Arkadaşlar Honda civic 2010 aracımı sattım. Şuan aklımda olan model 2013 yada bulursam 2014 Civic elegance beyaz fabrika çıkış lpg düşük km bir araç
Sizin tavsiyeniz varmı yılda 12 bin km yapmaktayım. Aldığım aracı 6 yıl kullanmak zorundayım. otomatik ve az yakması çok önemli.
Seat Leon 1.2 TSI 110 hp DSG S&S > Style 60.400 ₺
quote:
Orijinalden alıntı: BatuKır
Seat Leon 1.2 TSI 110 hp DSG S&S > Style 60.400 ₺
1.2 Arabaya binmem şahsen. 50 dahi olsa
quote:
Orijinalden alıntı: RockEvi
aynı motoru golfte denedim çok iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: BatuKır
quote:
aynı motoru golfte denedim çok iyiydi
Alıntıları Göster
iyi olabilirde 60 binlira verip 1.2 araç almak bana göre mantıksız. şehir içi benzinle zaten 35 kuruştan aşağı yakmaz. lpg taksan olmaz. :)
quote:
iyi olabilirde 60 binlira verip 1.2 araç almak bana göre mantıksız. şehir içi benzinle zaten 35 kuruştan aşağı yakmaz. lpg taksan olmaz. :)
araçta 6 kişi ve 50-60 kg bagaj vardı 120 km hızla ortalama tüketim 5.6 idi
Ikinci el dsg'li birsey almayinda.. Hele ki 6 yil icin tamamen uzak durun.
quote:
Orijinalden alıntı: supremum01
Ikinci el dsg'li birsey almayinda.. Hele ki 6 yil icin tamamen uzak durun.
şehir içi önemli devlet memuruyuz uzun yola ayda yılda bir çıkıyoruz. 1,2 tsi leon yada golf şehir içi trafiğinde 7,5 litreden aşağı yakmaz. ( ufak şehirler ve sakin trafikten bahsetmiyorum ) oda 35-38 kuruş yakar. çok fazla bir rakam.
5.6 diorsun hocam 25 kuruş yapar.
Civic lpg ile örneğin : en fazla 20 kuruş yakarsın.
Accord olabilir.lpg de sıkıntisiz.Turbo patladi catladi yok.Otomatigi sorunsuz.Genis.Kullanimi rahat.
quote:
Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)
Accord olabilir.lpg de sıkıntisiz.Turbo patladi catladi yok.Otomatigi sorunsuz.Genis.Kullanimi rahat.
Ben olsam 60 bine sıfır araç bakardım
quote:
Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)
2011 Legacy alınabilir.
dsg den uzak durun da ne aldigin farketmez kardes
quote:
Orijinalden alıntı: _SkiP_
dsg den uzak durun da ne aldigin farketmez kardes
60 bin iyi rakam, sıfır araç tercih edin derim.
Yeni kasa Fiesta'lar yahut Clio'lar olabilir, hem az yakarlar.
2013-2014 model citroen c4 mcp exclusive donanım hem dolu hemde az yakıyor 60 civarına bulursunuz
Honda cıvıc 1.6 elegance otomatik beyaz derim
2.eli hızlı olsun dersen passatlara bak Az yaksin ama 2.eli çok zor olsun dersen c5 F/p olsun dersen mondeo
quote:
Orijinalden alıntı: -Deltoid-
2.eli hızlı olsun dersen passatlara bak Az yaksin ama 2.eli çok zor olsun dersen c5 F/p olsun dersen mondeo
Temiz bir Accord bulursanız tavsiye ederim.Otomatik viteste Honda iyidir.
Peugeot 508,bu aralar radarımda.
508 benimde radarimdaydi ama. Pejo almak cesaret ister:) 2013 fabrika cikis lpg beyaz elegance 17.000 km de. Otomatik civic buldum boyasiz kazasiz. 60.500 anlastik gibi iyimi fiyat arkadadlar?