< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
85D ile 90D arasinda miniled farkı var. Ses sistemi vb farklar bence değmez. Magazada birebir inceledim. O fiyata oledler satiliyor. Olede de o para verilmez, o da ayri konu. Oled demek, paranla kumar oynamak, potansiyel 2-3 yıl ıçinde kör piksel ve piksel yorulmasi, siyahlarda solgunluk ve ekran yaniği riski demek. Internet ve youtube şikayetlerle dolu. Olede yanasmam ben bu sebeple. O kadar parayi olede şu gunun teknolojisiyle vermek buyuk risk. Bütceye göre tcl ya da 85D falan alinabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Riske girip OLED aldım, Fiyat olarak uyguna aldım.
Zaten ben bir TV i max 2 yıl kullanıyorum ve sürekli TV açık olmuyor bende günce 3-4 saat max.
ilerde yeni bir teknoloji çıkarsa yanmayan oled gibi ve parlaklıgı 2000 nit e çıkararlarsa süper olacak.
-
ney aldınız uyguna hocam
-
SAMSUNG 65S90C
46.100 TL e aldım Mediamarktan.
Biraz şans işi oldu 2 hafta indirim kovaladım denk geldi.
Bu Tv i almasaydım TCL c935 yada yeni çıkan C855 düşünüyordum.
-
O zaman hayirli olsun guzel gunlerde kullanin, zaten kullanim süresi dusukse bir sey de olmaz.
Merak ettim, 2 sene neden kullanma süreniz? 2.el satiyorsaniz ciddi değer de kaybediyordur. Ortalama bir TV 6 7 sene çok rahat kullanilabilir. Hizli teknolojisi gelişen bir sektör de degil bu Oledler 10 yildir nerdeyse var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GRUNDIG 65 GHU 7505 B 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV
Ödeme adımında 21.419 TL'ye düşüyor 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 406 TL iade alabilirsiniz)
mediamarkt
GRUNDIG 65 GHU 7505 B 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_grundig-65-ghu-7505-b-65-inc-165-ekran-uydu-alicili-android-smart-4k-ultra-hd-led-tv-1228645.html
-
Şuan 70 bin gözüküyor, çok iyi fiyata almışsınız hocam. Gülerek kullanın. Darısı bize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün metro markette
tcl nin 735 ve 745
modellerini gördüm , ilginç şekilde 735 yandan bakınca kolauca görüntüsü bozulırken,
745 bu konuda açık ara daha iyiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 20 Eylül 2024; 13:4:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
izleyerek ve görerek almak en mantıklısı, kıstaslarınıza göre en uygun modeli seçersiniz sizin arada kaldığınız modeller zaten bir birine yakın ve aynı marka çok sıkıntı olmayacaktır.
-
Evet ben bile şaşırdım nasıl bu fiyata düştü diye belki sitede bir hata oldu bilmiyorum :)
Umarım sizde istediginiz tv i uygun fiyata sahip olursunuz.
-
nasıl hocam geldi mi
-
DUBAI 65 GHO 99054K UHD TV
Oliz'e Özel 65.999 TL ye düşüyor
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 1.584 TL daha uyguna gelir.
-
Açıkçası imkansız denecek bir fiyata almışsınız..
Tebrikler 👏
kuruldu mu hocam?
ÖZellikle yandan görüntüdeki renk gama vb kaybını herkes çok hafife alıyor.
hiç kimse dimdik bakamıyor TV ye ev ortamında.
TVnin tam yanını 90 derece, tam dik bakışı 0 derece sayarsanız, bazı TVlerde 30 derecede bile sıkıntılar görünüyor,
hem görüntü kalitesi diye kılıkırk yarıp araştırıp hem de bu, kabul edilemez bence.
sırf o yüzden IPS bakıyorum.
TCL 755 i de bu yönden çok merak ettim.
745 modeli mağazada fena değildi, ama 735 dökülüyordu. ne yazık ki 755 yoktu bakamadım.
-
Ne zaman aldınız dostum hayırlı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
LG 75UT91 75 inç 190 Ekran 4K Smart AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS24 UHD TV
ödeme adımında 41.599 TL'ye düşüyor 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 790 TL iade alabilirsiniz)
mediamarkt
LG 75UT91 75 inç 190 Ekran 4K Smart AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS24 UHD TV Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-75ut91-75-inc-190-ekran-4k-smart-ai-sihirli-kumanda-hdr10-webos24-uhd-tv-1237478.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X