Şimdi Ara

60-100 hp Motorlar Ile 220 Bastim Diyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
1
Favori
13.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakıyorum hertürlü araç 200-230 km hız yapmış..
    ben neden görmedim acaba çoğu zaman uzun yolda 140 -150 ile yol alırken hangi aracın 200 km üzeri bir hızla seyrettiğini net olarak anlayabiliyorum. şunu söyleyebilirim bu araçlar çok büyük yoğunlukla 2000cc ve üzeri araçlar ve çoğunlukla sedan makam aracı görünümünde mercedes,bmw,audi,passat ve ülkede nadir bulunan spor araçlar.
    saydığım araçlar dışında beni şaşırtan fluence oldu adeta uçan teneke..
  • 1.2 tsi 110 beygir A3 ile 207 yaptım, trafik arttığı için devam edemedim ama rahat 220yi bulurdu.
  • 100hp civarı motor, çok ağır olmayan kasa, güzel bir eğim, en önemlisi de deli cesaretiniz varsa bu hızlara şaşırmamak lazım. 74 hp 1.3. Corolla rahatlıkla 190 basıyordu. 1.6 100 lük focus 210 da zorlanmıyordu. Fakat 1.6 132 hp avensisle 225-230 civarı kalıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 lı yıllarda olsak eyw ama 2017 de gayette 200 - 210 zorlanır o beygir aralıgında
  • Bi arkadaş da şu meşhur teneke kasa corolla ile 230 yaptığını iddia ediyordu.

Sallamayın arkadaşlar sallamayın , siz i20 gibi arabalarla 200ü geçemessiniz . Kadran yalan söylüyordur.

1.6 TDCİ focus 200 de tıkanıyo

1.6 benzin 135bg verso 195 sonrası yaş , gitmiyor.

Nissan QQ dizel 200 üstüne çıkmıyor

Denenmiştir ,

Haa birde Aveo benzinli vardı bi ara 180i zor görüyor du.

Ki şöylede birşey var zaten kadrandaki sapmalarıda hesaba katarsak , teknik verileri elde etmiş görünüyorum.

Focus teknik verisi 190 dı galiba büyük ihtimal kadranda 10 km lik bir sapma varki 200 oldu yazdığım diğer araçlarda da aynı durum var yani .

Tekrar yineliyorum focus falan 210 u rüyasında göremiyor ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HümanistAdam -- 1 Mayıs 2017; 23:10:50 >
  • uranus kullanıcısına yanıt
    Çok inanma hocam buralara , çoğu kişi işkembeden sallıyor, adamlar 1.2 arabayla 210 basmış , hadi ordan

• 1.3 multijet 75 hp palio ile kadranda 200 ü gördük ve araç 260.000 de idi isteyen inanır isteyen inanmaz.. bakımlı güzel bir motorla ulasilamayacak hız yok kesici vs hariç

• 2.0 tdi passat düzde 220 yi geçmiyor 1 dk bastım 221 demedi yokuş aşağı 240 gördüm hatrı sayılır bir eğim vardı bisikleti sallasam 80 yapardım

• 125 cc scooterim cok hizli 120 yapiyordu , yani normal hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: HümanistAdam

Çok inanma hocam buralara , çoğu kişi işkembeden sallıyor, adamlar 1.2 arabayla 210 basmış , hadi ordan

Hocam benim 600luk motorum var.O bile 250 civari zor yapiyor 90 hp hucunde 150 kiloluk bir tasit bu hizlara zor ulasiyorsa.En az 1 ton 90 beygir araba nasil yapabilir ben bunu merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Hocam benim 600luk motorum var.O bile 250 civari zor yapiyor 90 hp hucunde 150 kiloluk bir tasit bu hizlara zor ulasiyorsa.En az 1 ton 90 beygir araba nasil yapabilir ben bunu merak ediyorum

yav he he ağlamayın şahinle 195 küsür yaptım.

al sana vityohttps://www.youtube.com/watch?v=QtHai_yMrXg şahinle 260 yapmış adam

• lpg'li ve 186.000km'deki 98 model 1.4 corsa gls ile düz yolda 175 (gps hızı) yaptım daha da gitmedi.
  • 5 dk boyunca yokus asagi dip gaz yapip 220 yaptim demenin ne mantigi var? Duzlukte eger ivmelenebilen bi araciniz yoksa sirf bos muhabbet bu. Burdakilere baksak 600luk yaris motorlariyla basa bas gidiyolar 1.2 1.4 motorlu 100 hp araclariyla

• 1.6 hdi 308 110 luk 200 oldu 210 da görür dahada zor gider gibime geliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cezalandırıcı2006

quote:

quote:

al sana vityohttps://www.youtube.com/watch?v=QtHai_yMrXg şahinle 260 yapmış adam

Tofaş konusu açmışsın ve ehliyet almama 5-6 sene var demişsin.Burada da 195 küsür yaptım diyorsun.Ne iş?

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

quote:

quote:

Tofaş konusu açmışsın ve ehliyet almama 5-6 sene var demişsin.Burada da 195 küsür yaptım diyorsun.Ne iş?

dayım otobanda veriyor hocam 13 yaşında usta şöför olduk sayesinde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teneke1236737

quote:

quote:

quote:

dayım otobanda veriyor hocam 13 yaşında usta şöför olduk sayesinde.

Peki,ne diyeyim.

• İmzadaki araçla +220 rahat çeviriyorum

• Gorod kullanıcısına yanıt
    Yıllar önce 105bg polo classic ile 205 ve 105bg seat toledo ile de 5 yetişkin 2 çocuk varken mersin otobanında dümdüz yolda 215 yaptık 6.5k devirde araba gaz kesti. Hedehöde diyenler olabilir bunu size kanıtlayamam da fakat durum bu. 1.6tdi 105bg jettamız da oldu 250nm tork ile hızlanış gayet iyiydi ama max hız deneyemedik hiç en fazla 160-170 o konuda bir şey diyemem

• Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    S2000'in diferansiyel ve şanzıman oranları çok kısa. El tabiriyle "ecobox" olaral geçen 1.6 motorcuklu ekonomi otomobillerimizin vites oranları ise oldukça uzun.

Bu araçlarla yüksek hız gördüğünü iddaa edenlere dikkat ederseniz hepsinin ağzında bir "hafif eğim" olduğunu göreceksiniz. Hafif eğim dedikleri en az %10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.