< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Bilmem ki.
-
Hocam selamlar ben bu televizyonu aldım henüz kurulum yaptırmadım. Kutu üstünden yazan seri numarasından hangi panel olduğunu öğrenebilirmiyiz acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben dün sepete ekledim ama almadan yorumlara bakayım dedim yorum bulamadım sabah alırım diye bıraktım. Sabah yükselmiş fiyatı 22000 olmuş
yorum bakmaya gerek yoktu 15 liraya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aldım bende televizyonu. Gelmesini bekliyorum. Boyut olarak mağazalardaki 65lere baktım baya büyük duruyor.
Geldiğinde göreceğiz artık kalan yönlerini.
Nasıl bi tv hocam bende biraz uğraşıp sabaha doğru alabildim de iş görür mü 😃 beğenmezsem en kötü satarım diye düşündüm 15k bedava gibi geldi normal fiyatı 23k mı gerçekten yoksa fiyatı sürekli düşen grundiglerden mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
18000 e hb de var 65 inç ama yine ucuza geliyo kırık fakan cıkmassa fiyat iyi yani bide ben sadece goruntu alıcam iptv var zaten
Ben bulamadım hocam link atma şansınız var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodrama11 -- 17 Mart 2024; 22:26:45 >
Birde sadece youtube ve netflix için yeterli olur mu acaba tv box gibi bi çözüme mi baksam
Grundig 65 GHU 7000 B 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV www.hepsiburada.comGrundig 65 GHU 7000 B 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/grundig-65-ghu-7000-b-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-android-smart-led-tv-p-HBCV000047O2M9?magaza=Grundig+T%C3%BCrkiye&url_src=ios-product-detail
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
yeterli olur yt yi telden yonetirsin zaten orda takılma olmaz 14 e bedavaaaa
7000b modeli hocam bu. Bendeki eski tv vestel 58u9510du onun kadar olsa yeter bana. Qn90c bakan ben nerelere geldim valla bu teknoloji kafayı yedirecek bize
hb den iyi mi bizim aldıgımız ozaman
Birsürü benzer model var ama daha iyi gibi hocam model no yükseldikçe daha iyileşiyor grundigte ghu8500-9000 vs diye seriler gidiyor 2023 çıkışlı
Hocam siz olsanız hangisini alırsınız sizin önerdiğiniz tv mi yoksa link ekledim tv mi
www.hepsiburada.comToshiba 65QL5D63DT 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/toshiba-65ql5d63dt-65-164-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBCV00002PS6SO?url_src=and-product-detail
hayırlı olsun. Aldıktan sonra ilk izlenim ve kullanım deneyimlerinizi de paylaşırsınız :)
-
Sizin attığınız tv daha iyi. qled panel var ve kutudan LG üretimi IPS panel ile çıkıyor. Karma panel derdi yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X