Şimdi Ara

svchost.exe indirme yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yazın memlekete döndüm telefondan 2 GB İnternet paketi yapıyım DH de takılırım arada lol oynarım diye. Ama görev yöneticisinden baktığımda 1 saat içinde 400 mb indirme yapmış kaynak izleyicisinden baktım svchost.exe yapıyor yazıyor. Biraz araştırdım svchost.exe nin virüsü varmış Görev Y. den ayrıntılardan svchost.exe nin yanında kullanıcı adı yazarsa (Oturum isminiz normalde SYSTEM-NETWORK SERVICE-Local Service yazması lazım) virüs bunu kapattığım an download duruyor. Sağ klik dosya konumundan silmeye çalıştığımda windows sistem dosyası olduğu için hata veriyor. Nasıl kurtulurum bundan paket kalmadı kardeşim dk başı onun açılmasını bekleyip indirme yaptığında kapatmak zorundamıyım ya

• Çalıştır'a services.msc yaz Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti'ne çift tıkla başlangıç türünü devre dışı olarak değiştir bilgisayarı yeniden başlat
  • haklısın ama svchost'un kullanıcı adı da içeren servisleri var yanlız. bence güncelleme açık. windows update ve varsa office ve defender updateleri kontrol et. bilgisayar güncelleme alıyo olabilir
  • Benimki de 2 saattir kesintisiz indirme yapıyor, bir yandan da belleği sömürüyor.
  • Svcs ise bende de var ara ara kayank izleyicisnden sonlandırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sorunu bende yaşadım. yabancı sitelere baktığımda windows updateden olduğuna karar verdim ama bende kapalıydı fakat başlata services (türkçe ise servisler) yazıp ordan windows updateye baktığımda açık görünüyordu. oradan devre dışı bırakınca 2gb ram kullanırken birden 30 lara düştü. internet kullanımıda durdu
  • Windows update, Defender gibi şeyleri kapatın ama Svchost gibi sistem işlemlerini taklit eden virüsler var. Her ihtimale karşın Malwarebytes Antimalware ile full tarama yapmanızı öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.