Şimdi Ara

6 Yıllık İlişkim Bitti 1 Hafta Sonra Başka Bir Erkekle Elele Yakaladım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
6.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne oluyor bu kızlara anlamıyorum. Gerçekten çok garip yaratıklar. İlgi gösterirsin bunalır, boş bırakırsın sıkılır.
  • bence kızı yakalaman ve ailesini araman yanlış olmuş, sen ayrıldıktan sonra seni ilgilendirmez ne yaptıgı, önemli olan şuandır, şimdidir. kız kafasında seni bitirmiş istedigini yaşar, ha yarın öbürgün pişman olup dönme ihtimalide halen var. sen bu dakkadan sonra muhattap olma kimseyle, belki tekrar birlikte olmak ister ve sende halen istiyorsan olursun.

yok birdaha nasıl güvencem vs vs konuları hikaye ,
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    kız bir haftada başkasına aşık olmadı heralde, onun önceside vardır ve aldatmaya girer, ipler koptuktan sonra olsa istediğini yapsın o ayrı.

bende benzer şeyler yaşadım ve artık birine fazla bağlanmamayı, yarın gidebilecekmiş gibi düşünmeyi tercih ediyorum, önemli olan başta kendin ve ailensin...
  • Vay be üstad ne diyim ne söyliyim üzüldüm be o kadar içten yazmışsın 6 sene demişsin ulan biz üç beş ay olunca rekor diyorduk adam 6 sene.Üstad söylenecek fazla birşey yok sen 6 seneni heba etmişsin geri dönüşüde yok üzülmemek elde değil.Ama böyle adamlara bu muamele yapılıyorya yatacak yerleri yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok üzüldüm hocam.Ama artık kendi yoluna bakmalısın.Biliyorum o kadar emek harcadın ilişkine ama karşındaki kişi seni düşünmüyorsa.Bu ilişki çoktan bitmiştir.Bende senin durumuna benzer yaşadım ama çok kısa bir süreydi.İş yerinde tanışıyoruz ve numarasını istiyorum.O anda kız beni sevdiğini söylüyor neyse iş çıkışında evine bırakmaya gittim.Dudaklarıma yapışmıştı.Beni çok sevdiğini söylemişti.Ertesi gün ise ben izinliydim.Yolda denk gelmişti.Başka bir erkeğe sarılarak öpüşüyorlardı Gerçekten midem bullanmıştı.Seveceğimiz kişiyi gerçekten ama gerçekten iyi seçmemiz gerekiyor.
  • Benim 1,5 senelik ilişkide de aynı durum oldu bir ben bilirim yasadiklarimi seni düşünemiyorum çok zor cidden 6 yıl.

Demesi kolay ama yaşananlar geride kaldı artık hiç olmamış gibi hayatına devam etmelisin. Geçmiş geçmişte kaldı suanın keyfine bak.

• 2 yıllık uzak ilişkim var , evlenmek için 4 yıl daha uzak ilişki yürüteceğiz.Okurken sizin yerinize koydum kendimi çok kötü oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattirossoo

2 yıllık uzak ilişkim var , evlenmek için 4 yıl daha uzak ilişki yürüteceğiz.Okurken sizin yerinize koydum kendimi çok kötü oldum.

Hocam bence dikkat edin
  • Konuyu görünce içim cız etti vallahi. Benim de 1.5 yıllık ilişkim bitti, tabi üstünden 1 yıla yakın zaman geçti. Hala daha içimde uktedir, bu insanlar birbirine niye yalan söyler , günlerce,aylarca,yıllarca birbirini niye kandırır hiç anlamadım. Hiç de anlayamayacağım galiba. Ha şuanki durumum çok çok çok daha iyi, bu da ayrı bir konu tabi. Geleceğe bakmak lazım her zaman, size de anca bunu tavsiye ederim hocam arkanıza sakın dönüp bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattirossoo

2 yıllık uzak ilişkim var , evlenmek için 4 yıl daha uzak ilişki yürüteceğiz.Okurken sizin yerinize koydum kendimi çok kötü oldum.

