Şimdi Ara

60.000₺ benzinli otomatik tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
5.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam 7 ileri tam otomatik öncesi tras buna göre

Bununda fiyatlari cok baksaniza 6 yasinda 110.000 bin km yapmis araba 63 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bulentcandan B kullanıcısına yanıt
    Valla iyi yazmissinizda hocam ilk arabamiz paramizda kiymetli

Daha bilindik birsey alalim diyoruz

• sunbird kullanıcısına yanıt
    Vallahi suan pisman oldum simdi daha once araba almadim ben hic ilk arabam olucak aileninde ilk arabasi olucak

Bana guvenmiyolar illa soruyolar sag sol herkes ayri bisey soyluyo kafalar karisiyo

• gene clio ya dönüş yapacaksın muhtemelen.bende 60 bine otomatik arıyorum ama bulamıyorum istediğimi.km ler hep yüksek yada en az 5 yıllık araçlar.
  • Frk345 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben varya

Hatasiz boyasiz 2015 40 binde icon 120 hp araci 59 bin liraya 3 saatle kacirdim alicaktim yoksa fena uzuldum onu kacirdigima zaten

• Son kasa Corsa tam otomatik bakabilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Evet hocam 7 ileri tam otomatik öncesi tras buna göre

Bununda fiyatlari cok baksaniza 6 yasinda 110.000 bin km yapmis araba 63 lira
    Bu isin mucize bir cozumu yok, ya yazdiginiz gibi 6-7 yasinda 100bin km yi gecmis piyasa arabasi alip bu yas ve km den sonra cikmasi olasi problemlerle sanayide vakit gecirmeyi göze alacaksiniz ayrica arabayi satmaya niyetlendiginizde de 200bin km ye yaklasmis 10 yasini gecmis bir arabaniz olacak.

Yada o begenmediginiz elimde kalir dediginiz genc dusuk km li donanimli tutulmayan araclara bakacaksiniz.

Zaten hem ikinci eli iyi hem dusuk km li hem genc modelli bir arac olsa kimse kimseye soru sorma gereği duymaz gider alir.

Bi arada paramiz kiymetli demissiniz bizim kide gayet kiymetli merak etmeyin.

Hayirli gunler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Tabikide öyle lakin piyasa öyle artmiski birisine soruyosun su aracinalirsin diyo adam mesela 3-4 ay once araba almis suanki piyasayla arastirdigi piyasa cok cok uzak kaliyo

Valla ben buluyorum 5-6 yasinda 70/80k da araba bir iki kisiye akil danisayim diyosun yok 60 bin lira veriyosun oyle araba alinirmi falan hep bir soru isareti

Paramiz kiymetli derken siz mevzuyu anlamamissiniz

Arkadas hybrid araba onermis ona yazdim paramiz kiymetli bilindik birseyin disina cikmak istemiyoruz manasinda yoksa 1-2 arabam olsa 3. Ye hybrid alirim neden olmasin tabikide sizin paranizda kiymetli herkesin oyle kim ne zorlukla kazaniyo parayi... kolay gelsin...

• alifatih kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam tavsiye icin degerlendiricem bu alternatifide

• Dizel otomatik Fiat bravo.

• Kapora verdiğiniz araci alın bence. Teste sokun tabi.

• Astra j cosmo 55 e pazartesi alacağız nasip olursa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi motor acaba?

• yasara Y kullanıcısına yanıt
    Astra da 1.4 Turbo dan şaşmayın..memnun kalırsınız
  • Kapora verdigimiz aractan millet yuzunden kaporayi geri aldik tekrar adama soylenmez alalim diye ama kesinlikle pisman oldum ben basksini dinledim diye ama nafile son pismanlik fayda etmiyor😂

• Belirttiğiniz fiyat aralığında ibiza 16 kasalar rakipsiz bence. Style donanım. Şehir içi tüketim 8 geçmez. Motoru güçlüdür, 1.0 olduğuna bakmayın. Kliması iyi çalışır. Yokuşta kaydırmaz var. Vs vs, gayet dolu bir araçtır. Bir düşünün derim. Alalı 2 ay oluyor, 2000 km yaptım ve ben çok memnunum.

• 2011 Honda civic 1.4 sport al dostum olmaz mı? elinde para da kalır. geçerli de bir arabadır. yakıtı mükemmel ve lpg ye tam uyumlu.
  • mami_24 kullanıcısına yanıt
    2013 sonrası makyajla beraber megane 3 ler (otomatikler) nissan motor ve cvt şanzumana geçti yakıt olarak ankarada dizel otomatik ceed 8.5 litre yaktığı yerde fluence cvt ile 8.6 litre benzin tüketimim var ben megane çok aradım özellikle 2014 sonrası temiz bulamayınca fluence almak zorunda kaldım yakıt yönü ile ben memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

Megane 3 lerin dizelini inceledim bir sure once dusuk km bulmak imkansiz nerdeyse yuksek km dizelede bilmiyorum supheyle yaklasiyorum

Benzinlisinise sehir ici bizzat sordum 10.6 litre yakiyor denildi uzaklastim

Cruze lara ikinci eli hareketli olmadigi icin temkinli yaklastim hocam

308 tavsiyenizi degerlendiricem ama teşekkürler
    Daha önce Cruze alıp satamadigıniz oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.