Şimdi Ara

60.000 TL Otomatik Vites - Benzinli - Sıfır km Otomobil Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaş vw anti fanatiği opel fanatiğidir hocam mazur gör.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin yerinizde olsam ilk seçeneğim 1.2 tsi Leon+dsg olurdu.
  • Önerileriniz için teşekkürler ancak 2.El ve LPG kesinlikle düşünmüyorum.
  • Size Octavia gider hocam

• Corolla derim. İç hacmi geniş, advance donanımı dolu, cvt sorunsuz sarsıntısız, ucuz güleryüzlü servis, 3 yıl gatanti (uygun bi fiyata 5 yıla çıkartıyorlar) vs vs...

• sıfır istiyorsan bunlara bak.

Seat Toledo 1.4 TSI 125 HP DSG S&S Style 65.900 TL.
    Ford Focus 1.6L 125PS PowerShift Otm. Style 72.715 TL.
    Skoda Octavia 1.2 TSI DSG Green Tec / 110 HP Optimal 71.850 TL
    Astra Sedan 1.4 Benzinli 140 HP AT Sport 73.200 TL.
    Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive S 74,050
    VW Jetta 1.2 TSI BMT 105 PS DSG Comfortline 75.400 TL

2015 modellerini bulursanız 3000-4000 daha uygun olabilir.

bunlar 2016 model fiyatları.
    hep orta versiyonları seçtim.
    Ford un Powershifte bakın derim.
    Toyota daki CVT iyi diyorlar.
    DSG önceden kötüydü şimdi iyi diyorlar.
    OPEL tam otomatik çok yakar diyorlar.

test edin gidin dokunun. elektrik alın. ben tek tek dolaşmıştım.
    ama 2 el dede değerlensin diyorsan Toyata ve VW bak derim..
    zarar etmezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 29 Ocak 2016; 9:19:31 >
  • Her sedana da sedan diye atlamayın. Sedan denen ucubenin yükleme ağzı küçükse istediği kadar büyük hacim olsun farketmez. Bence c sınıfı yakışıklı bi hb al. Sehir icinde seri olur rahat olur heryere girer çıkar. Şehirler arasıda üzmez merak etme. Astra 308 benim favorilerim bu konuda.

• Opel astra sedan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • opel astra bakmalısın
  • Bayiilerde elde kalan 1.4 turbo astra sedanlaru uygun fiyata kapatabilirsiniz.o fiyatada en iyisi olur.bulamassaniz 1.6 active veya advance corolla alınız.

• Tamamen merakımdan soruyorum, bazı arkadaşlar sırf bebek arabası bazen sığmıyor diye HB arabasını sedan ile değiştirmek istiyor. Halbuki HB lerin neredeyse hepsinin arka koltukları tek ve çift olarak ayrı ayrı yatabiliyor. Tek olanını yatırıp diğerine de bebek koltuğu koyunca işleri görülmüş olmuyor mu? Bunun için bilmem ne kadar masrafa girip araç değiştirmeye gerek var mı?
    Burdan göründüğü kadar basit mi değil, yoksa araçtan sıkılıp bebek bahane mi ediliyor bunun için

• Defalarca "SIFIR" olarak belirtilmiş.
    Şirket üzerine alınacağıda söylenmiş.
    Ama yorumların yarısından fazlası
    "Ne gerek var"
    "Az km yapmış olanı al 10.000tl cebinde kalsın"
    "İkinci el dizel full alabilirsin" gibisinden.

Her konuda aynı bulandırma durumundan bıkmadınız mı?

Veya karşınızdaki insanların düşünme yetisine sahip olmadığını mı düşünüyorsunuz?

• 1.2 tsi dsg leon bakılabilir. leon'un bagajı oldukça büyük. 380 litre hacmi var. bebek arabası alır.

yada 1.2 tsi dsg octavia bakılabilir. bagajı oldukça büyük.
  • Israrla sıfır olduğu ve şirket üzerine alınacağını yazmış arkadaş.Millet inatla ikinci el-dizel araba önerip üstüne kendince haklı olarak sebepler ekliyor.Bir de bize laf ederler çoluk çocuk bu bölümde takılmasın diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kicker

Tamamen merakımdan soruyorum, bazı arkadaşlar sırf bebek arabası bazen sığmıyor diye HB arabasını sedan ile değiştirmek istiyor. Halbuki HB lerin neredeyse hepsinin arka koltukları tek ve çift olarak ayrı ayrı yatabiliyor. Tek olanını yatırıp diğerine de bebek koltuğu koyunca işleri görülmüş olmuyor mu? Bunun için bilmem ne kadar masrafa girip araç değiştirmeye gerek var mı?
    Burdan göründüğü kadar basit mi değil, yoksa araçtan sıkılıp bebek bahane mi ediliyor bunun için

tam olarak düşündüğünüz gibi olmuyor her zaman. şöyle ki:
    arkada bebek koltuğu oluyor. o yüzden koltuk olan taraf kullanım dışı. çocuk 3 yaşından küçükse muhtemelen arkada tek başına durmuyor. o yüzden arkada bir kişi daha oluyor. çocuğun küçük olmadığı durumlarda da bazen fazladan bir kişinin daha binmesi gerektiği oluyor ve mecburen arka yine kullanılıyor.
    o yüzden göründüğü kadar basit olmuyor pek.

• Honda ayışıgı civic ful otomatik paketli olanını ( sanırım elegans tı) bana 65 gibi bir fiyat vermişti. Natas yılbaşından önce advence otomatik corollaya 70 bin fiyat vermişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: hebele55

tam olarak düşündüğünüz gibi olmuyor her zaman. şöyle ki:
    arkada bebek koltuğu oluyor. o yüzden koltuk olan taraf kullanım dışı. çocuk 3 yaşından küçükse muhtemelen arkada tek başına durmuyor. o yüzden arkada bir kişi daha oluyor. çocuğun küçük olmadığı durumlarda da bazen fazladan bir kişinin daha binmesi gerektiği oluyor ve mecburen arka yine kullanılıyor.
    o yüzden göründüğü kadar basit olmuyor pek.

E o zaman da ön koltuk boşalıyor
    Tamam sustum

• Süpersiniz arkadaşlar. Öneriler ve yorumlar için tek tek teşekkür ederim. Bir bir cevap yazmıyorum ancak tüm önerileri değerlendiriyorum. Zaten bir kaç model öne çıktı bile. İlerleyen günlerde öne çıkan modelleri tek tek görüp, deneyeceğim. Yalnız kimse niye Peugeot 2008'i önermedi? :) Bir arkadaş mail attı, Peugeot'da kampanya olduğu hususunda... Baktım, fiyatlar da gayet iyi.
  • Sirket uzerine alacagim icin sifir istiyorum diyen adama hala israrla 2.el oneriyorlar. Kullanmayi deneyin - Beyin

• 1.2 tsi leon kullanıcısı olarak ben de leonu önerebilirim. sizi pişman etmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.