Hocam uzak ilişki olayı yürütmek zor. Çok güvenmelisin. Sakın ilgisiz boş bırakma. Yoksa hakkaten başka birisi varsa ilgi gösteren böyle elinden kaçıp gidebiliyorlar. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi erkeklerle olan ilişkisinde mutlaka takipte olun ve kendinizi hemen tanıtın. Tanışın arkadaşlarıyla.

6 sene bana hiç bir kıza güvenmemeyi öğretti. Aklımın ucundan dahi geçmezdi. Böyle bir olay yaşadık.

Gerçekten anlaşabiliyor musun okul bittikten sonra belli olur. Hakkınızda hayırlısı hocam.

• Cok ama cok uzuldum senin adina. Bence ugrasma birak ne hali varsa gorsun. Benim 2 yila yaklasiyor cok sık kavga etmeye basladik. Ara ara hic konusmadigimiz oluyor. Hani demissin ya gunaydin, iyi geceler yazan yok. İlk zamanlar aynisi bana da oldu fakat zaman gectikce alistim. Suan 4 gun oldu hic konusmayali, mesaj atmayali. Sanki daha rahatim. Belki de boyle boyle ufak ayriliklarla alistirmak lazim insanin kendisini. Yoksa onceden biliyorum mahvoluyor insan (ozellikle erkek) birden bitince iliski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 2 Mart 2017; 0:15:1 >
  • @adambalikokusu hocam bunun inançla alakası yok ama gerçektende doğruları yazmışsınız kimse bunları kendine itiraf edemz yok benim kardeşim böyle olmaz falan derler ama kadın milletinde böyle duygular asla yer almaz gerçektende ne kadar ilgisiz bırakılan kadın gördüysem mutluluğu başkalarında arıyorlar buna bazı evlilerde dahil.

Amerikan filmlerindeki gibi sevgilim başını gögsüme koysun bana yeter gibi durumlar malesef yalan dolan bak sana bi örnek vereyim ünideyken bi sevgilim vardı bana gelirdi ara sıra sadece öpüşürdük ciddiydik hani delikanlı davrandım namusun namusumdur benim için sana sadece sarılmak bile yeter derdim ve bu kıza okulun en efendi kızı derlerdi inanırmısın bi anda beni terketti.

Sert olan her boşlukta cinsel manada kızı doyuran hiç bi arkadaşımın daha reddedildiğini görmedim bu böyledir.Evli bi arkadaşım var inanırmısın bi gün bana dediki mutsuzum yaf dedim hayırdır noldu abi gençken bi kadınla beraberken 7 8 partiye kadar giderdik şimdi evlendik yaşda ilerliyor 2 partiden sonra uyuyorum karım gergin bunu evli arkadaşım dedi inanın,biz erkekler için esas duygusal ihtiyaç önemli kadınlar için değil.

• Freakk F kullanıcısına yanıt
    hayır dostum bence öncesi yok. böyle uzun ilişkilerin ardından hemen kızlar evlenir birini bulur . zaten daha kısa süre öncesinde kız ayrılmayı istemedi hatta çok üzüldü, o sırada hayatında kimse yoktu bence, ama ne olduysa o 1 haftada oldu , kızın arkadaşları veya çevresi üzülme bitir bak şu var bu var dedi yada olaylar o şekilde gelişti ve biriyle görüşmeye başladı, zaten kızla çocugu gördügünde çocuga sen git denmiş, o çocukta gitmiş, o çocuk ciddi uzun bir ilişki olsaydı sen kimsin derdi gitmezdi,

