Şimdi Ara

60.000 TL'ye ikinci el otomatik ne alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hyundai i30 1.6 crdi elit al bak keyfine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta clio fln civic sattim bunlar oyuncak gibi gelir bana sifir almak isitoyrumda 60 bine sedan duzgun arqc yok focus var oda bosu

• quote:

Orijinalden alıntı: RockEvi

iyi olabilirde 60 binlira verip 1.2 araç almak bana göre mantıksız. şehir içi benzinle zaten 35 kuruştan aşağı yakmaz. lpg taksan olmaz. :)

Ben de bu mantığı çözemedim gitti.

Siz silindirleri tartı hesabı mı alıp para ödüyorsunuz?

Önemli olan bir motorun verinliliği gücü çekişidir.
    90lı yıllarda 2.5 araçlardan 120 ho zar zor alınıyordu (yüksek yakıt ve emisyon da cabası) şimdi 1.0dan alınıyor aynı güç ve tork.

• Dizel otomatik Kia Cee'd veya Hyundai İ30 olabilir hemde Civicten daha donanımlı araba olur...

• Hocam 2010 Civic satıp tekrar 2014 modelini alınca çok büyük bir değişimmiş gibi gelmez insana hele ki FD6 kasadan sonra bence FB7 biraz sönük bile kalabilir Sattığınız Civic otomatikse eğer tek kavramalı yarı otomatik (robotize) şanzımanlı araçlara bulaşmamanızı öneririm. Sarsıntısız viteş geçişlerinden sonra bir parça canınızı sıkabilir Bence de bir Accord alıp keyfinize bakın
  • Belki bu aracı çok öneriyorum ama astra sedan 1.4t+lpg sport+stil. 55 bin civarı bulursunuz diye tahmin ediyorum.

• TDI + DSG Jetta tavsiye ederim, 57bine iş arkadaşıma aldık geçen gün 2011 trendline paket, çok güzel bir araç.
  • 6 yıl binecekseniz tasarım olarak eskimemiş bir araç alın derim
  • Ben o fiyata manuel 2013 honda civic hb sport 1.6 dizel alacagim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde 2014 civic premium araç var ve piyasası baktığım kadarıyla 59-60 bin şuan eğer uzun yolda 140 ve sonrası veya ara hızlanmalarda sollamalarda bir beklentiniz yoksa araç gayet güzel
  • 2010 manuel Honda civic imi sattım, yerine 2011 Beyaz otomatik Honda civic aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.