Şimdi Ara

60.000 lira ya kadar az yakan güzel bir araba ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    valla babam peugeot 5008 kullanıcısı ve onun motoru da hdi 112 bg tamam 5008 çok daha ağır bi araba ama ben hiç zevk almadım o motordan o yüzden aslında citroen peugeot araçları direk eledim kafamda astraya gelince o da performans olarak yerlerde şu an en mantıklı görünenler megane, octavia ,golf 7 ve leon gibi duruyor :S
  • 5008 gibi bur dev ile c4 un performansı cok farklı olur emin ol hocam. Ayrıca emin olun Manuel c4 tdı motorlu gruptan daha performansli. Tdı motorlu leon var bende oradan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsirvan -- 8 Temmuz 2013; 12:19:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 hyundai accent piyasası yaklaşık 30.000. İyi araba
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    bak bu son söylediğin kafamı karıştırmaya yetti doğrusu benim düşündüğüm arabaların neredeyse hepsi tdi dı
  • umutsirvan kullanıcısına yanıt
    leon yeni kasa mı bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Ford focus tdci

Kullaniyorum.ankaranin seyrek trafiginde 7.7-8 yakiyor.1lt ecoboost oneririm

Komiksin,Ankara sehiriçi yeni nesil PSA'nın en yoğun trafikte yakacağı 5.5-6lt olacaktır,dizel araba kullanmasını bilmiyorsanız yorum yapmayacaksınız.Binmediğimiz,bilmediğimiz araç olsa yiyeceğiz.Dediğin rakamları İstanbul trafiğinde imzamdaki araç yakıyor.

8 lt yakması anormal bi durum. taş çatlasın 6 lt yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ag1984

leon yeni kasa mı bu arada

Yeni kasa octi ve golf hatta a3 test sürüşleri yaptım. Hepsi dsg idi. Yeni leon manuel test ettim. Hiç birisi bir önceki tdı ya gore cok performansli gelmedi açıkcası.

• Temiz bir Megane bul rahat et. Yurdum arabası, dizeli çok az yakar, tüm özellikleri ne çok iyi ne de kötü, her konuda makul, kabul edilebilir ortalamayı tutturur... Eşeğe biner gibi binmedikten sonra üzmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Ford focus tdci

Kullaniyorum.ankaranin seyrek trafiginde 7.7-8 yakiyor.1lt ecoboost oneririm

istanbulda bile 7-8 lt yaktıran yok

http://www.f o c u s c l u b t r .com/topic/2845-focus-3-tdci-yak%C4%B1t-t%C3%BCketim-de%C4%9Ferleri/

http://forum.donanimhaber.com/m_73720145/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A380 -- 8 Temmuz 2013; 13:39:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DefendYourSeLf

Hocam sonuna kadar bu arabayı tavsiye ederimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-bmt-midline-pluline-1.6-tdi-bluemotion-90ps-start-stoplu-130824131/detay

midline ları da çok boş duruyor ama be

• Kac yakar bilmem ama scirocco alirim hic dusunmeden

Az yaksin istiyosan cok paraya gerek yok al albea en az 40.000 de cebinde kalir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.