Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.476
Cevap
220
Favori
171.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam derdim sana bir şey anlatmak değil. konu basit. 60 24 e bölünmüyor. 120 ise bölünebiliyor. o yüzden 24 kare filmlerde daha iyi. başka bir üstünlüğü yok. artık sync teknolojileri var. kare hızıyla hertzi eşitliyorlar. hz yüksek olmasının sadece kablo tv izleyen için bir önemi yok. ama oyun oynuyorsan başka

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HawK95 kullanıcısına yanıt
    Linkleri hiç okumadın değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bozkurt35 kullanıcısına yanıt
    "Most TVs can simply lower their own refresh rate to 24Hz when the content is 24 fps"

"Not everybody notices this, but it causes some scenes"

30bin tl vs 45-50bin tl, %50 daha pahalı panel almayı gerektirecek bir detay değil. Eğer ki uydu, film dizi için alınıyorsa led ise qled, qled ise olede bütçe ayırırsın.

Yok oyun oynanacak ise ekranı küçültür hz yüksekliğine önem verirsin. Fps ile hz bambaşka şeyler demen üzerine çıktı konu zate.

okudum hocam. sen sürekli insanları suçluyorsun ve hakaret ediyorsun. konuyu uzatmaya gerek yok. sadece hz ve fps üzerinden görüntü kalitesi tartışmak anlamsız. artık ek teknolojiler var. bunlar işin guruları için ufak detaylar. zaten atv izleyen biri bunları bilmesine gerek yok. tüm dünyada 120 hz pazarlama taktiği olarak kullanılıyor bu bir gerçek. zaten paylaşılan sayfada da bu yazıyor.

"The refresh rate is important for motion handling, as a higher refresh rate generally results in smoother motion, but it's not always the case. It's also important to not get confused with marketing terms that often inflate the refresh rate."

• dOmi D kullanıcısına yanıt

WHEN DISPLAYING 24 FPS CONTENT

While a 120Hz TV doesn't inherently produce better motion, it can provide a few advantages over standard 60Hz TVs. One of the most important advantages is the ability to play back content that is meant to be displayed at 24 fps, which is often found in movies. Most TVs can simply lower their own refresh rate to 24Hz when the content is 24 fps, but some sources, such as Chromecast, output video at 60 fps, even if the content is 24 fps. This means that the TV's refresh rate remains at 60Hz, and motion won't appear smooth, which is an effect called judder. A 60Hz TV has trouble removing 24 fps judder because 60 isn't a multiple of 24. To display this type of content, a technique known as a "3:2 pulldown" is used. Basically, 12 of the 24 frames repeat three times, while the other 12 repeat twice, totaling 60 frames. Not everybody notices this, but it causes some scenes, notably panning shots, to appear juddery. However, 120Hz TVs have an advantage here because they can simply display each frame five times since 120 is a multiple of 24.

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]

bak çok net bir şekilde neden daha akıcı olamayacağı anlatılmış.

fps ile hz aynı şey mi? 65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] 

hocam uzatma artık. kimse fps ile hz aynı şey demedi. yeter da. ey ulu bozkurt sessiz ol çakallar ürkmesin.

Bu ingilizce paragrafını okuyunca ben salt video izlemek için daha fazla para vermeye değmez çıkarımını anlıyorum.

Siz bu ingilizce ile 50-60 yds anca alırsınız benden söylemesi.

• Dikkat
    Arkadaslar Mediamarkt'an siparis verdiğim Samsung 65s85d oled tv'yi yarın teslim alacağım, ozel nedenlerden dolayı iade edeceğim. Eğer faydalanmak isteyen olursa hiç kar koymadan aldığım fiyattan, kapalı kutu şekilde verebilirim. Dünkü anlık 21.000 tl sepette indirimle aldım. 51.150 tl, su an mediamarkt fiyatı 73bin civarında. Aramızdan birileri faydalanirsa alsın, kimse çıkmazsa yarın aldığım gibi iade edeceğim. Edit: konum izmir/mavisehir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oulnexone -- 8 Kasım 2024; 18:8:0 >
  • oulnexone kullanıcısına yanıt

Merhaba, sizin siparişiniz kargoya verildi mi? Ben de 75DU7100 satın aldım ama bugün bir girdim siparişimi iptal etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Water -- 8 Kasım 2024; 20:15:50 >
  • White Water kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet verildi. Yarın sabah 10-12 arasında randevulu teslimatım var

• White Water kullanıcısına yanıt

Allah yüzüne bakmış hocam Samsung 7100 serisi alınmaz. Binlerce panel arızası hakkında şikayetvara bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevgen06 kullanıcısına yanıt

Bundan habersizdim işte. Peki alternatif öneriniz var mı? TCL 75P755GTV paylaşılmış yukarıda.

• DonVitoAndolini D kullanıcısına yanıt

GAYET FP ÜRÜN, 2K DA 120HZ VAR YETERLİ.

hdr falan önemli değilse iyi fiyat. 2024 işlemci.

• Ekran 60_65" Arası, 100_120 hz, sesi iyi (dahili subwoofer iyi olur), Netflix, Prime video ve oyun ağırlıklı f/p tvsi tavsiyesi rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grundig 85GHU9001 85" 214 Ekran 4K UHD Google Smart Led TV

46.299 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 157 TL daha uyguna gelir.

• şu an 27bin satış fiyatı.iyi gibi fiyatı titan os düşündürtüyor bi tek.

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    Philips 65PUS8309 Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-65pus8309-65inc-164-cm-4k-uhd-smart-tv-3-tarafli-ambilight-uydu-alici.html
  • oanayurt O kullanıcısına yanıt
    Bu ürün IPS panel mi VA mı? Zaten 60 Hz olması büyük bir olumsuzluk, bir de IPS panel ise tümden uzak durmak gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C655 pro ile t7B arasında kağıt üstünde veya gerçekte ne fark olur? Oyun oynanmayacak.

• DonVitoAndolini D kullanıcısına yanıt
    Bu tv alınır mı? Çoğunlukla film dizi ve ps5 için kullanıcam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.