Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mfatih Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.492
Cevap
225
Favori
174.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün 35 bin di.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OV70F500 ve 65OV9000U cihazları düşünüyorum. Birisi webos birisi google tv. Açıkçası günlük kullanımda bir farklari var gibi gelmiyor bana. Daha once android 50" onvo cihaz kullandım ve bir sıkıntısı yoktu.

Webos 3-4 yılın önceki sistemi ama air mouse hala cazip ve kullanışlı duruyor ayrıca 70 inch panel

65 olan ise tek artisi google olması görünüyor.

İncelemeden panelleri yorumlayamiyorum bu yuzden deneyen kullanan varsa deneyimlerinizi alabilirim.

Tv beklentim sorunsuz olmasi ve göz yormamasi. Yoksa hdmi den yayin youtube karasal anten kullanimindan öteye gececek bir beklentim yok.

Taksit olsa dusunmeyecegim ama 4 taksit düşündürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

OV70F500 ve 65OV9000U cihazları düşünüyorum. Birisi webos birisi google tv. Açıkçası günlük kullanımda bir farklari var gibi gelmiyor bana. Daha once android 50" onvo cihaz kullandım ve bir sıkıntısı yoktu.

Webos 3-4 yılın önceki sistemi ama air mouse hala cazip ve kullanışlı duruyor ayrıca 70 inch panel

65 olan ise tek artisi google olması görünüyor.

İncelemeden panelleri yorumlayamiyorum bu yuzden deneyen kullanan varsa deneyimlerinizi alabilirim.

Tv beklentim sorunsuz olmasi ve göz yormamasi. Yoksa hdmi den yayin youtube karasal anten kullanimindan öteye gececek bir beklentim yok.

Taksit olsa dusunmeyecegim ama 4 taksit düşündürüyor

Vatan gibi yerlere gidip yerinde görmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Onvo 65 inc ekranı 19 bin gibi fiyatı olması sebebi ile fiyat-performanstır diye gittiğim Vatan bilgisayarda çalışan tv'lere baktığımda ilk sorum şu oldu: Bu tv'lerin görüntü ayarları hepsinin aynı mı?

Görevli, evet cevabını verdikten sonra, Onvo resmen içlerinden en kötü benim diye bağırıyordu. Öyle ki görevli bile kötülemekten çekinmedi. Onvo yetkilisi olsam iyi bir azarlardım o ayrı :) Lg'nin eski teknolojisini kullandıklarını söyledi. Uygulamaları yavaş açtığından bahsetti.

Benim 2019'da aldığım 55 inc Lg nano teknolojili tv'yi oğlum kırdığından dolayı, ne olur ne olmaz diye fiyat-performans odaklı alayım diye gitmiştim.

TCL 65 inc Qled tv dikkatimi çekti. Samsung-LG içlerinde görüntü kalitesini test ederken, memnun kaldım. Hanımda 65 inc olsun deyince ikna oldum. Görevli geçen hafta 45 bin idi fiyatı şu an 37 bin dedi. Tamam dedim aldım.

Önceki Lg nano tv ile karşılaştırsam tcl'ye ayıp etmiş olurum. Google tv uygulaması da hoşuma gitti. Webos tv'de olmayan bir kaç özellikler de vardı. Basit ama, önceki izlediğim veya yarım kalan youtube veya film vb uygulama menüden görünüyordu devam etmek ister misin diye. Onun dışında gerek menüsü, gerek uygulamaların açılma süreleri gayet tatminkar. Qled teknolojisini ilk kez kullandığım için görüntü kalitesini çok beğendim. Mağazalarda ilgi çeksin diye özel videolar kullanılır mesela. Evde de o kaliteyi görünce şaşırdım.

Ne alırsanız alın, bütçeniz el veriyorsa Qled teknolojisini alın derim.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Stones kullanıcısına yanıt

TV nin modeli nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam yanlardan bakışta nasıl görüntü?

yani renk doygunluğu vs diye panelleri inceliyoruz almadan önce. sonra şu 100/90 diğeri 100/70 gibi puanlamalar yapıyoruz kafamızda ve 100/90 olanı seçiyoruz vs.

ama ondan sonra sadece 30 dereceden bakışta bile o 100/90 lık panel görüntüsü 100/50 lere düşüyor farketmiyoruz bile. gama ayarları yamuluyor..

Herkes bu konuyu hafife alıyor bu forumda.

30 derece dediğimiz her zaman bir evin salonunda izlenebilecek bir açıdır. ( tv yi tam yandan 90 derece diye düşünerek)

Ben Mediamarktta baktım birçok panel dökülüyordu bu konuda. Pahalı Samsungundan TCL sine, PA lar hep böyle sanırım.

OLEDler her açıdan da harikaydı bu arada.

