XP işletim sistemlerinde verilecek servisleri kayıtlar dosyasında inceleyen ve gerekli DLL (Dynamic Link Library) dosyalarını çalıştıran programın adıdır. Svchost.exe, sistemin normal şartlarda sıklıkla kullandığı bir programdır. PID numaraları ve çalıştırdıkları servisler şunlardır:

Svchost.exe 404 RpcSs
    Svchost.exe 556 EventSystem, Netman, NtmsSvc, RasMan, SENS, TapiSrv "

Bence bu bir problem teşkil etmiyor onur ,her biri farklı bir iş için kullanılıyor cünkü bakarsan eğer boyutları değişik örnek olarakk 4 tane internet explorer açarsan görev yöneticisine 4 adet IEXPLORER.exe nin yerleştigini görürsün Sonuç olarak bir sorun teşkil etmiyor sistemin ihtiyacı var açıyor .Sen nasıl ihtiyaçın oldukca yemek yiyorsun onun gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turgut -- 14 Ocak 2005, 10:03:02 >

• Svchost.exe nedir?

Windows 2000/XP işletim sistemlerinde verilecek servisleri kayıtlar dosyasında inceleyen ve gerekli DLL (Dynamic Link Library) dosyalarını çalıştıran programın adıdır. Birçok svchost.exe görev çubuğunda ve McAfee Firewall 8.0 uyarılarında görülebilir. Svchost.exe, sistemin normal şartlarda sıklıkla kullandığı bir programdır. PID numaraları ve çalıştırdıkları servisler şunlardır:

Svchost.exe 404 RpcSs
    Svchost.exe 556 EventSystem, Netman, NtmsSvc, RasMan, SENS, TapiSrv

boyle bır bılgı vermek ıstedım

saygılarımla....
  • quote:

quote:

"Windows 2000/XP işletim sistemlerinde verilecek servisleri kayıtlar dosyasında inceleyen ve gerekli DLL (Dynamic Link Library) dosyalarını çalıştıran programın adıdır. Svchost.exe, sistemin normal şartlarda sıklıkla kullandığı bir programdır. PID numaraları ve çalıştırdıkları servisler şunlardır:

Svchost.exe 404 RpcSs

Bence bu bir problem teşkil etmiyor onur ,her biri farklı bir iş için kullanılıyor cünkü bakarsan eğer boyutları değişik örnek olarakk 4 tane internet explorer açarsan görev yöneticisine 4 adet IEXPLORER.exe nin yerleştigini görürsün Sonuç olarak bir sorun teşkil etmiyor sistemin ihtiyacı var açıyor .Sen nasıl ihtiyaçın oldukca yemek yiyorsun onun gibi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Turgut

quote:

Svchost.exe 404 RpcSs

turgutcugum verdiğin derin bilgiler doğrultusunda aydınlanan zihnim şahsına teşekkürü bir borç bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayt75

Svchost.exe nedir?

Windows 2000/XP işletim sistemlerinde verilecek servisleri kayıtlar dosyasında inceleyen ve gerekli DLL (Dynamic Link Library) dosyalarını çalıştıran programın adıdır. Birçok svchost.exe görev çubuğunda ve McAfee Firewall 8.0 uyarılarında görülebilir. Svchost.exe, sistemin normal şartlarda sıklıkla kullandığı bir programdır. PID numaraları ve çalıştırdıkları servisler şunlardır:

Svchost.exe 404 RpcSs
    Svchost.exe 556 EventSystem, Netman, NtmsSvc, RasMan, SENS, TapiSrv

boyle bır bılgı vermek ıstedım

saygılarımla....
    turgut aynı bılgı verdığımı gormedım kusura bakma

saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.n.u.r

quote:

quote:

Svchost.exe 404 RpcSs

turgutcugum verdiğin derin bilgiler doğrultusunda aydınlanan zihnim şahsına teşekkürü bir borç bilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Vay kardeşim nasılda agzın laf yapıyor Gözümsün

• quote:

Orijinalden alıntı: slayt75

saygılarımla..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: slayt75

saygılarımla..

Sorun degil kardeşim ne demek herkes istedigi bilgiyi verebilir

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: slayt75

saygılarımla..

Sorun degil kardeşim ne demek herkes istedigi bilgiyi verebilir

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sanıyorum hata yapıyorsunuz.Yukarıda yazılanlar çok büyük bir sorundur.Başımıza açılan çok da yeni bir sorundur.
    Yazılım bölümünde IEXPLORE.EXE hatasında yazdım daha yeni.
    Okuyalım dikkatli olalım. Birbirimizi uyaralım,
    Sevgiler,

• quote:

Orijinalden alıntı: serimc

Arkadaşlar sanıyorum hata yapıyorsunuz.Yukarıda yazılanlar çok büyük bir sorundur.Başımıza açılan çok da yeni bir sorundur.
    Yazılım bölümünde IEXPLORE.EXE hatasında yazdım daha yeni.
    Okuyalım dikkatli olalım. Birbirimizi uyaralım,
    Sevgiler,

Alıntıları Göster
    Ama bazen "scvhost.exe" gibi kurnaz spylara da dikkat etmek lazım. İki harfin yerini değiştirip çakallık yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efshane

Ama bazen "scvhost.exe" gibi kurnaz spylara da dikkat etmek lazım. İki harfin yerini değiştirip çakallık yapıyorlar.

Alıntıları Göster
    peki arkadaşlar neden bazı bilgisayarlarda svchost.exe yazısı büyük bazısında küçük.görev yöneticisi bunu neye göre belirler.yani görev yöneticisinde neden bazı exe ler büyük bazıları lüçük yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crespo10

peki arkadaşlar neden bazı bilgisayarlarda svchost.exe yazısı büyük bazısında küçük.görev yöneticisi bunu neye göre belirler.yani görev yöneticisinde neden bazı exe ler büyük bazıları lüçük yazar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar
    (svchost.exe )küçük yazılanlar bir ihtimal sorun teşkil etmez fakat winoptimize veya winpatrolle bir kurun ve daha görülmeyen başka programlar varmı bir bakın
    küçük yazılanı zarar vermez ama büyük yazılan büyük ihtimalle spy dır..
    lütfen dikkatli olalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: riforma

arkadaşlar
    (svchost.exe )küçük yazılanlar bir ihtimal sorun teşkil etmez fakat winoptimize veya winpatrolle bir kurun ve daha görülmeyen başka programlar varmı bir bakın
    küçük yazılanı zarar vermez ama büyük yazılan büyük ihtimalle spy dır..
    lütfen dikkatli olalım.

Alıntıları Göster
    bende 6 tane svchost.exe var ve hepsi büyük harfle
  • quote:

Orijinalden alıntı: crespo10

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: erdem78

housecall.trendmicro.com a gir bir free scan yap istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: riforma

quote:

Orjinalden alıntı: erdem78

housecall.trendmicro.com a gir bir free scan yap istersen

Alıntıları Göster
    hocam hiçbi virüs programı bişey bulamıyo.ben de kaspersky var ama dediğin yerde de bi tarattım.bişey bulunmadı
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: mabanaxar

quote:

quote:

+1

Alıntıları Göster
    bendede 5 tane var hepsi buyuk harflerle yazılı...

• quote:

Orijinalden alıntı: [V]iru[S]

bendede 5 tane var hepsi buyuk harflerle yazılı...

Alıntıları Göster
    Sorun yok baglantı ayarlarınla ilgili bi olay....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

Sorun yok baglantı ayarlarınla ilgili bi olay....

Alıntıları Göster
    ama bağlantı ayarları değişmediki bende.birdenbire büyük yazmaya başladılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.