Şimdi Ara

.exe sistem belirtilen dosyayı bulamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar visual studio 2008 2010 hangisini yükleyip denediysem daha kod yazmadan(kod yazarakta denedim) empty projecti çalıştırdığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası alıyorum. Sanırım sorun studio debug klasörüne projenin exesini oluşturamıyor. format sil yükle gibi şeyler demeyin denemediğim yol kalmadı. google'da demeyin yabancı forumlarda da her çözümü denedim olmuyor

• skull62 kullanıcısına yanıt
    bi uninstaller programıyla detaylı silmeyi dene bi.

veya 2008/2010 hangisini kullanıyorsan program ekle kaldırdan sil ccleaner gibi bi programla kalıntıları kaldır bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra yeniden kur.

kurulum yaparken seçenekleri işaretle ki eksik kurmasın. (seçeneklerden kastım sadece C# değil geri kalan eklentileride kursun)

benim tercihim vs 2012.
  • Her yolu denedim diyorsun yani format atıp farklı sürümleri denediysen ve yinede aynı hatayı alıyorsan, sorun format attığın cd ya da usbdeki işletim sisteminde olabilir.
    Farklı bir cd ile format atmayı dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatchFire

Her yolu denedim diyorsun yani format atıp farklı sürümleri denediysen ve yinede aynı hatayı alıyorsan, sorun format attığın cd ya da usbdeki işletim sisteminde olabilir.
    Farklı bir cd ile format atmayı dene.

bu önceki bilgisayarımda da oluyordu yeni pc aldım ve aynı sorun devam ediyor setup sıkıntılı olabilir veya 64bitle alakalı olabilir bilmiyorum. bildiğiniz sağlam setup varsa özelden atarsanız sevinirim 2008 - 2010-2012 fark etmez yeterki şu lanet exe hatasını vermesin.
  • Projeye sag tiklayin. Propertiesten solda build var. Oradan olusturilan exe veya dll lerin lokasyonunu secebilirsiniz. Muhtemelen bir takim ayarlardan dolayi projenin debug veya release klasorune atmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlar bu şekilde sizdeki ayarlarla kıyaslarsak aynımıdır? bir de working directoryi browse yapıp kendim debug dosyasının yolunu gösterdim fakat o da olmadı. bu arada hata bu
     .exe sistem belirtilen dosyayı bulamıyor .exe sistem belirtilen dosyayı bulamıyor

• Her yolu denedim dediğin için en son çözüm olarak bunları söylüyorum:

ilk önce buradan 2013 sürümünü indir ve dene (Express 2013 for Windows)
    http://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-express-vs.aspx

olmazsa internetten düzgün bir işletim sistemi indirip onu kur, 64 bit olup olmaması hiç farketmez .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Her yolu denedim dediğin için en son çözüm olarak bunları söylüyorum:

ilk önce buradan 2013 sürümünü indir ve dene (Express 2013 for Windows)
    http://www.visualstudio.com/en-us/products/visual-studio-express-vs.aspx

olmazsa internetten düzgün bir işletim sistemi indirip onu kur, 64 bit olup olmaması hiç farketmez .

bu ücretsiz sürüm mü ya da trial?

Ücretsiz sürümü, birde c# projesi oluşturarak onu denermisin oda aynı hatayı verecek mi...
  • quote:

Ücretsiz sürümü, birde c# projesi oluşturarak onu denermisin oda aynı hatayı verecek mi...

emtpy project açtım bu hatayı verdi
     .exe sistem belirtilen dosyayı bulamıyor
    projeye main metodu ekliyorsun di mi?
  • quote:

projeye main metodu ekliyorsun di mi?

c# bilmiyorum ama hazır empty olmayanı açınca da hata veriyor(stdafxh olanlar). Bu studio 2013 expressi yükledim ama c++ yok içinde sadece visual basic ve c# var?
    Express 2013 for Windows indirdiysen olması lazım bende aynısını kullanıyorum bende var.
    Birde 2013 te dene c# yeni Windows Forms Application yaratıp
  • quote:

Express 2013 for Windows indirdiysen olması lazım bende aynısını kullanıyorum bende var.
    Birde 2013 te dene c# yeni Windows Forms Application yaratıp

hakikaten çok ilginç ya 2013 expresste c++ buldum da yine aynı hata veriyor anlaşılan sorun benim işletim sisteminde bişeyler eksik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.