Şimdi Ara

60.000 TL Otomatik Vites - Benzinli - Sıfır km Otomobil Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. 2 kişi + 1 bebekli aileye otomobil tavsiyesine ihtiyacım var. Fazla şehir dışı yapmayacağız. Şehir içinde de minimal düzeyde kullanacağız. Bu yüzden yakıt tüketimi çok önemli değil.

Sıfır Km olacak

Bütçe: 60.000 TL (Çok zorlarsam 70.000 tl'ye de çıkabilirim)

Otomatik Vites

Benzinli

Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleysian -- 28 Ocak 2016; 0:53:06 >

• 2015 bayide kalan advance paket corolla denk gelse mükemmel olur.sıfır olarak.

Onun dışında aynı aracın 2. Eline de bakılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bebek arabasi olur, o yuzden sedan olmasi lazim bence. Citroen c5 diyorum

• Öncelikle sıfır mı ikinci el mi?İkinci el olursa Mondeo/Avensis/508 gibi alternatiflerden birini seçmek mantıklı olur.
    Ha uzun yola hiç çıkmayız şehir arabası arıyoruz derseniz DSG handikapıyla Golf Nox Auto sizlerle olur

• Sıfır olacak hocam. Kusura bakmayın hocam, sıfır yazmanı unutmuşum. Düzettim şimdi :)
  • öle sıfır deyip 10 bin fazladan keriz parası verme. 2014 veya 2015 tertemiz corolla veya mazda 3 al km si düşük servisine expertiz yaptır neyin eksik neyin fazla olduğuna bak 10 bin lirada sana yakıt parası kalsın veya lpg kiti parası olsun.
  • bebek arabası için sedan candır bunuda unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam bence sanayiden bi tane çöp bmw bul. 20000'e arabayı al. Kalan 40000'le de arabayı Adam etmeye çalış, edemeyince de millete kakalamaya çalış.

Bunu yap ama sakın sıfır alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drdrizzt -- 28 Ocak 2016; 1:21:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı şirket üzerine alacağım ve vergi / stopaj indirimlerinden faydalanacağım için SIFIR alacağım.
  • Peugeot 308 6 ileri tam otomatik

• Çocuk olduğu için rapid diyorum :)
    Ama en az 5 sene kullanmak şartı ile :)

• opel astra sedan diyorum.
  • Ned_Starkk kullanıcısına yanıt
    Hocam 308 bebekli bir aileye küçük gelmez mi? Bir de bebek arabası vs. var...
  • Eleysian kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen yıl focus HB aldım, bagajı 308den küçük bir de lpg taktırdım. Şu ana kadar bagaja sığdıramadığım bir şey olmadı. Bebeğimiz daha ufak araba kullanmıyoruz seyahate çıkarken araba bagajı baya daraltır gibi ama senede bir iki defa ancak yaşarız bu sorunu. Benim aldığımda focus'un fiyatı biraz daha uygundu, bugün 308'i fiyatına yakın. 308 6 ileri tam otomatik şanzımana sahip, sorun çıkarmayacağını düşünüyorum.

• LEON 1.2 TSI Style Manuel.

Rapid 1.2 TSI Style Manuel.

İkisi de dolu arabalar.

Bebek var Sedan olsun derseniz Octavia ve Corolla'da eklenir.
    Astra Sedan'da olur ama J kasa olur yani yüzü eski olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 28 Ocak 2016; 16:48:01 >
  • Seat leon 63.000 tl dsg li

• corolla 1.6 multidrive s alınır uzun yıllar binilir yakıt fazla gelirse bi de lpg taktırılır
    süper olur
  • ikinci el daha mantıklı...ve otomatik vitese tüp takmak gerek....

1-) Honda civic 1.6 elegance ISRARLA TAVSİYE EDERİM. ...Tüpün otomatik vitese en iyi uyumu bu markadadır....

2-) Opel astra 2013 sedan j kasa 1.4 sport tüplü veya 2015 1.6 edition tüplü

• ikinci el astra sedan 1.6cdti
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Sıfır Benzinli isteyen adama İkinci El Dizel.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.