Şimdi Ara

60.000 lira ya kadar az yakan güzel bir araba ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ayda 1300 km yapıyorum ve az yakması gereken en az 2011 model bir araba alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

• ag1984 A kullanıcısına yanıt
    yeni megane..
    45 bin civarına alabilirsiniz..mazotu kokluyor resmen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oprema -- 7 Temmuz 2013; 16:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

yeni megane..
    45 bin civarına alabilirsiniz..mazotu kokluyor resmen..
    toyota avensis 1.6+lpg
  • Ford focus tdci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oprema kullanıcısına yanıt
    aslında kasası da motoru da fena değil ama sırf arabanın içinin çirkinliği yüzünden soğudum ondan
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    avensisler kaç kuruş yakıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ag1984

ş.içi20 25 krş 2.dışı 15 20 krş arası yakar 6 ileri vites zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

ş.içi20 25 krş 2.dışı 15 20 krş arası yakar 6 ileri vites zaten.

Alıntıları Göster
    bu arada yazmayı unuttum yeni octavia 1.6 tdi elegance manuel düşünüyorum bu araçla ilgili de yorum alabilirsem sevinirim
  • sidiklipakize S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Ford focus tdci

Kullaniyorum.ankaranin seyrek trafiginde 7.7-8 yakiyor.1lt ecoboost oneririm

2. ele önem veriyorsa 1.6 daha mantıklı. Türk halkı 1 lt motor almaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

quote:

Ford focus tdci

şahsen ben birçok turbolu motor-sever kişi biliyorum ancak haklısın.yine de 1 litrelik motor vergisi,yakıtı ve emisyonu yönünden çok iyi olur.1.6 alırsa daha boş almak zorunda kalır ancak 2lt motora eşdeğer olur.çok güçlü olur.

Evet bende 1.0 EB motorun avantajlı olduğunu düşünüyorum. Ama halkımız 1.6 atmosferiği tercih eder bunun yerine. Zaten şu anda 1.6 Ecoboost motor satıştan kalktı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ford focus tdci

şahsen ben birçok turbolu motor-sever kişi biliyorum ancak haklısın.yine de 1 litrelik motor vergisi,yakıtı ve emisyonu yönünden çok iyi olur.1.6 alırsa daha boş almak zorunda kalır ancak 2lt motora eşdeğer olur.çok güçlü olur.

Evet bende 1.0 EB motorun avantajlı olduğunu düşünüyorum. Ama halkımız 1.6 atmosferiği tercih eder bunun yerine. Zaten şu anda 1.6 Ecoboost motor satıştan kalktı.

Alıntıları Göster
    Giulietta olabilir

• quote:

quote:

Ford focus tdci

Komiksin,Ankara sehiriçi yeni nesil PSA'nın en yoğun trafikte yakacağı 5.5-6lt olacaktır,dizel araba kullanmasını bilmiyorsanız yorum yapmayacaksınız.Binmediğimiz,bilmediğimiz araç olsa yiyeceğiz.Dediğin rakamları İstanbul trafiğinde imzamdaki araç yakıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

quote:

Ford focus tdci

Komiksin,Ankara sehiriçi yeni nesil PSA'nın en yoğun trafikte yakacağı 5.5-6lt olacaktır,dizel araba kullanmasını bilmiyorsanız yorum yapmayacaksınız.Binmediğimiz,bilmediğimiz araç olsa yiyeceğiz.Dediğin rakamları İstanbul trafiğinde imzamdaki araç yakıyor.

üstlubunu düzelterek yeni bir mesaj yazmazsan cevap falan alamazsın.seni adam yerine koymuyorum.yeni ve daha saygılı bir mesaj yazarsan cevap veririm.

Kusura bakma kardeş,bana cevap vermemene çok üzüldüm kafamı yerden yere vuruyorum şu an..

• quote:

aslında kasası da motoru da fena değil ama sırf arabanın içinin çirkinliği yüzünden soğudum ondan

çok km yapacağın için bunu tavsiye etmiştim..yoksa bende megane cı değilim..arkadaşımda var..hergün hava atıyor bana 1 depo ile 1200km gidiyorum diye..

TDCI 2010 model focus kullandım..90-100 km üzerine çıkınca ve şehiriçinde fabrika verilerini tutturman zorlaşıyor..yakıt ekonomisi için tavsiye etmem..son modeller nasıldır bilemiyorum.

az yaksın diyorsan Fransız dizellerinden (Dci, HDi) şaşmayacaksın..son model VW dizelleride yakıtta ekonomik olmaya başladı..bütçene uygun jetta-golf seçebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oprema -- 8 Temmuz 2013; 8:30:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

quote:

çok km yapacağın için bunu tavsiye etmiştim..yoksa bende megane cı değilim..arkadaşımda var..hergün hava atıyor bana 1 depo ile 1200km gidiyorum diye..

TDCI 2010 model focus kullandım..90-100 km üzerine çıkınca ve şehiriçinde fabrika verilerini tutturman zorlaşıyor..yakıt ekonomisi için tavsiye etmem..son modeller nasıldır bilemiyorum.

az yaksın diyorsan Fransız dizellerinden (Dci, HDi) şaşmayacaksın..son model VW dizelleride yakıtta ekonomik olmaya başladı..bütçene uygun jetta-golf seçebilirsin.

Alıntıları Göster
    Renault Fluence, Laguna, konfor da istiyorsan Latitude hepsi 1.5 Dci

• quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

Renault Fluence, Laguna, konfor da istiyorsan Latitude hepsi 1.5 Dci

Alıntıları Göster
    octavia yı tavsiye eden yok mu hiç yahu ?
  • Manuel c4 hdi 112 bg
    Manuel corolla veya auris d4d
    Astra j 1.3 cdti
    Megane 1.5 dci

Bu araclar az yakar. Hangi dizeli önerirsin dersen
    İkk olarak c4 sonra megane derim. Diger ikisi performans olarak tatmin etmeyebilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.