Şimdi Ara

60-63 bin TL bütçe ile Dizel- Güncel kasa araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Golf alın başka araca da bakmayın. Satarken de kafanız rahat olur.
  • 2014 model 37.000 km de kia ceed concept aldım dizel otomatik, 7 lt ortalaması var. Çok oturaklı ve konforlu bir araç, 160 a kadar rüzgar sesi duymuyorsunuz. piyasası 60-61 bin civarı
  • ilker484 kullanıcısına yanıt
    2 ay kadar önce, 66.750 yazan bir araç için 65.000 tl son fiyat almıştık, peugeot bayisinden araç 20 küsur bindeydi kazası boyası yoktu. 18 jantlıydı. Şuanki fiyatlar biraz şişik fiyatlar, fakat satıcılar buna rağmen indirim yapmaya pek yanaşmıyorlar. Hatta o araç şuanda İstanbul Ümraniye'den satılık. Ankara Göral'da bir araç var ama 2 parça boyası var 63 bine alınabilir. Bu araç, i30, leon, astra j, c4 gibi araçlardan daha kaliteli ve daha da yeni bir araç, ikinci eli belki çok hareketli olmayabilir ama bakmanızı tavsiye ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransız arabası alınmaz hocam. alman yada japon arabalarına bakmanızı ve listenizi yeniden gözden geçirmenizi önerebilirim.
  • Auris 2013 ve üstü premium ya da advence paket dizel otomatik tercih edilebilir.

Performans zayıf, donanım ve kalite yüksektir. Kafa ağrıtmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: italiany

Fransız arabası alınmaz hocam. alman yada japon arabalarına bakmanızı ve listenizi yeniden gözden geçirmenizi önerebilirim.

Renault bende sevmiyorum fakat Peugeot yada Citroen ile ilgili ne gibi kötü tecrübeniz oldu acaba alınmamasının sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Dediğiniz aracı baya inceledim hocam gerçekten çok üstün özellikleri olan bir araç ikinci elde nasıl bir sıkıntı yaşarım 1-2 ay beklemek sorun değil benim için satarken fakat 63 bin tl aldığım bir aracı tekrar aynı fiyata satabilir miyim?
    hocam 63 bin bütçe ile 2. ele hiç girme. bence sıfır 1.2 tsi leon incele.. yakıt ve performans gayet iyi...
    Aşırı km ve kaza yapmadığınız sürece satarsınız bence hocam. Kur fiyatları malum, sıfır araç fiyatları da her geçen gün artıyor.

insanları yönlendirmek istemediğimi farkettim. bu yüzden mesajı değiştirdim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi italiany -- 2 Haziran 2016; 16:40:16 >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Ya hocam senin kadar marka fanatigi adam gormedim her tavsiyeye sportage diyorsun. Adam buzdolabi sorsa sportage diyeceksin diye korkuyorum

• Kâr zarar mevzusu ayrı konuşulmuş tabi ama bu araçla ilgili esas konuşulacak olan konforsuz şanzımandır cidden sarsıntılı geçişe sahip ben o kadar para verdikten sonra boyun kıran şanzıman kullanmazdım onu da göz önüne alın ds konusunda. Birde şu var golf istiyorsanız 1.2 tsi az yakan bir araç bence dizeli aratmayacaktır size, ona da bakın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Ya hocam senin kadar marka fanatigi adam gormedim her tavsiyeye sportage diyorsun. Adam buzdolabi sorsa sportage diyeceksin diye korkuyorum

Benim tavsiye ettiğim yazılar fiyat aralığı yada ayrıyetten alternatif. Tutupta sedan Dizel olucak diyene Sportage demedim. Ben marka fanatiği değilim buzdolabı diyene Sportage da demem korkmana gerek yok. O yorum yazan çapsız labidu Kasım ayından beri bana takmış durumda

• Golfe bütçem yetmiyor, gencim bize gidecek bir araba arıyorum diyen için bence Leon uygun bir araçtır. Altyapı aynı, kalite olarak bir Golf olmasada sizi memnun eder. Tasarım olarak ise özellikle led farlarla çok sportif ve güzel duruyor. Ben dizel, led farlı Leon öneririm. Birde kırmızı veya mavi olursa tadından yenmez :)

İkinci elde belki Golf ve Honda Civic'ten daha fazla zarar ettirebilir ama yazdığınız fransız markalarından daha az zarar ettirir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.