Şimdi Ara

60.000TL'ye Keyif Aracı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

60 a çok temizi bulunur.

Temizi bakımlısı öyle abartı masraf da açmaz.

E60 alinmaz bulunsa bile temizi bakımlısı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brskcr

Adam keyif araci istemis onerilere bak, fluence, 508,c5, passat, birde dizel

Bu yazıyı üstüme alıyorum çünkü 508 ve c5 i ben önerdim kör değilsen orda D segmenti 4 kapı sedan yazıyor.Bizde uzaydan araba getirmedik.Çok biliyorsan sen öner de millet faydalansın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 13 Mayıs 2017; 18:18:35 >
  • D Segment demeseniz 208 GTi derdim de D şartınız varsa 530i E39 diyorum
  • 60 bin liraya 3 litrelik bilmem kaç bin km de 15 yaşında apaçilerin elinde oyuncak olmuş bmw mercedes önermişler.Birisi 8 yaşında 2.0 mazda önermiş.Öbürü piyasası olmayan Türkiye'de sayılı bulunan servis ağı bile olmayan Subaru öneriyor ondan sonra da çok bilmişin biri gelip bizim önerdiğimiz arabaları beğenmiyor değişik forum hakkatten
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Valla böyle önereceğime hiç önermem, adam keyif aracı diyor, kağnı gibi dizel araçlar öneriyorsunuz.
  • bloodletting. kullanıcısına yanıt
    Subaru'nun mu servis ağı yok, bakın bakalım nerelerde varmış servisi. Dalga mı geçiyorsunuz? Adam piyasa aracı değil keyif aracı diyor ayrıca, abuk subuk şeyler önerip bir de laf ediyorsunuz insanlara.8 yıllık mazda ve subaru sizin önerilerden kat be kat iyi. Hatta 15 yıllık bmw bile daha iyi, en azından keyif alır adam kullanırken. C5 ve 508 kadar vizyonsuz bir öneri olamaz keyif aracı olarak.

Adamın zaten 2 aracı var zaten keyif için binecek anlayabildiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Mayıs 2017; 20:46:45 >
  • Honda accord a baktınız mı ?

• Size göre araba nedir şudur.

Orta yaşlarda d segment ve üzeri motoru 2.5-3.0 gibi büyük ülkede tutulmayan sizin gibi amaçla birinin alıp kullanmış olduğu arabalardir. Sizi de bu tip arabalar memnun eder. Bilindik markaların büyük motorlu araçlarını inceleyin illa çıkar karşınıza.

• Adam keyif aracı demiş.

Keyif demek sürüş dinamiği ve performans ve donanımı ve orta halli iç hacmi bir arada sunan araçtır.

Tutar da 60bin tl olunca önerilecek yeni araba zaten yok.

Mecburen 15+ araç öneriyoruz :)

Ama 60 binlik e39 çöp değildir :)

• BMW E39 2003 5.30i NET.
  • Arkadaşlar öneriler için teşekkür ediyorum.

Önerilerde bulunan ve benim de aklımdan geçen bazı modellerden bahsedeyim:

-Volvo S80 2,9 T6
    Bu araçtan piyasada az miktarda var, farklı dönemlerde denk geldiğim ilan açıklamalarının bazılarında çift turbolu olan bu araçta turbo sorunu olduğunu anlıyorum. Farklı araçlarda karşılaşılan bir sorun olması bu durumun istisnai olmadığı izlenimi veriyor. Ayrıca S80'lerin nedense deri koltuklarında çoğunlukla ileri seviye çatlaklar ve düşük kalite algısı uyandıran yıpranmalar görülüyor. Bu durum tabiki aracın km'si ile de alakalı ancak aynı yaştaki BMW, Mercedes koltukları çok daha sağlam duruyor.
    S80 yerine 2010'a kadar olan kasa S60 seçenekler arasında olabilir.

-Alfa 159
    Karakteristik bir araç ancak benzinli otomatik bir tercihi yok malesef.

-BMW E46
    Zamanında tasarımına hayran olduğum hala da beğendiğim bir araç. Ancak özellikle 3.30'ların neredeyse tamamı fiziksel zorlamaya maruz kalmış durumda. Sağlamının bulunabileceğini malesef zannetmiyorum. Muhtemelen bir çoğu da kazalıdır.

-BMW E38
    Tasarımı eskimiş dahi olsa beni her zaman için cezbeden bir araç. Km'leri yüksek olsa dahi araç diri duruyor, bu beni hep etkilemiştir. Bu araçların vergisi, bakımı maliyetlidir ancak buna rağmen tercihler arasından çıkarmaya gönlüm razı olmuyor bir türlü. Düşünülebilir ancak yürütme maliyeti korkutuyor.