• Satıcı Teknosa
    Fiyat 35799
    Tcl 65C655PROGTV 65'' 164 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD QLED TV
    https://www.hepsiburada.com/tcl-65c655progtv-65-164-ekran-dahili-uydu-alicili-4k-ultra-hd-qled-tv-p-HBCV00006U0UFM?ftid=0c5w9pcfm5ct5gd6&magaza=Teknosa&url_src=ios-product-detail

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysim47 -- 16 Ekim 2024; 19:24:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hakankaran kullanıcısına yanıt

65c655g pro.

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

İps panel mi dedim evet dedi. Ben duvara sabit monte ettirdim. Rahatsız olacak kadar bir anormallik görmedim yan bakışlarda. Ufak tefek puan kırmaları olur. Şu an 35 bine düşmüş fiyatı. 10 bin fiyat düşmüş neredeyse. Belki 32'lere de düşebilir. Ama illa bir sınırı vardır. Sonuçta markanın üst düzey tv'si. Yani benim gibi ilk defa Qled teknolojisi kullanacaksanız pek kusur aramazsınız o kaliteli görüntüden sonra.

Benim araştırmalarıma göre panel ips değil tlc va panel kullanıyormuş. Ama bende artık siparişi verdim. Hepsiburada dan maximum 2000 puan avantajı vardı. Onla beraber bir tık daha avantajlı oldu.

ben de TCL ips panel kullanmıyor diye biliyorum. ORdaki görevliler zaten bizden az biliyor genelde )))

onlara sorabileceğimiz tek şey, aldıkları şikayet - geri dönüşler olabilir - tabi oda ilk 1-2 hafta içinde, sonrası servislerde.

hocam zaten kontrol etmek basit , tvdeki görüntüyü durdurup dondurup ( hangi kaynaktan gelen görüntü oldugu önemli değil)

tam karşıdan ve 30 derece yandan bakmak , Gama vs bozulmalar hafif de olsa görülebiliyordu bazı panellerde.

Bende onu diyecektim hocam, gidip bizatihi incelemeden ben ne demişim, o ne demiş, kim ne demiş diye tavsiye üzerine almaktan ise gidip deneyimlemek daha mantıklı. Takip ettiğiniz veya tavsiye aldığınız kişiye göre değişir tabi. Ben tv uzmanı değilim. Ama zevklerim iyidir. Bana sorarsanız tv sizi tatmin eder. Öyle sağdan soldan olaylarına çok takılmaya gerek yok bence abartı bir durum olmadığı müddetçe.

Geriye ne kalıyor? 5 sene 7 sene veya daha uzun sürelerde sorunsuz kullanımı. Ya da servislik durum varsa servisin ilgisi. Mal ilk etapta iyi görünebilir. Uzun vade de ne vereceği önemli. bütün cihazlar için geçerlidir bu. Bu panellerin ömrünün 10 sene olduğundan bahsetti görevli.

• veysim47 V kullanıcısına yanıt

Aslında bir nevi yemledim görevliyi. İps panel olsa açıklamasında yazardı diye düşünüyorum. Görevliler bazen abartır, tam bilgili olmayabilirler. Ben bizzat inceledim o yeterli bana.

• SAMSUNG 75QN90C 75 inç 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Neo QLED TV

79.999 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 1.520 TL daha uyguna gelir.

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]mediamarkt
    SAMSUNG 75QN90C 75 inç 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart Neo QLED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-75qn90c-75-inc-189-ekran-uydu-alicili-smart-4k-ultra-hd-neo-qled-tv-1228566.html

• Abiler merhaba, bende bu konuyu takip ederek dün akşam vatan bilgisayar düzce şubesinden 35.890 tl ye TCL 65C655 aldım, inşallah doğru karar vermişimdir.

• hsynkmrl kullanıcısına yanıt
    , az daha verip C755 alıp 120hz alsaydın desek ve onu alıp gelsen bu sefer neden az daha verip gerçek bir miniled almadın derdik.
    sonra gidip iyi bir miniled alsan bu sefer de az daha verip Oled niye almadın da derdik

yani bu işin sonu yok, sonra da bir bakmışın 3 katına çıkmış bütçe olayı

hayırlı olsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 18 Ekim 2024; 2:39:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Aynen bu kısır döngü nedeniyle c655 e fit oldum bende

• TCL 65C745 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K QLED Google TV

39.999 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 1.120 TL daha uyguna gelir.

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]idefix
    TCL 65C745 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K QLED Google TV - idefix
    https://www.idefix.com/tcl-65c745-65-165-ekran-uydu-alicili-4k-qled-google-tv-p-2538443

• bu kadar beklemişken black fridaye 1ay kaldı zaten ben TV alımını bekleteceğim.

BFde illaki amazon veya HB yaparız.

• SAMSUNG 65Q70D 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV

ödeme aşamasında 37.499 TL'ye düşüyor 🔥 (ayrıca Avantajix üzerinden satın alırsanız 712 TL iade alabilirsiniz)

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]mediamarkt
    SAMSUNG 65Q70D 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart QLED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_samsung-q70d-65-inc-164-ekran-4k-uhd-smart-qled-tv-1236954.html

• Nasıl fiyat performansı?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.