Bildirim
60.000 liraya kadar sistem tavsiyesi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rica ederim hayirli olsun corsairden ses cikmazsa attigim flare x5 olana bakin onlar expolu.4070ti super belki ilk gun duzgun model denk gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 17 Ocak 2024; 9:11:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam, corsairden cevap geldi şimdi, expoymuş 3939₺’lık olanlar. Onu da sipariş geçtim şimdi. Artık kartı beklemesi kaldı geriye.
Umarım 32-33 bandına yakalayabiliriz de belim bükülmez bu ay daha fazla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
29.999₺’a 4070 Ti Super kapabildim bugün.
Kasa da 32.224₺ (SSD hariç o zaten elimde vardı)
Toplam 62.223₺’e geldi yani sistem.
Bu fiyata gayet iyi ve güzel bir sistem gibi oldu, bütçemin 2k üstüne çıktım sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shellot -- 24 Ocak 2024; 19:57:49 >
hangısini aldınız 30a
Aslında Asus Tuf 3 fanlı kapmak üzereydim ama tam ödemeyi yap derken stok bitti, Inno3D Twin kaptım Gamegaraj’dan.
hayırlı olsun
Gaming.gen.tr'de ilk günden düşüyor. Düştü de hatta, 50k'ya çeşitli kasalar hazırlamışlar ama bana kalırsa hiçbiri özelleştirme olmadan alınmaz.
-
ben tam oturmadan piyasa koymazlar hazır sısteme dıye dusunmustum aynen oyle koymuslar hep.
ozelleştirince zaten tek tek toplamaktan farkı yok,parçadan kısarak aynı paraya sende toplarsın.
Kesinlikle hocam, orada özelleştirdiğim hali 70k'ya gelen kasayı kendim topladım, bazı parçalar daha bile iyi olduğu halde 65k'ya geldi bana.
-
ekran kartını o fiyata nereden aldınız
-
Gamegaraj’dan hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X