LG 65UT91 65'' 165 Ekran 4K Smart AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS24 UHD TV 38.999 TL hatta Avantajix üzerinden alırsanız 132 TL daha uyguna gelir. www.teknosa.com LG 65UT91 65'' 165 Ekran 4K Smart AI Sihirli Kumanda HDR10 webOS24 UHD TV Fiyatı ve Özellikleri https://www.teknosa.com/lg-65ut91-65-165-ekran-4k-smart-ai-sihirli-kumanda-hdr10-webos24-uhd-tv-p-110017580 |
65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (66. sayfa)
-
-
Tcl 65C845 65" 4K UHD QLED Mini LED TV
75.250 TL
www.n11.comTcl 65C845 65" 4K UHD QLED Mini LED TV Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/tcl-65c845-65-4k-uhd-qled-mini-led-tv-43994155 -
Onvo 65OV6000U 4K Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led TV
21.999 TL
www.n11.comOnvo 65OV6000U 4K Ultra Hd 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart Led TV Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/onvo-65ov6000u-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-android-smart-led-tv-47322777 -
Hocam aynı TV'yi ben de kullanıyorum.
Neden IPS için bu kadar olumsuz yorum yaptınız anlayamadım. Genelde herkes VA'dan uzak durup IPS ekranlara yöneliyor. 75GHU9000 alınabilecek en güzel f/p TV'dir aldığıma hiç pişman olmadım. Negatif yönleri nedir bu TV özelinde sormam gerekirse? -
Hocam 25 bine aldığım bu TV'den ben de memnunum, bu fiyata alınabilecek en güzel TV idi bence de...
Beni biraz hayal kırıklığına uğratan şey ise panelin IPS olmasından kaynaklı konular. Kısaca memnun olmadığım noktalar şunlar:
1) IPS paneller maalesef karanlık sahnelerde başarılı değiller. Belli bir siyah seviyesinin altındaki her şey simsiyah görünüyor. Halbuki VA panellerde o karanlık sahnede de detayların olduğunu görebiliyorsun. IPS tüm bu detayları yutup kapkara bir sahne gösteriyor.
2) Renk tonları VA'lar kadar detaylı değil. Her rengi gösterebiliyor tamam ama renklerde genel bir yapaylık, pastel boyayla boyanmış gibi ton geçişleri arasında kayıp olduğu hissediliyor. Micro dimming bu sorunu gidermeye yardımcı olsa da bir VA panel başarısı maalesef yok.
3) Ekran parlaklığı VA panellere göre bariz biçimde düşük maalesef. Benzer boyutlardaki TV'lere baktığınızda genel olarak VA panelli TV'ler daha parlak, daha canlı görüntü sunuyorlar.
-
Bu 2500 puanı nasıl alıyoruz hocam. Göremedim kampanyalarda
-
-
-
Güle güle kullanın. Tahmin ettiğim gibi düşük anakart kullanılmış. 1.5 gb ram. Wifi 5ghz ve Memc gibi aradığım özelikler yok.
-
Hepsiburada : "20000 TL ve üzeri televizyonlarda tüm indirimlere ek 5000 TL indirim" tanımlamış. bana özel olduğunu sanmıyorum. bir göz atın isterseniz.
-
-
Tamda buna bakıyordum iyi fiyat gibi geldi
-
75c755 53 bin vs 75c655 41 bin aradaki 12 bin farka deger mi sizce 655de qled 60hz
-
Oyun konsolu veya pc baglamayacaksaniz c655 alip geçin hocam ama bunlar yapilacaksa c755 kesinlikle
-
Teşekkür ederim. TV de smart özelliği benim için hiç önemli değil. Hatta smartsız sade TV olsa alırdım. Tv kanallarını bile çok önemli haber olmadığı sürece izlemem. Veya maç yayınları için izlerim.
Dahili UHD grafikli intel işlemcili Mini PC ve PS5 amaçlı kullanıyorum TV'yi. İnternette 4K filmler ve Youtube 4K içerikleri mini PC de izlemeyi seviyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 14 Aralık 2024; 22:35:48 > -
75c755 53 bine aldık bakalım cihaz uyguna geldi gibi -
oh iyi bari herkes içinmiş. kasım indirimlerinde satılan fiyata düşmese de fena değil di mi?
-
Buradaki postu görür görmez Migros extra üzerinden online 55.000 tl ye sipariş vermiştim.
Ürün yaklaşık 1 hafta sonra kargo ile tarafıma teslim edildi. O kadar sağlam sarılmıştı ki yarım saate yakın üstündeki patpat ve koruyucuyu söylemeye uğraştım.
Tv nin kutusunda servis iletişim numarası vardı. Arayıp kurulum için kayıt oluşturdum. Telefonda çok güven vermediler. Gaziantep te servislerinin olup olmadığını ısrarla sorduğumda var dediler. Kayıt oluşturduktan 2 saat sonra Gaziantep servisi arayıp bir gün sonraya randevu oluşturdu. Sıkıntısız bir şekilde kurulumu yaptık tv den son derece memnunum. 1 haftadır kullanıyorum. Bir daha bir şekilde stok olursa ihtiyacı olan kaçırmasın. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafa
Hepsiburada da 5000 tl indirim var bazı tv lerde. Resimdeki tv yi 21 bine aldım. 3 Yıl vestel garantisi, lisanslı Android 65 4k bir tv için çok iyi bence. Onvo yu bu fiyata satıyorlar. 2024 model tv bu arada
Trendyolda 19.999 olarak uzun zaman satıştaydı. Migros extrada 19.799. Ben de bunu almayı düşünüyorum fiyat düşsün diye bekliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X