Şimdi Ara

60.000 TL Bütçe İçin Sıfır Araç Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilk araç ise bence otomatik olsun, diğer türlü eziyete dönüşebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Golf olmaz.Emisyon skandalından sonra volkswagenlere sıcak bakmıyorum.

Seat da olmaz.

500-2000 tl daha eklenir ve yeni clio, Fiat 500l pop ya da Hyundai i20 1.4 crdi style alınır.

haklısın, sen soğuk bakıyorsan olmaz o iş...

üstüne para verip golf yerine clio, 500l veya i20 almak... üçünün de bir alt sınıf araba olmasını geçtim. kalite farkı da dağlar kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 3 Mayıs 2016; 22:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léopard

Bilmediğimden soruyorum; midline alırsak nelerden feragat etmiş oluyoruz?

koltuklar biraz daha kötü ve sis farı yok. eskiden direksiyondan kumanda da yoktu ama artık var. bence en önemlisi direksiyondan kumanda. park sensörü de yok ama onu taktırabilirsin. bunun dışında güvenlik donanımları (esp, asr, msr, vs ... vs...), start-stop, otomatik park freni vs... midline'da da var. aynı konfor midline'da da var. midline da bence fazlasıyla konforlu. donanımlı seat almaktansa midline golf tercih ederim.
  • Golf
  • ağırlıklı olarak şehir içi kullanılacaksa golf 1.2tsi comfort yeter
  • O kadar para boş golfe verilmez.60 bin küsur lira para vericem aldığım arabada park sensörü,sis farı,far-yağmur sensörü, otomatik kararan dikiz aynası,hız sabitleyici olmayacak,15 inç jantlar olacak.Ama direksiyondan kumanda var o güzel donanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes golf diyor bosuna konu aciyor bence burda insanlar. Birakin su golfu artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözde Seat'tan arayacaklardı yeni fiyatlar gelince, aramadılar. Her ayın başında yeni fiyatlar mı geliyormuş?
  • skoda rapid spaceback
  • Ankara'da beyaz Golf kalmamış. Gün batımı kırmızısı comfortline Golf'e 66.900 TL istediler. Öte yandan Led Paketli Leon 61.500 TL. Rahatlık açısından Golf daha iyi hissettirdi. Bu hafta bitmeden karar vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

skoda rapid spaceback

Onu da çok övdüler. Güzel araca benziyor.
  • Ben de bu civarlardaki fiyata polo lounge 1.2 tsi dsg düşünüyorum. Bazı önceliklerim olduğu için buna karar verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaLiaNT84

Ben de bu civarlardaki fiyata polo lounge 1.2 tsi dsg düşünüyorum. Bazı önceliklerim olduğu için buna karar verdim

Öncelikleriniz nedir?
  • quote:

quote:

Ben de bu civarlardaki fiyata polo lounge 1.2 tsi dsg düşünüyorum. Bazı önceliklerim olduğu için buna karar verdim

Öncelikleriniz nedir?

Bu fiyat benim çıkabileceğim en üst seviye o yüzden 5-10 bin lira daha koyup farklı bir araç alamam. İlk önceliğim alacağım aracın otomatik olması (eşimden ötürü). Otomatik şanzımanlar içinde de en iyisi dsg (her ne kadar bazı sıkıntıları olsa da ) dizel alamıyorum fiyat artıyor haliyle bu durumda da benzinli olarak beni fazla üzmeyecek olan 1.2 motoru tercih ettim (burada da tsi olması standart 1.2 nin dezavantajını ortadan kaldırıyor) ayrıca bu motorun vergi ve sigortada da avantajı var. Aracı şehir içi kullanacağız ve ikimiz de sakin kullanan insanlarız (bu arada yeni evliyiz daha çocuk yok yani 2 kişi bineceğiz genellikle). Boş bir araca binmek de hiç istemiyorum içine oturunca kendimi iyi hissetmek isterim ve bu araçta sınıfına göre herşey var diyebilirim gerek güvenlik gerek konfor açısından. Son olarak da satarken zorlanacağımı düşünmüyorum vw'in 2. eli malum pek zarar ettirmiyor. Aklıma gelenler bunlar şimdilik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Öncelikleriniz nedir?

Bu fiyat benim çıkabileceğim en üst seviye o yüzden 5-10 bin lira daha koyup farklı bir araç alamam. İlk önceliğim alacağım aracın otomatik olması (eşimden ötürü). Otomatik şanzımanlar içinde de en iyisi dsg (her ne kadar bazı sıkıntıları olsa da ) dizel alamıyorum fiyat artıyor haliyle bu durumda da benzinli olarak beni fazla üzmeyecek olan 1.2 motoru tercih ettim (burada da tsi olması standart 1.2 nin dezavantajını ortadan kaldırıyor) ayrıca bu motorun vergi ve sigortada da avantajı var. Aracı şehir içi kullanacağız ve ikimiz de sakin kullanan insanlarız (bu arada yeni evliyiz daha çocuk yok yani 2 kişi bineceğiz genellikle). Boş bir araca binmek de hiç istemiyorum içine oturunca kendimi iyi hissetmek isterim ve bu araçta sınıfına göre herşey var diyebilirim gerek güvenlik gerek konfor açısından. Son olarak da satarken zorlanacağımı düşünmüyorum vw'in 2. eli malum pek zarar ettirmiyor. Aklıma gelenler bunlar şimdilik

Tercihlerinize göre gayet uygun bir araç olmuş. Öte yanda ben evli değilim, senelik en az 20.000 km yol yapacağım ve aracı çok kullanacağım. Burada tercihlerimiz farklılaşıyor sanırım.

• Golf ve Leonun yerine birisi de İ20 ve Clio demiş.
    Buraya güvenilip araba alınmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.