Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.268
Cevap
206
Favori
145.156
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam dediğim gibi en iyi kararı kendiniz verebilirsiniz.

3 metre mesafe için 75 'in altını düşünmezdim bile, 85 de gayet güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dallamos D kullanıcısına yanıt

TCL T8 serisi nasıl puanlaması fena değil C755 serisinden farkı mini led değil sanırım ama sub var artı olarak şuan 65T8B modeli 37500 tl hb de yine 75 inç modelide piyasa fiyatlarına göre uygun ty de

• theistman kullanıcısına yanıt
    Öncelikleriniz konusunda birşey diyemem elbette, karar sizindir.

T8 modelini teşhirde hiç görmedim ama kağıt üzerinde güzel görünüyor. Sizin yerinizde olsam bir çıkıp teknoloji marketleri dolaşır teşhirde görüp öyle karar verirdim.

TV seçimi çok subjektif bir seçim, tam olarak zevkler ve renkler dediğimiz husus...

Ama kişisel olarak 3 metre mesafe için 75" altını asla düşünmezdim. 75T8B modeli de 40 bine çok iyi fiyatmış. Görme şansınız varsa bir görüp içinize sinerse almanız en doğrusu olacaktır.

• TCL'nin nedense müşteri yorumları çok fazla 'bilkom kaynaklı' sıkıntılı görünüyor.

www.sikayetvar.com
    TCL Televizyon Bilkom Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/tcl-televizyon/bilkom
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam, bir tek TCL değil; diğer bildik markalar da servis konusunda çok zayıf ülkemizde.

Servis açısından en güvenilir olanlar ise Vestel ve Arçelik grubu TV'ler. Ama sorun şu ki 120 Hz ürünler konusunda inanılmaz isteksizler. Hele de Vestel... OLED modeller dışında 120Hz TV üretmemeye yeminli resmen... Öyle olunca da kendisi nispeten iyi, servisi kötü ürünlerden birini seçmek durumunda kalıyoruz maalesef.

• Dallamos D kullanıcısına yanıt
    Tcl resmi olarak gelse böyle olmazdı, samsung lg vs birebir ürün değişimi hatta yeni modeli ücretsiz veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.