Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.473
Cevap
221
Favori
171.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Playstation için en az 120 HZ bir televizyon bakmanızı öneririm. TCL 55C755 bir seçim olabilir sizin için. Hem miniled hem 144 hz, siyah renklerde de üzmez sizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de aynı şekilde 75 inç bir televizyon bakıyorum. Ps5 pro alacağım ve dizi film için kullanacağım çoğu zaman. Bir de soundbar düşünüyorum tavsiye eder misiniz lütfen ? Aşırı para harcamak istemiyorum malum hepsi 2 3 sene sonra eskiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crotives kullanıcısına yanıt
    Ben 55 inc oled Philips bir tv alıcaktım. Daha sonra 75 inc görünce fiyat olarakta uygun. Büyük olması aradaki oled görüntü kalitesini aratmaz belki diye düşünmüştüm. Daha önce QLED bir tv kullandım. Çok aşırı memnundum.

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Qled ile led arasinda buyuk fark var mi hocam son kullanici olarak ? oledler pahali malum ama qled isim olarak nedense bana ticari etiket gibi geliyor siz birince elden tecrube etmissiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kr3yzi kullanıcısına yanıt
    QLED baya çok iyi hocam. Düz led bir daha kullanamazsınız QLED den sonra.

Selamlar,

Bana 2 tane önemli farkını söylryebilir misiniz.

Samsung led ile tcl qled alma arasındayım karar vermede yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam bende de 2021 üretimi Samsung 55” QLED var ama siyah renklerde birazda olsa bulutlanma oluyor tam siyah bir görüntü elde etmek maalesef mümkün olmuyor. Fiyat konusunda herhangi bir limitiniz yoksa OLED en iyi seçim yoksa Miniled seçmek daha mantıklı.

Normal bir Led TV yerine QLED seçmek daha avantajlı tabii ki.

• flyingraper kullanıcısına yanıt
    Parlaklık olarak güneş ışığına direk maruz kalsa bile görüntüyü görebiliyorsunuz. Renkler daha parlak ve canlı görünüyor.
    Teknoloji makretinde yakından mutlaka gözle görerek tercih verin hocam. Oyunlarda özellikle çok fark ediyor, led tv de göremediğiniz karanlık yerler QLED de çok net ve açık görünüyor. Hatta Oled e göre bile parlaklık olarak QLED hala daha iyi.

Ben miniled alıcaktım aslında, QLED bir üst gelişmiş versiyonu. Oled i deneyimlemek için alıyorum. Daha önce kullanmadım hiç oled tv.

TCL QLED alırdım ben sizin yeriniz de olsaydım, tercih sizin tabi.

• Crotives kullanıcısına yanıt
    Bende aynı düşüncedeyim. Mini led ve oled arasında gidip geldim. Oled siyahlar çok iyi görünüyor. Dezavantajı, karanlık olması tv nit değeri düşük oluyor. Biraz zor görülüyor ortam karanlık olmalı çok ışığa maruz kalmamalı tv. Birde burn olayı var onun getirdiği stress cabası 😅

• Kendimi 65C755 için baya hazırlamıştım ama diğer konuda hareket bulanıklığı ve şikayet varda bazı şikayetler acaba dedirtti. Hz değerine takılmadan toshiba vestel grundig qled lere mi yönelmeli. Paramızın hakkını alamama endişesi oluştu.

• Grundig 65ghq9500 Hepsiburadada 27 bin TL. Nasıldır bilgisi olan var mı

• cevgen06 kullanıcısına yanıt
    https://inceleriz.com/forum/konular/grundig-65-ghq-9500-qled-tv-alindi.6283/
    Sorunuzun cevabı burda fazlasıyla mevcut.İyice okumanızı tavsiye ederim.

Teknosa 19800'e sattı geçen hafta. Bazılarını kargoya verdi bazılarını iptal etti. Benim siparişi iptal etmese bu tv ile alışverişi kapatacaktım.

• Fe0 F kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam

• White Water kullanıcısına yanıt

Tüh ya çok iyi fiyat keşke kargolasalardi. Bu fiyata da iyi diyorum çünkü bir süredir takipteyim 33 altında hiç görmedim. Biraz şikayetler gözümü korkuttu açıkçası

• Samsung 65DU8100 65" 4K Ultra HD Smart LED TV

30499₺

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]
    65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]www.n11.com
    Samsung 65DU8100 65" 4K Ultra HD Smart LED TV Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/samsung-65du8100-65-4k-ultra-hd-smart-led-tv-58661370?magaza=kirmizielma
  • Toshiba 70UA5D63DT 70" 178 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV

24999₺

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]app.hb.biz
    Toshiba 70UA5D63DT 70 178 Ekran Dahili Uydu Alıcılı 4K Fiyatı
    https://app.hb.biz/fSdDK57HTq6Y
  • takirti kullanıcısına yanıt
    İyi midir hocam bu? Tizende bein connect uygulamasj vae mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Öyleydi, kargolanan arkadaşlar olmuştur elbette ama ben o şanslı azınlıktan değilim.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.