Bir alt modeli olan 9100 modelini aldım kargoda bekliyorum. Halen Arçelik bakıyor ürün kargoya verildiğin de Arçelik servisi arıyor tv ulaştığında tekrar arayıp randevu alacağız dendi. Bu panel 100/120 hz denmiş ama 1080p çözünürlük için 120hz 4k için 60hz birde bu panelde ışık sızması gibi şikayetler var ama elektronik şans işi denemek lazım. Ben 9100 modeli 26k olunca HB'den aldım yoksa Tcl 50C755 kampanyalı onu alacaktım hatun böyük olsun diyince bu modele geçtim uzun sürede 65c845 modeli indirime girmesini bekledim 47k düştü ama amazonda yetişemedik. Alıp deneyin şans işi bu elektronik işi. |
65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (35. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar annemlerin salonuna tv arıyorum. 65 inç gibi düşündüm. Genelde oturulmayan bir oda. O yüzden çok fazla kullanılmayacak. Arada ben maç vs izlerim bir de misafir olduğunda açılır. O yüzden uygun fiyatlı bakıyorum. Smart olsa beinconnect, tv+ gibi uygulamalar yüklenirse iyi olur ama gerekirse mi stick ile de çözülür. 2 3 yıla bozulmayacak uygun fiyatlı ne onerebilirsiniz. Mümkünse 20bin altı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş hekimi -- 9 Eylül 2024; 13:57:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba tekrardan. ne yaptınız kurulum yapıldı mı?
-
Daewoo 65DA55UA11
-
Dijitsu 70DW9900 70 178 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı (hepsiburada.com)
daewoo yerine bunu öneririm çünkü android işletim sistemi iyi olsa da google lisansı olmayınca içerikler 720p falan olcak netflix vs
webos yine 4k içerik açısından daha iyidir. çok az bir artıyla 65 değil 70 inch alacaksınız ki büyük ekranlarda 5 inch çok daha fazla farkeder baya baya sinema ortamı olur
yada
Onvo 65OV9000U 65'' 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı (hepsiburada.com) almanızı öneririm google lisansı var içerikleri yüksek çözünürlük izlersin
17bine daewoo yerine 18 bine üstteki 2 model daha mantıklı gibi
ha herşeye rağmen ben arada toshiba tvler 65 inch falan 20bin altına düşüyor arada onları kovalayabilirdim
-
Acelem yok açıkçası Toshiba bunlara gore daha iyidir mi diyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
toshiba vestel üretimi
en azından servis vs sıkıntısı daha az yaşanır karşınızda bir muhatap bulma ihtimaliniz daha fazla
chipset falan daha kalitelidir. yine de vestel üretimini tercih ederim.
-
DAEWOO ikisinden de iyi 3 Sene Vestel garantisi var ve android işletim sistemi lisanslı. Dijutsu servise işiniz düşerse çok uğraşırsınız.
-
google tv özelliği yok diye biliyorum hiçbir yerde de google tv özelliğine sahip olduğunu görmedim.
google tv yoksa netflix amazon disney vs yine çalışır ama düşük çözünürlükle izlersiniz.
servis konusuna katılıyorum. servis işi sıkıntı
-
Google Tv ayrı bir olay lisans ayrı bir olay, L1 lisansına sahip olan cihazlarda videolar sunulan en yüksek çözünürlükte oynatılabilmektedir. L1 lisansına sahip olmayan cihazlarda L3 lisansı bulunmaktadır, bu cihazlarda dijital içerik platformlarındaki videolar HD kalitede oynatılamamaktadır. ONVO AXEN vs gibi markalar genelde L3 lisansa sahip oluyor ve bunlar tv android de olsa netflixi full hd oynatmıyor. Vestel kendi ürünleri olsun Daewoo, REGAL, Toshiba, Techwood gibi yan markaları olsun işletim sistemi Android de olsa, kendi linux işletim sistemi de olsa L1 lisansa sahip olup Prime ve Netflixte sorun olmuyor
-
hocam en büyük zevk büyük olması ben 55den geçeceğim için kesinlikle 65 istiyorum.
Tcl 65C755
C yerine P olanı da varmış 65P755
ne fark ıvar diye ona bakaacağım kafa iyice karıştı.
4K@120hz verebilen en düşük LG modelini alıcam diyodum da pahalı onlar şu anda.
-
42" den sonra 65" çok büyük bunu rahatlıkla söyleyebilirim, P serisi 60hz c serisi 100/120/144hz mümkünse C serisi 755/845 serisi alın. Bence çok takılmayın çok araştırdım fiyat düşsün diye bekledim en son 65GHQ9100 modelini aldım. 1-2 seneye 8k veya daha yeni teknoloji çıkar o zamana kadar da elimde ki eski alırız yenisini. Araştırdıkça alternatif çoğalıyor ve ister istemez kafa karışıyor ve süreç uzuyor, bütçenin yetiği taleplerinize uygun özellikte ki tv alıp geçin.
-
C serisi daha üst segmente. P serisi daha fp segmente. Bütçeniz müsaitse miniled olan 65c755 tavsiye ederim. Biraz daha bütçe arırırsanız 65c845
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, evet kurulum yapıldı.
Allahtan 65" almışım, odanın ölçüsüne uygun oldu.
Görüntü kalitesi bana göre çok iyi, sd tv yayınlarını çok iyi bir şekilde yüksek kaliteye çeviriyor.
Açıkçası fiyat/performans televizyonu...
-
Ben en çok LG C3 ün normal digiturk bagladıgımdaki görüntü kalitesini begenmemiştim SD yayınlar çamur gibiydi.
Tabi 4k,8K HDR örnek içerikler açınca çok güzel görünüyordu :) birde kumandası çok güzeldi LG nin ama iyiki iade etmişim Samsung da indirime girince hemen aldım.
Şimdi Çalışma masama monitor yerine 42" bir oled tv düşünüyorum uyguna bulursam philips yada LG de küçük ekranlı oled tv ler var.
-
hocam hangi modeli ne kadara nerden aldınız acaba. bende sizin gibi samsung oledleri araştırıyorum ama miniledlerede bakmıyor değilim
-
Dostum Mediamarkt dan Aldım
Samsung OLED S90C 65" MODELİ
Fiyat 46.099 TL e aldım.
Daha önce outlet LG C3 almıştım 65" olan model onu çok begenmedim özellikle SD yayın kalitesi kötüydü ve outlet oldugu için 1 yıl garantisi vardı sadece ve ön kısmında hafif bi açıklık vardı onun için iade ettim onu.
Sonra 2 hafta boyunca gece indirimlerini takip ettim ve sonunda alabildim ürünü.
Bugün teslim edildi ürün, kurulum randevusu aldım umarım hafta bitmeden kurulur.
-
Merhaba,
Nasıl o fiyata aldınız? Çok iyi fiyat çünkü, indirimleri bende takip ediyorum ama aldığınız fiyata hiç denk gelemedim.
-
Dediğim gibi hala şaşkınım bende :)
TV Bugün gelene kadar emin değildim, sipariş iptal edilir diye korktum ilk önce sonra yanlış ürün gelir diye korktum.
Şuan tek korkum ürün kurulum yaparken bir sorun çıkmadı, eger onda da sorun çıkmazsa normal TV fiyatına OLED almış olucam.
-
Darısı başımıza o zaman. :) İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X