Arkadaşlar Valorant oyununda eğer mikrofon ile konuşmak istersem ses kalitesi çok kötü düşüyor. Ama windowsda giriş aygıtı olarak kulaklığın mikrofonunu kullanmaz isem sorun yok. Mikrofon seçili olursa oyun sesleri aşırı derecede düşüyor. Bu TWS olan tüm kulaklıklarda mı var yoksa kablosuz kulaklıkarda böyle bir sorun yok mu?
İTOPYA FİYAT ARTIŞI
Ben buraya yazayım da insanların nasıl kazıklandığı bilinsin görülsün.
Bu monitör daha 2 gün önce 7599 TL idi. Sadece mağazada elden alınabiliyor web stoklarında yok dendi. Mağaza ile iletişime geçtim ve dedim ki ben istanbulda değilim elden alma şansım yok bana kargo yapar mısınız diye rica ettim. Genel bir mail attılar cevap olarak. Sanırım satıldığını biliyorlar ve piyasada 9000 TL civarlarında geziyor diye 1 gün sonra 8000 küsur şimdi de nerdeyse 9000 TL olarak fiyat güncellenmiş. Peki bu neyin zammı acaba? İnsanlara fiyat dayatmak bu kadar kolay mı? Elinize yeni stok geldi de pahalıdan mı aldınız sanki. Keşke önce ki fiyatı ekran görüntüsü alsaydım da şikayet etse idim. Yani bu enflasyon ayağına satıcıların da parmağı var yok değil.
GTX 1650 Laptop İçin 144hz IPS Monitör Tavsiyesi
Arkadaşlar Asus Strix Gaming Laptop kullanıyorum ve ekran kartı gtx 1650. usb c-display port olacak şekilde 144hz, ips panel, 1ms en az tepki süreli ve 23-24" arasında monitör arıyorum.
Bu modeli buldum ama bütçemi biraz aşıyor. 3400 en fazla olacak şekilde monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Forza Horizon 4, Battlefield 1 veya fifa gibi oyunları oynamaktayım.
Asus ROG Strix G153IH-HN002T laptopu 144 Hz monitöre bağlama
Merhabalar arkadaşlar. ASUS ROG STRIX G153IH-HN002T laptop aldım. Özelliklerine baktığımda şu şekilde gördüm;
- 1X HDMI 2.0b
- 3X USB 3.2 gen 1 type-a
- 1X USB 3.2 gen 2 Type-C Support
- Displayport™ / Power delivery.
Anladığım kadarı ile 144 Hz ve 1080p monitör alsam kullanabilirim, yanılıyor muyum? HDMI girişi var, DP girişi yok fakat USB type-C girişi var tıpkı telefon şarj aletleri gibi. Type-c girişinin yanında ufak Display Port simgesi (D) var. Monitör almam durumunda ise FPS azalması veya donma sorunu yaşar mıyım?
AMD RYZEN 3 2200G APU SİSTEM ÖNERİSİ
Arkadaşlar merhaba,
Sistem toplamak istiyorum ama malum fiyatlar uçtu gitti.
İşlemci: i3 10100f
anakart: MSI a320m
Ekran kartı: gtx1050ti
Kasa(psu dahil)
24" fhd 1ms monitör
Bu bileşenler 4500 tl civarı yapıyor hemen hemen. SSD ve ram mevcut. Fakat amd apu işine bakacak olursak eğer
işlemci: ryzen 3 2200g
anakart: msi
kasa ve aynı monitör
bu şekilde 3000 civarı yapıyor. Oynanacak oyunlar GTA5, Starwars Battlefront, Battlefield gibi oyunlar.
Apu sistem mutlaka harici ekran kartına göre daha geride kalacaktır ama malum bütçe sorunu var. Diğer bir seçenek ise apu ile idare edip sonradan bir ekran kartı takmak. O zaman da Ryzen 5 2400g daha mı iyi bir seçenek olur. Bana high ayarlarda 60 fps civarı yeterli şimdilik.
Yarım ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
ÇİFT HATLI KULLANILABİLECEK TELEFON TAVSİYESİ
|
Western Digital G/Ç hatası
|
SAMSUNG S3 ORJİNAL ROM YÜKLEMEK VE IMEI SORUNU
|
IPTV HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
|
ASUS X554L FORMAT ATAMIYORUM USB TANIMIYOR
|
Intel i5 6402p - Msi H170 Gaming M3 - 2*8 gb Kingston Fury 2133 DDR4 - 1 TB WD Caviar Black/ 250 GB Corsair Force LX SSD - Corsair 450D - Asus ROG Strix GTX1080 Advanced - Asus VG248QE 144hz 1ms - Razer Blackwidow Chroma/Razer Deathadder Chroma - Logitech Z5500 - Thermaltake 750W Bronze 80 |
Referanslara bakınız |
Son Giriş: 29 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.011
İkinci El Bölümü Mesajları: 908
Konularının görüntülenme sayısı: 39.888 (Bu ay: 317)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 126 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El