-BMW E60
    Bu fiyat mertebesinde temizi bulunmuyor malesef

-Mercedes W220
    Çok güzel araç, E38 için düşündüklerim aynen geçerli.

-Mercedes W211
    Kesinlikle tercihler arasında olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak Erzurumlu bir arkadaşın chipli B5 1.8 Passat'a madara olduğu videoyu izledikten sonra W211 E320'ye karşı bir önyargım oluşmadı değil

-C5 ve 508
    Bu araçların yeterince konforlu araçlar olduğunu düşünüyorum ancak daha önce Peugeot sahibi olmuş ve 508 de kullanmış biri olarak bu Fransız araçlarında kendime uygun bir oturma pozisyonu bulamıyorum, ne kadar aşağı indirsem de yüksekte kalmışım gibi hissediyorum. Bu da keyif noktasında yeterince tatminkar olamıyor malesef. Yine de 1,6THP düşünülebilir.

-Mondeo 2,0 Ecoboost
    Tercikler arasında olması gereken bir araç

-BMW E65
    Yürütebileceğimi sanmıyorum, onun için tercihler arasına alamıyorum.

-Legacy
    Eski kasaları tasarım açısından daha özgün. Düşünülebilir ancak eski Japon araçlarının kokpit tasarımlarını bir türlü sevemedim.

-İnsignia
    1,6T 180Hp manuelde karar kılacak olsam tercihler arasına girecek olan modellerden olur.

-Passat B6
    2.0 TFSI düşünülebilir ancak DGS sorunlarını sıkça duyuyor olmak tedirgin ediyor.

-Audi A4
    2.0 TFSI düşünülebilir.

-BMW E39
    5.40 temiz bulmak mümkün görünmüyor. 5.30 kesinlikle tercihler arasında.

Benim düşündüğüm araçlar aşağıdaki gibi:

-BMW E39 5.30i
    -Volvo S60 2.5R
    -Mondeo 2.0 Ecoboost
    -Mercedes W211 E320
    -Audi A4 2.0 TFSI Quattro

Bu araçlara bakıyorum, araştırıyorum, iyi konuşan da var kötü konuşan da. Sonra diyorumki bin Auris'e macera arama. Fakat Auris standart bir araç, ekstra bir keyfi yok, şimdi almayacağım da ne zaman alacağım keyfime göre bir araç diyorum. Bu araçların da temizini bulmak zor. Kısır bir döngü içindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Scirocco

60.000tlye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

E46 330 ci manuel, eski arabamdı (benimki SMG şanzumandı). 3.0 cc motor 231 bg arkadan itiş :( Tam bir zevk makinesidir, tavsiye ederim.

Gerçekten​ temiz bulabilirseniz değerlendirin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    D sınıfı sedan 4 kapı demiş, 2 kapılı hb coupe araç öneriyorsun üstad oldu mu
    ----------------------------------------------

D sınıfı demese ben de Giu 170 önerecektim. Ancak D sınıfı demiş. 159'un motoru tatmin etmeyebilir bilginiz olsun. Benzinli istediğiniz için diyorum. Yoksa 1.9 dizel chipli biraz daha kabul edilebilir oluyor.

D sınıfı araçtan ne kdar keyif arabası olur bilemiyorum. Ama en iyi alternatif yine 3 kasa Bmw gibi duruyor. Fakat temizini bulamazsınız. Hmmm gerçi 4 kapı istiyorsunu bleki olabilir. Ben 320ci e46 bulmakta zorlanmıştım.

Yine en iyi alternatif 159 gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 14 Mayıs 2017; 9:6:5 >
  • otomatik vites keyif arabasi mi olur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitallion

quote:

Scirocco

60.000tlye?

https://www.sahibinden.com/volkswagen-scirocco?sorting=price_asc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo S60R olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vitallion

quote:

Scirocco

60.000tlye?

https://www.sahibinden.com/volkswagen-scirocco?sorting=price_asc

Ben bu aracı pahalı hatırlıyordum bu fiyatlar ne

50.000'e güzel arabalar var kazası bir sıkıntısı yoksa alınır aslında

• Kesinlikle 2002-2003 E39!
    Zaten üretim amacı bu. Sürücünün aracında olmasını isteyeceği tüm özelliklere 15 yıl önce sahip olmuş ve bir çok sıfır araca meydan okuyan bir otomobil. Ayrıca bence bir otomobil bu kadar orantılı tasarlanabilir. Resmen altın oran var.

not: şu apaçi tayfasının elinde ezilmemiş orijinal araçlar 50-60bin bandında bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrhanA. -- 30 Mayıs 2017; 1:37:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Accord olabilir

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.