Şimdi Ara

60.000 TL Arası, Dizel-Otomatik Araç Tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediğiniz gibi Scenic de otomatik vites yokmuş, otomatik vites olmazsa olmazlardan :)

Benzin+lpg 0 araç için banada pek mantıklı gelmiyor,
    2012 araçlar birkaç ay içinde tanıtılmazsa 3008 son kararımız olacak, keşke seçenekler biraz daha fazla olabilseydi.
  • alternatifleriniz arasında altea yı öneririm ben..çok şık biraraba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenophanos

İyi günler,

60.000tl civarında (Kredi kullanarak almayı planlıyorum) dizel-otomatik araç tavsiyesi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

Uzun birisi olduğum için geniş bir araç istiyorum, fiyat araştırması yaptığımız araçlar:
    Peguot 3008 - Peguot 5008 - Seat Altea XL - Citroen Picasso (MPV-SUV farketmez)

Peguot 3008 allure - 62500tl (forumda yazılan ses ve titreme sorunları kafamı karıştırıyor ama favorimiz bu araç)
    Peguot 5008 - eşim fazla beğenmedi
    Seat Altea XL - 58000tl (dış görünüş çok hoşuma gitti ama içi biraz sade geldi)
    Citroen - 57000tl (iç dizaynı pek hoşumuza gitmedi)

Peguot için Mayıs ayı kampanyası var. Haziran için nasıl bir fiyatlandırma olur bilemiyorum.

Farklı araç tavsiyelerine de açığım, 2.el araç düşünmüyorum fakat iyi bir tavsiyeyi de kaçırmak istemem.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Seat Altea XL son 1 ayda 52000 den 54000 e ve bu hafta da 55000'e çıktı. Zannedersem 58000 yazarken deri koltuk sunroof vs gibi extraları ekleyerek yazdınız. keza şu an Altea'yı sıkı bir pazarlıkla 52-53 arasına rahat alabilirsiniz.

Fakat SEAT tarafında ileriye dönük markanın tamamen kapanması gibi bir durum olma ihtimali var. SEAT uzun zamandır yılı zararlarla kapatıyor ki geçen yılı 170 Milyon Euro zararla kapattılar. Bende uygun fiyatından dolayı Altea XL almayı düşündüm ama araştırmalarım sonucu bu bilgilere ulaştım. Bazı yurtdışı sitelerde 5 yıl içinde markanın tamamen silinebileceğine dair yazılar okuyunca, tabiri caizse midem bulandı ve vazgeçtim.

Peugeot'da liste fiyatlarından daha koltuğa otururken en az 1000-1500 düşebilirsiniz, hatta pazarlığı sıkı yaptığınızda veya şirket üzerine falan alabilirseniz 3500 lira kadar indirtebilirsiniz.

Renault Grand Scenic haziran ayı içerisinde çift kavramalı EDC şanzımanla satışa sunulacak diye biliyorum. Renault'un facebook sayfasından bu şekilde duyruldu. Alternatif olabilir.

Compact MPV sınıfında dizel-otomatik dendiğinde 2000cc altı ve sizin alım gücünüzde bunlardan başka da araç nereyse yok.

Yerinizde olsam daha doğrusu vaktiniz varsa Eylül-Ekim ayını beklemek çok daha efektif olacaktır. Bu aylarda çok ciddi indirimler olacaktır. Şu an araç fiyatları almış başını gidiyor ve fiyatları deli gibi şişiriyorlar. Aralık ayını beklerseniz de şu an 3-5 ay sıra veren markaların nasıl patır patır döküldüğünü ve çok büyük kampanyalar ve indirimler yapacağına şahit olabilirsiniz

• Param olsa alacağım ilk araba beyaz 3008.Ses sisteminin görünüşü ve kalitesi dışında kusuru yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhilleus -- 2 Haziran 2011; 14:52:06 >
  • Sayın ErhanDönmez,

Olayı çok güzel özetlemişsiniz. Bizde biraz daha bekleme kararı aldık.
    Fakat nihayetinde 3008 (son aldığım fiyat 61250 allure) alacağız gibi gözüküyor.

Teşekkürler.
  • 3008 gibi bir araç yerine Mitsubishi ASX, Kia Sportage bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.