Bildirim
60.000 lira ya kadar az yakan güzel bir araba ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeni megane..
45 bin civarına alabilirsiniz..mazotu kokluyor resmen..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oprema -- 7 Temmuz 2013; 16:16:07 > -
toyota avensis 1.6+lpgquote:
Orijinalden alıntı: oprema
yeni megane..
45 bin civarına alabilirsiniz..mazotu kokluyor resmen.. -
Ford focus tdci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aslında kasası da motoru da fena değil ama sırf arabanın içinin çirkinliği yüzünden soğudum ondan -
avensisler kaç kuruş yakıyor ? -
quote:
Orijinalden alıntı: ag1984
avensisler kaç kuruş yakıyor ?
ş.içi20 25 krş 2.dışı 15 20 krş arası yakar 6 ileri vites zaten. -
bu arada yazmayı unuttum yeni octavia 1.6 tdi elegance manuel düşünüyorum bu araçla ilgili de yorum alabilirsem sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: dkerem2quote:
avensisler kaç kuruş yakıyor ?
ş.içi20 25 krş 2.dışı 15 20 krş arası yakar 6 ileri vites zaten.
Alıntıları Göster -
Bu testleri inceleyin derim:http://ismailterzi.com/category/direksiyon-basindan-notlar/ -
teşekkür ederim -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-ozel-renk-mercedes-c180-avantgarde-koluman-cikisli-1.8-motor-127643227/detayquote:
teşekkür ederim
bence böylew bişey.. -
quote:
Orijinalden alıntı: GreenHeart
quote:
Orijinalden alıntı: Mmertkk
Ford focus tdci
Kullaniyorum.ankaranin seyrek trafiginde 7.7-8 yakiyor.1lt ecoboost oneririm
2. ele önem veriyorsa 1.6 daha mantıklı. Türk halkı 1 lt motor almaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
quote:
quote:
Ford focus tdci
şahsen ben birçok turbolu motor-sever kişi biliyorum ancak haklısın.yine de 1 litrelik motor vergisi,yakıtı ve emisyonu yönünden çok iyi olur.1.6 alırsa daha boş almak zorunda kalır ancak 2lt motora eşdeğer olur.çok güçlü olur.
Evet bende 1.0 EB motorun avantajlı olduğunu düşünüyorum. Ama halkımız 1.6 atmosferiği tercih eder bunun yerine. Zaten şu anda 1.6 Ecoboost motor satıştan kalktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Giulietta olabilirquote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
quote:
quote:
Ford focus tdci
şahsen ben birçok turbolu motor-sever kişi biliyorum ancak haklısın.yine de 1 litrelik motor vergisi,yakıtı ve emisyonu yönünden çok iyi olur.1.6 alırsa daha boş almak zorunda kalır ancak 2lt motora eşdeğer olur.çok güçlü olur.
Evet bende 1.0 EB motorun avantajlı olduğunu düşünüyorum. Ama halkımız 1.6 atmosferiği tercih eder bunun yerine. Zaten şu anda 1.6 Ecoboost motor satıştan kalktı.
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
Ford focus tdci
Komiksin,Ankara sehiriçi yeni nesil PSA'nın en yoğun trafikte yakacağı 5.5-6lt olacaktır,dizel araba kullanmasını bilmiyorsanız yorum yapmayacaksınız.Binmediğimiz,bilmediğimiz araç olsa yiyeceğiz.Dediğin rakamları İstanbul trafiğinde imzamdaki araç yakıyor. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dentex Dentex
quote:
quote:
Ford focus tdci
Komiksin,Ankara sehiriçi yeni nesil PSA'nın en yoğun trafikte yakacağı 5.5-6lt olacaktır,dizel araba kullanmasını bilmiyorsanız yorum yapmayacaksınız.Binmediğimiz,bilmediğimiz araç olsa yiyeceğiz.Dediğin rakamları İstanbul trafiğinde imzamdaki araç yakıyor.
üstlubunu düzelterek yeni bir mesaj yazmazsan cevap falan alamazsın.seni adam yerine koymuyorum.yeni ve daha saygılı bir mesaj yazarsan cevap veririm.
Kusura bakma kardeş,bana cevap vermemene çok üzüldüm kafamı yerden yere vuruyorum şu an..
-
quote:
aslında kasası da motoru da fena değil ama sırf arabanın içinin çirkinliği yüzünden soğudum ondan
çok km yapacağın için bunu tavsiye etmiştim..yoksa bende megane cı değilim..arkadaşımda var..hergün hava atıyor bana 1 depo ile 1200km gidiyorum diye..
TDCI 2010 model focus kullandım..90-100 km üzerine çıkınca ve şehiriçinde fabrika verilerini tutturman zorlaşıyor..yakıt ekonomisi için tavsiye etmem..son modeller nasıldır bilemiyorum.
az yaksın diyorsan Fransız dizellerinden (Dci, HDi) şaşmayacaksın..son model VW dizelleride yakıtta ekonomik olmaya başladı..bütçene uygun jetta-golf seçebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oprema -- 8 Temmuz 2013; 8:30:47 > -
Renault Fluence, Laguna, konfor da istiyorsan Latitude hepsi 1.5 Dciquote:
Orijinalden alıntı: opremaquote:
aslında kasası da motoru da fena değil ama sırf arabanın içinin çirkinliği yüzünden soğudum ondan
çok km yapacağın için bunu tavsiye etmiştim..yoksa bende megane cı değilim..arkadaşımda var..hergün hava atıyor bana 1 depo ile 1200km gidiyorum diye..
TDCI 2010 model focus kullandım..90-100 km üzerine çıkınca ve şehiriçinde fabrika verilerini tutturman zorlaşıyor..yakıt ekonomisi için tavsiye etmem..son modeller nasıldır bilemiyorum.
az yaksın diyorsan Fransız dizellerinden (Dci, HDi) şaşmayacaksın..son model VW dizelleride yakıtta ekonomik olmaya başladı..bütçene uygun jetta-golf seçebilirsin.
Alıntıları Göster
-
octavia yı tavsiye eden yok mu hiç yahu ?quote:
Orijinalden alıntı: -Juhziz-
Renault Fluence, Laguna, konfor da istiyorsan Latitude hepsi 1.5 Dci
Alıntıları Göster -
Manuel c4 hdi 112 bg
Manuel corolla veya auris d4d
Astra j 1.3 cdti
Megane 1.5 dci
Bu araclar az yakar. Hangi dizeli önerirsin dersen
İkk olarak c4 sonra megane derim. Diger ikisi performans olarak tatmin etmeyebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kadjar neden tutulmadı
- suzuki vitara alınır mı
- en sorunsuz eski arabalar
- seat ibiza 1.2 tsi style yorum
- range rover 3.0 tdv6 motor ömrü
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X