60.000tl civarında (Kredi kullanarak almayı planlıyorum) dizel-otomatik araç tavsiyesi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
Uzun birisi olduğum için geniş bir araç istiyorum, fiyat araştırması yaptığımız araçlar: Peguot 3008 - Peguot 5008 - Seat Altea XL - Citroen Picasso (MPV-SUV farketmez)
Peguot 3008 allure - 62500tl (forumda yazılan ses ve titreme sorunları kafamı karıştırıyor ama favorimiz bu araç) Peguot 5008 - eşim fazla beğenmedi Seat Altea XL - 58000tl (dış görünüş çok hoşuma gitti ama içi biraz sade geldi) Citroen - 57000tl (iç dizaynı pek hoşumuza gitmedi)
Peguot için Mayıs ayı kampanyası var. Haziran için nasıl bir fiyatlandırma olur bilemiyorum.
Farklı araç tavsiyelerine de açığım, 2.el araç düşünmüyorum fakat iyi bir tavsiyeyi de kaçırmak istemem.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
hyundai sonata style plus 2.0 60.000 tl fiyatı var ama yeni kasası çıkacak
Golf 1.6 TDI DGS Highline
quote:
Orijinalden alıntı: lervolerto
Golf 1.6 TDI DGS Highline
Tavsiyeler için teşekkür ederim, fakat özellikle yüksek bir araç istiyoruz :)
quote:
Orijinalden alıntı: xenophanos
normal bir jip kadar yüksek olmasada chevrolet epica 60bin tl
Kartal slx LPG li
quote:
Orijinalden alıntı: bulentboz
quote:
Orijinalden alıntı: troy
quote:
Kartal slx LPG li
oda süper bir tercih
skoda yeti 1.2 tsi dsg.. çok yakmıyor benzinlilere göre.. ve fiyatı çok ideal, ambition donanım(skoda için dolu donanım oluyor) 50.000tl
dizel olsun derseniz aynı araç=2.0 TDI CR 140 HP 4x4 DSG Tipt. 67700tl, ki bu süper bi araç bence
nissan qasqhai lere bakabilirsiniz ama fiyatını tam olarak bilmiyorum. Golf falan var ama yüksek olsun demişsiniz.. Grand vitara olabilir veya dedikleriniz içinden c4 picasso iyidir. Ben olsam qq ye bakardım
Tavsiyeleriniz için teşekkürler,
QQ bizim listemizde vardı, fakat 2000 motor altı otomatik seçeneği olmamasından dolayı vazgeçtik. Ford Cmax yine otomatik vites seçeneği olmamasından dolayı listeden çıktı. Yetiyi dün inceledik, arabanın arka tarafı ticari araçlara benzemiş. Pek hoşlanmadık. Suziki fiyat yönünden bizi aşıyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: xenophanos Tavsiyeleriniz için teşekkürler,
QQ bizim listemizde vardı, fakat 2000 motor altı otomatik seçeneği olmamasından dolayı vazgeçtik. Ford Cmax yine otomatik vites seçeneği olmamasından dolayı listeden çıktı. Yetiyi dün inceledik, arabanın arka tarafı ticari araçlara benzemiş. Pek hoşlanmadık. Suziki fiyat yönünden bizi aşıyor :)
Nasi yok c-max powershift le birlikte sunuluyo ?
Madem içinize sindi 3008 alın beyefendi. Bu tıkırtı sorunlarına gelirsek, forumda tıkırtıdan yana en çok şikayet edilen araçlardan biri olan Megane II sahibiyiz. Hakikaten de var bu tıkırtılar ama çok sık duymuyoruz bunları. Ha ben sürekli köy yollarında takılıyorum derseniz tamam elbette. 3008'in daha yeni ve daha yüksek fiyat klasmanında bir araç olduğunu düşünürsek tıkırtılardan çok da rahatsız olacağınızı sanmam.
Teşekkürler yorumlar için,
Ford sitesinde manual vites olarak seçenekleri vardı. Yarın gidip powershift olayını sorucam.
Oradan sonuç çıkmazsa 3008 son kararım olacak :)
İyi akşamlar
Renault grand scenic' e bakmadan karar verme derim özellikle son çıkan benm de çok hoşuma gidiyor bide 1.5 dizel 105 bg. motor var gayet yeterli ve yüksek bi araba mutlaka bak derim
citroen peugeot felan önermem açıkcası. opel insignia veya passat vb. daha iyi olacaktır.
Hem aile için, hem boyum uzun (196cm) ,
Powershift cmax ta gözükmüyor. Tavsiyeniz üzere grandscenic bakmaya gidicem,
Fransız arabası almak istemem lakin benim istediğim özelllikler bu arabalarda mevcut, kayınpeder 308 kullanıyor daha sorun yaşamadı.
Yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
quote:
Hem aile için, hem boyum uzun (196cm) ,
Powershift cmax ta gözükmüyor. Tavsiyeniz üzere grandscenic bakmaya gidicem,
Fransız arabası almak istemem lakin benim istediğim özelllikler bu arabalarda mevcut, kayınpeder 308 kullanıyor daha sorun yaşamadı.
Yorum ve tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Eğer kararınızı etkileyecekse belirtilmesi gereken bir konu var: Grand Scenic'de otomatik şanzıman seçeneği mevcut değil. Belki Nisan'da EDC şanzımanı bu modele de uygularlar ama sanmıyorum.
Sizinle aynı koşullarda araba arıyoruz. Ancak mantıklı bir seçenek yok. 3008'in tipini beğenmiyorum.
2012'leri beklemeye başladım.
Bir de opsiyon olarak, otomatik + benzinli alıp tüp taktırmak var. Ama sıfır arabaya tüp fikrine sıcak değilim.
Size kolay gelsin, 3008'de karar kıldıysanız hayırlı olsun.