Bildirim
65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (10. sayfa)
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bakmayın öyle durduğuna stok yok aldırmıyor akşamdan bu yana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alanlar oldu baska forumda.az once dnedim hemen odeme sayfasina kart nosu isme kadar geldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siparişi tamamla diyin sepete geri atıyor , normalde ödeme bilgileri sorması gerek
En son şimdi al diyin , sonra kart sormasic lazım ama sepete geri atıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 21 Mart 2024; 5:4:58 >
Evet akşamdan beri böyle, bende sipariş vermeyi bir çok kez denedim ama kart bilgilerini girmeden başa atıyor, sipariş verilemiyor. Yeni hesap açtım onda da aynı oldu.
-
Bu birde 75 inç 22 bin olan var ? O çöp bir ürün mu onu deneyelim sizce nasıl
Komiktir ki başka bir PC yi açtım modeme reset attım , sıfırdan üye oldum aldı :D ama taksit seçeneğini seçtirmedi bu sefer durduk yere peşin girdi, ama 600 tl gibi bonus da geldi şükür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 21 Mart 2024; 5:43:2 >
-
Ben sorunsuz alabildim hocam. Sonra paylaştım zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aldım az önce 3 taksitle sonunda . Sadece 75GHU7505 ile arasında 4200 felan fark vardı , o içime oturdu 120hz dışında başka fark var mı acaba cihazda ?
Hayırlı olsun. Dediğiniz gibi 120 Hz farkı var ki bu ciddi bir fark, aradaki fiyat farkı da bundan kaynaklanıyor zaten. 120 Hz panel ciddi daha maliyetli. Ses/hoparlör yönünden fark var. Bir de tam emin değilim ama sanırım GHU9000 daha ince. Panellerini bilmiyorum ancak 120 Hz olanın yani GHU9000 in panelinin daha iyi, nitelikli olma ihtimali çok yüksek.
Geçen hafta vatandan 75ghu9000 29.500 tlye geldi 3 taksitle 26 bine çok iyiymiş fiyat alabilen varsa hayırlı olsun.
Televizyondan çok memnunum. Görüntü kalitesi muazzam. Arayüz hızı iyi samsung m7 monitör var ondan daha hızlı. Kanal geçişleri bekletiyo biraz ama normal tv kanallarını ben seyretmediğim için pek derdim değil. Marketi zengin çok fazla uygulaması var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 21 Mart 2024; 7:38:2 >
1300TL fark ile android olan QA modelini almak daha mantıklı.
Grundig'i kaçırdık mı ya, çok iyiymiş :(
-
50 Hz olmasa düşünürdüm.
Hoparlör de fark olabilir haklısınız . Bir de kafamda 70QA5D63DT modeli 24.5 civarında idi o da kafamda kaldı . Acaba bu kaç hz . Hem QLED hem daha ucuz .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byturkuaz -- 21 Mart 2024; 11:6:48 >
120 hz olan panel hangisi?
GHU 9000 için epey gerçek yenileme 50/60 yazıyor?
-
Sadece 75" olan 75GHU9000 modeli 120 Hz panel.
Diğer boyutlardaki GHU 9000 'ler 60 Hz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
75GHU9000 26 bine nerede, ne zaman satıldı? Ben kaçırmışım. Tekrar düşme ihtimali var mı acaba?
-
Ben de ikisi arasında kaldım ama Grundig kullandığım ve memnun olduğum için onu tercih ettim. Toshiba olan kaç hz bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X