Bildirim
60-100 hp Motorlar Ile 220 Bastim Diyenler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Bu konuda en büyük yalancılar tartışmasız "Hz. 1.6 105 HP TDi Jetta" sahipleridir.
Bu araca binenlerin %50'si 240 yaptığını iddia ediyor. Geri kalan %50'nin %40'lık kısmı arabanın limitli olduğunu söyleyip 190'ın üstüne çıkmadığını, diğer %10'luk kısım ise zaten hızla işi olmadığını belirtiyor.
Çok ilginç bir durum, aynı psikolojik sıkıntı aynı VAG grubu araçlara binenlerde yok. Mesela bir Golf, Passat konusunda olmuyordu böyle şeyler.. Ama bu forumda ne kadar uçan kaçan varsa altında hep Jetta oluyordu.
Neyse konuya gelirsek 100-140 HP arabaların bile gideri belli, 180-220 arası makas oynar.. Oda göstergede ki hız.. GPS'de çok daha düşüktür tabii. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gorod
Bu konuda en büyük yalancılar tartışmasız "Hz. 1.6 105 HP TDi Jetta" sahipleridir.
Bu araca binenlerin %50'si 240 yaptığını iddia ediyor. Geri kalan %50'nin %40'lık kısmı arabanın limitli olduğunu söyleyip 190'ın üstüne çıkmadığını, diğer %10'luk kısım ise zaten hızla işi olmadığını belirtiyor.
Çok ilginç bir durum, aynı psikolojik sıkıntı aynı VAG grubu araçlara binenlerde yok. Mesela bir Golf, Passat konusunda olmuyordu böyle şeyler.. Ama bu forumda ne kadar uçan kaçan varsa altında hep Jetta oluyordu.
Neyse konuya gelirsek 100-140 HP arabaların bile gideri belli, 180-220 arası makas oynar.. Oda göstergede ki hız.. GPS'de çok daha düşüktür tabii.
Benim anlamadigim sey honda s2000 bile stock haliyle 240 250 civari yapiyo.Kicikirik 1.6 dizel nasil 240 yapabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bizim mahallede 1.6 Tempra ile 230 yaptığını söyleyen vardı -
Genelde bu muhabbetler altında şirket arabası olanların kurduğu cümleler. Yakıt tüketimi muhabbetleride vw ve reno sahipleri. Araba kapısı açmayıp ehliyet sahibi olmadan her türlü araba konusunda sahibi olmuş gibi fikir sahibi olanlar ise dh üyeleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
115 ps megane ile otoyol 4 te 210 yapmıştım hocam. 130 ps ve üstü aracın 230-240 gideri vardır bence. -
1.4 100 beygirlik yeni Meriva ile 225 yaptım.. Almanya otobanında .. 211 ile giderken çektiğim videosuda var..ben hayret etmistim nasıl gidiyo diye ama araba yavas yavas ibre sonunu goruyodu resmen.. Demem o ki yapabiliyolar ..
Fırumda vardı yokuş aşşa Octavia ile 230 gören
150 hp astra ile düzde 216 gördüm.Youtube'da yokuş aşağı 240 yapanlar var. -
120 130hp olsa neysede.
100hp ile 220biraz imkansız ben genel olarak ilgi çekmek için söylenilen söz olarak görüyorum.
çoğu bayır aşağı basanlar. 1.2 Tsi 105 lik golfle düzde 198 yaptım en fazla daha da gitmedi. -
-
105 hp araçla 220 yaptım yol hafif eğimliydi
Babam eskiden 1.6 Doğan SLX Tempra motor ile düz yolda 190 görmüştü.Sapma var ama yine de iyi gidiyor idi. -
-
1.6 focus da 200 yapıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
şahin 1.6 i.e 86 beygir ile 195 bastım -
90 LIK İ20 213km
1.5 dci 110 luk kango 200 daha da gideri var -
Yokus asagi astra j1.4 140 hp ile 253 goren varMIS,grubun yalancisiyim
1.6 16v megane 1 (2000 model) ile düz yolda 192 yaptım, benzinde. Full bagaj + 5 yetişkin vardı. Korktum devam etmedim, direksiyon baya titriyordu. Araba daha 140.000'de motorunun performansı iyi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- renault paketleri
- ford focus 1.6 tdci motor yağı tavsiyesi
- motor ısınınca yağ lambası yanıp sönüyor
- araç kalorifer ısıtmıyor
- sıfır araç kaporası geri alınır mı
- 2025 model arabalar
- 2025 araba fiyatları ne olur
- yeni octavia
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- pagani utopia
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X