Kızlar böyle salaktır, büyük ilişki ardından hemen birini bulurlar, ama kısa zaman içindede aradıgını bulamayıp pişman olup eskiye dönerler.
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    eyw görüşüne saygım var ama benim oyum hala öncesi olduğuna dair, bunlar çaktırmazlar öyle, sen naif düşünürsün bunlar ne işler çevirir ruhun duymaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

hayır dostum bence öncesi yok. böyle uzun ilişkilerin ardından hemen kızlar evlenir birini bulur . zaten daha kısa süre öncesinde kız ayrılmayı istemedi hatta çok üzüldü, o sırada hayatında kimse yoktu bence, ama ne olduysa o 1 haftada oldu , kızın arkadaşları veya çevresi üzülme bitir bak şu var bu var dedi yada olaylar o şekilde gelişti ve biriyle görüşmeye başladı, zaten kızla çocugu gördügünde çocuga sen git denmiş, o çocukta gitmiş, o çocuk ciddi uzun bir ilişki olsaydı sen kimsin derdi gitmezdi,

Kızlar böyle salaktır, büyük ilişki ardından hemen birini bulurlar, ama kısa zaman içindede aradıgını bulamayıp pişman olup eskiye dönerler.

Hocam arkadasindan ogrendigim kadariyla ben ayrililalim filan diyince bu durumu ciddi sekilde sorgulamis ve neresinden tutsam elimde kaliyor demis.

Zaten kiz da kotu oldugu donemde bu yavsak cocuk ilgi gostermis. Salak kizda ben bunu danykoku ya yapamam. Ayrilmam lazim diye iyice kendini bu dusunce icine sartlanmis. Beni kafasinda bitirp bu cocuktan hoslanmaya baslamis.

Yani ilgisiz kalinca ve uzuntulu olunca onu teselli edecek biri de pusu da bekleyince olanlar olmus.

Arkadasinin dedigine gore 17 subatta ben baskasindan hoslaniyorum galiba o yuzden bunu dankoku ya yapamam bitirdim ben kafamda demis. 17 subattan once cocukla konusmalarinda filan hicbisey yokmus whatsapp konusmalarini gostermis kiz ev arkadasina.

20 subatta pazari ptesine baglayan gece 2 a4 kagidini dolduracak kadar sey yazmstm geri donsun diye. 23 subatta da dedigim gibi dusuncem degismycek. Daha fazla beklenti icinde olmani istemiorum demisti.

23 subat persembe gunu gorustuk yukarda anlattigim gibi zaten cok asiri katiydi. 27 si ptesi de ben el ele yakiolarum iste.

Yani aslinda ben varken hala fiili olarak ayrilmamisken bu cocuktan hoslanmaya baslamis.

Benim dusuncem de su.

6 yillik iliskimin bitmesinin sebeplerinden biri de aslinda bu cocuk. Sizce intikami hak etmiyor mu?

•  6 Yıllık İlişkim Bitti 1 Hafta Sonra Başka Bir Erkekle Elele Yakaladım
  • sende haketmissin babasını arayan adam neler daha yapmışsındır .bi gün seni kızın o... diye ararlarsa şaşırma etme bulma dünyası

• Danykoku D kullanıcısına yanıt
    AYNEN tahmin ettiğim gibi olmuş , bence çocuk intikamı haketmiyor.
    benim tahminim yüksek ihtimal yakın zamanda bu çocuktan ayrılacak işte ozaman sana dönmek istiyecek. sen bu arada onu hiç istemedigini belli ettigin için kızda pişman olacak. kaçan kovalanır.

fakat eğer sen sana dönsün istersen bu çocukla aralarının bozuldugu zamanı bekle fakat o süre içinde onu istemiyormuş oldugunu düşünsün,

çocukla arası bozulunca öyle arkadaş gibi arayıp nasılsın diye konuş , yada yanlışlıkla aramış gibi yap falan .
  • Benim kizimda boyle bisey yaparsa arasinlar saygi duyarim. Hakkaten sucu kendimde ararim yetistirememisim diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Danykoku

Benim kizimda boyle bisey yaparsa arasinlar saygi duyarim. Hakkaten sucu kendimde ararim yetistirememisim diye.

şu ortamda senin iyi yetiştirmen bile yetersiz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.