İşte fiyat performans olarak onvo iyi görünüyor. Sizde Vatan'a filan gidip kontrol edin. |
65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (41. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Gittim 65c655g tvpro tcl aldım
perşembe günü 44 bin mi neymiş, 37 bine düşmüş qled.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun nerden aldınız görüntü kalitesinden memnun musunuz? Benimde düşümdüğüm modeller arasında var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
uygun fiyatlı 65" bir tv tavsiye eder misiniz??
mesela bu nasıldır?
ONVO 65OVF9000
-
Tv seçmek gerçekten zor iş. Giriş seviyesi birşeyler alayım derken en son oled tv bakıyordum. İlk etapta 20-30 bin arası bütçe ayırmışken biraz daha iyisi olsun diyerek orta sınıf bir tv alarak sonuçlandırmış bulunmaktayım.
Seçimimi 65c655pro dan yana kullandım. 35 bine mediamarkttan sipariş geçtim. Merakla gelmesini bekliyorum.
Philips 75PML9009/12 takip eden, mağazada deneyimleyen var mı acaba?
İndirim yakalayınca almayı düşünüyorum.
-
Şu an internetten bakarsanız en uygun Vatan'da. Ben gittim Onvo ile karşılaştırdım. Oradaki bütün tv'lerin hepsi aynı renk, kontrast. Tüm ayarları aynı yani. Onvo oradaki tv'lerin hepsinden sönük kaldı görüntü kalitesi olarak. Ben çöpüm diye bağırıyor bildiğin. Zaten oradaki çalışanda dedi. Lg'nin eski teknolojisini kullanıyorlar diye.
Çok tv başında olmayan biri, haber izlerim, öyle bakar geçerim diyen birisi için yeterli. Fiyat performans diyemem. Ucuz etin yahnisi diyebilirim. Uygulamaları filan geç açar dedi zaten çalışanda.
TCL markası içinde, üst modeller kaliteli alt modeller fiyat performans dedi. Şöyle Lg, Samsung yan yana uzaktan bayağı inceledim. Zaten Qled teknolojisi var. Beğendim, zaten markanın üst sınıf modeli. Daha geçen perşembe 45 bindi fiyatı dedi.
Akache girdim, eski fiyat grafiğine baktım, hakikatende 45 binmiş fiyatı. 2024 model üstelik. Normalde daha uygun alacaktım, gündemimde yoktu ama 37 bine aldım. Yarın kurulacak.
-
Sürekli tv izliyorum diyorsanız bence uzak durun. Bir üstteki mesajımı okuyunuz.
-
Media Markta da 36.999 yazıyor hocam. Fiyat karşılaştırma yaptım hatta. Siz pazarlık mı ettiniz? Bende 36.999 fiyata aldım. Geçen hafta 45 binmiş fiyatı. Her şeye rağmen iyi seçim yapmışsınız bence.
-
-
Hocam şimdi Samsung ile elbette karşılaştırılamaz. Ama en iyisi mağazaya gidin, yan yana bakın. Kalite olarak fark görmedim. Eğer Samsung 45 bin TL ise tabiki Tcl derim. Bana parası önemli değil derseniz seçim sizin tabi. Şimdi Samsung veya Lg led ile tcl qled karşılaştırırsanız tabiki Tcl alınır.
-
hayırlı olsun hocam,
benim kafa karışık takılıyorum hala,
eski tVim sorunsuz calıstıgı içinacele etmeyip belki black fridayi eklerim 1,5 ay kaldı zaten.
ps5 alınır diye 100/120hz bakmaya başladım
-
Merhaba;
Alttaki arkadaşın yazdığı gibi mobil uygulama üzerinden sipariş verdim.
Ps5 sistem henüz 60hz üstüne çıkamıyor bilginiz olsun.
Ama 100hz ve üstü almaya özen gösterin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grundig 65 GHU 7000 B 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV
22399 TL
-
hocam google heryerde PS5de
4K@120hz var yazıyor?
-
LG nin normal OLEDi ile EVO oledi arasındakli fark ne acaba ?
bu arada oledlerde kendi mi üretiyor paneli LG ve samsung?
SAmsung kendi üretiyordur herhalde adamlar amoled ile bu teknolojiyi bulup telefon ekranında dünyayı kazandı 8-10 yıldır.
-
evet
benim cihazın kutusunda da yazıyor
fakat oyun içi stabil vermiyormuş
ps5 pro ile stabil 120 ye yaklaşmayı vaat ediyorlar.
mesela popüler oyunlardan
Last of Us Part 1
4k da 30 fps veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riderman -- 14 Ekim 2024; 21:5:59 > -
Tcl de Qled mi , mini led mi sizce arkadaşlar.
C655 ve c755 dikkatimi çekti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
TCL 65C655PROGTV 65 inç 164 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K UHD QLED
37.999 TL'ye düştü 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 721 TL iade alabilirsiniz)
mediamarkt
TCL 65C655PROGTV 65 inç 164 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K UHD QLED Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-65c655progtv-65-inc-164-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-uhd-qled-1237735.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X