Şimdi Ara

WINDOWS 8 ETKİNLEŞTİRME SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
16.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Win8 yükledim malum lisanssız ama ben ilaçladım :) Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğimde etkinleştirildi diyor lakin her bilgisayarı açtığımda ekran geliyor ve şu uyarı geliyor:

"Windowsu etkinleştirmek için kişisel bilgisayar ayarlarına gidin" halbuki etkinleştirme yaptım. ne yapmam lazım bu sorunu çözmem için yardım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poten_za -- 12 Ocak 2013; 18:51:44 >

• Demekki ilaç iyi değil Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyince etkinleştirildi mi yoksa etkinlestirildi mi yazıyo eğer s harfi ile yazıyosa senin ilaçta iş yok demektir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mauseler

Demekki ilaç iyi değil Bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler deyince etkinleştirildi mi yoksa etkinlestirildi mi yazıyo eğer s harfi ile yazıyosa senin ilaçta iş yok demektir!

windows etkinlestirildi yazıyor "s" harfi yani "ş" harfi değil...anladığım kadarıyla ilaç gerekiyor...
  • 75 Tl Ver Al Lisansı Bak Keyfine
  • Onu çooook düşündüm ama yükseltme diyor yani istediğim an istediğim gibi kullanabilecek miyim acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poten_za

Onu çooook düşündüm ama yükseltme diyor yani istediğim an istediğim gibi kullanabilecek miyim acaba

"İstediğim gibi" den kastınız nedir bilmiyorum, ama bir kez kurduktan sonra yükseltmesi falan kalmaz, normal işletim sistemi kuralları içinde kullanırsınız. Ayrıca yükseltme ile sıfır kurulum da yapabilirsiniz, tabii öncesinde sistemde Win XP SP3, Vista veya Win 7 kurulu olması şartı ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Onu çooook düşündüm ama yükseltme diyor yani istediğim an istediğim gibi kullanabilecek miyim acaba

"İstediğim gibi" den kastınız nedir bilmiyorum, ama bir kez kurduktan sonra yükseltmesi falan kalmaz, normal işletim sistemi kuralları içinde kullanırsınız. Ayrıca yükseltme ile sıfır kurulum da yapabilirsiniz, tabii öncesinde sistemde Win XP SP3, Vista veya Win 7 kurulu olması şartı ile...

şimdi şu şekilde anlatayım...1 ay önce eşime netbook aldık ve 29 tl olan kampanyadan yararlanmak için kodunu girdim fakat windows starter olduğu için kabul etmedi. şimdi ben şu şekilde istiyorum. bilgisayarıma format atayım windows 8 kurayım lisanslı olsun hepsi bu. ama şuan kullandığım windowsların tümü (win8, win7) hiçbirisi lisanslı windowslar değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi şu şekilde anlatayım...1 ay önce eşime netbook aldık ve 29 tl olan kampanyadan yararlanmak için kodunu girdim fakat windows starter olduğu için kabul etmedi. şimdi ben şu şekilde istiyorum. bilgisayarıma format atayım windows 8 kurayım lisanslı olsun hepsi bu. ama şuan kullandığım windowsların tümü (win8, win7) hiçbirisi lisanslı windowslar değil.

Lisanslı olmasa da Win 7 yüklü ise yükseltmeyi ister yükselterek ister sıfırdan kurabilirsiniz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.