Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.506
Cevap
226
Favori
177.548
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv alacaklar vatan bilgisayara da baksın orda da güzel indirimler mevcut belki baktığınız yerden daha uygun fiyat olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ucel kullanıcısına yanıt

85D ile 90D arasinda miniled farkı var. Ses sistemi vb farklar bence değmez. Magazada birebir inceledim. O fiyata oledler satiliyor. Olede de o para verilmez, o da ayri konu. Oled demek, paranla kumar oynamak, potansiyel 2-3 yıl ıçinde kör piksel ve piksel yorulmasi, siyahlarda solgunluk ve ekran yaniği riski demek. Internet ve youtube şikayetlerle dolu. Olede yanasmam ben bu sebeple. O kadar parayi olede şu gunun teknolojisiyle vermek buyuk risk. Bütceye göre tcl ya da 85D falan alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

Ben Riske girip OLED aldım, Fiyat olarak uyguna aldım.

Zaten ben bir TV i max 2 yıl kullanıyorum ve sürekli TV açık olmuyor bende günce 3-4 saat max.

ilerde yeni bir teknoloji çıkarsa yanmayan oled gibi ve parlaklıgı 2000 nit e çıkararlarsa süper olacak.

ney aldınız uyguna hocam

• exponent kullanıcısına yanıt

SAMSUNG 65S90C 

46.100 TL e aldım Mediamarktan.

Biraz şans işi oldu 2 hafta indirim kovaladım denk geldi.

Bu Tv i almasaydım TCL c935 yada yeni çıkan C855 düşünüyordum.

O zaman hayirli olsun guzel gunlerde kullanin, zaten kullanim süresi dusukse bir sey de olmaz.

Merak ettim, 2 sene neden kullanma süreniz? 2.el satiyorsaniz ciddi değer de kaybediyordur. Ortalama bir TV 6 7 sene çok rahat kullanilabilir. Hizli teknolojisi gelişen bir sektör de degil bu Oledler 10 yildir nerdeyse var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GRUNDIG 65 GHU 7505 B 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV

Ödeme adımında 21.419 TL'ye düşüyor 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 406 TL iade alabilirsiniz)

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]
    65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]mediamarkt
    GRUNDIG 65 GHU 7505 B 65 inç 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_grundig-65-ghu-7505-b-65-inc-165-ekran-uydu-alicili-android-smart-4k-ultra-hd-led-tv-1228645.html

Şuan 70 bin gözüküyor, çok iyi fiyata almışsınız hocam. Gülerek kullanın. Darısı bize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt
    Bugün metro markette
    tcl nin 735 ve 745

modellerini gördüm , ilginç şekilde 735 yandan bakınca kolauca görüntüsü bozulırken,
    745 bu konuda açık ara daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 20 Eylül 2024; 13:4:19 >
  • izleyerek ve görerek almak en mantıklısı, kıstaslarınıza göre en uygun modeli seçersiniz sizin arada kaldığınız modeller zaten bir birine yakın ve aynı marka çok sıkıntı olmayacaktır.

• exponent kullanıcısına yanıt

Evet ben bile şaşırdım nasıl bu fiyata düştü diye belki sitede bir hata oldu bilmiyorum :)

Umarım sizde istediginiz tv i uygun fiyata sahip olursunuz.

• nastala136 kullanıcısına yanıt
    nasıl hocam geldi mi

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Geldi hocam. Cumartesi günü kurulum gerçekleşecek. Fakat ürünü Trendyol Ceva Logistics diye bir kargo firmasına teslim etmiş. Ürünü teslim aldığımda kutuda delik mevcuttu. Tutanak tutun diyorum, sorun olursa söylersiniz iade alırlar vs deyip yokuş yaptilar. A4 bulup el yazısıyla tutanak tutturdum zorla. Umarım TV'de sorun yoktur.

• DUBAI 65 GHO 99054K UHD TV

Oliz'e Özel 65.999 TL ye düşüyor

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 1.584 TL daha uyguna gelir.

Açıkçası imkansız denecek bir fiyata almışsınız..
    Tebrikler 👏

• nastala136 kullanıcısına yanıt

kuruldu mu hocam?

ÖZellikle yandan görüntüdeki renk gama vb kaybını herkes çok hafife alıyor. 65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] 

hiç kimse dimdik bakamıyor TV ye ev ortamında.

TVnin tam yanını 90 derece, tam dik bakışı 0 derece sayarsanız, bazı TVlerde 30 derecede bile sıkıntılar görünüyor,

hem görüntü kalitesi diye kılıkırk yarıp araştırıp hem de bu, kabul edilemez bence.

sırf o yüzden IPS bakıyorum.

TCL 755 i de bu yönden çok merak ettim.

745 modeli mağazada fena değildi, ama 735 dökülüyordu. ne yazık ki 755 yoktu bakamadım. 65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] 

Ne zaman aldınız dostum hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir süredir hastaydım bakamadım siteye.

Sipariş görselini atıyorum orda aldıgım fiyat görünüyor.

9 Eylül'de aldım.

• LG 75UT91 75 inç 190 Ekran 4K Smart AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS24 UHD TV

ödeme adımında 41.599 TL'ye düşüyor 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 790 TL iade alabilirsiniz)

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]mediamarkt
    LG 75UT91 75 inç 190 Ekran 4K Smart AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS24 UHD TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-75ut91-75-inc-190-ekran-4k-smart-ai-sihirli-kumanda-hdr10-webos24-uhd-tv-1237478.html

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.