Şimdi Ara

65-75 inç ve üzeri büyük ekranlı TV indirimleri [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.420
Cevap
218
Favori
167.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TCL 55c845 HB de 38.000 tl oldu karar veremedim şimdide fiyatı arttı, SAMSUNG 55QN85D ile arasında kalmıştım 41.500 TL ye düşmüştü buda mediamarkette ikisininde fiyatı arttı şuan bende erteleyeceğm sanki yada TCL 55C755 29500 tl onu mu alsam bilemiyorum.

• Ertelemek basit de şimdi 40 bine almadığımızı sonra dan 50-60 bine almak zorunda kalmak var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetcank kullanıcısına yanıt

İyi fiyat. Bu fiyata qled çok iyi

• alaria kullanıcısına yanıt

Onvo Qled Tv inceledim bugün vatan bilgisayarda. Diğer markaların Dled televizyonlar daha iyi görüntü veriyordu.

• Xiaomi tv max 86 full array IPS, bölgesel karartma sayısı 192. Ps5 hdr 4k 120hz görüntü alınıyor ama VRR yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, bugun hb den 86QNED91T6A aldim, satici teknosa

Tv yi duvara monte edecegiz, bu boyuttaki bir tv icin nasil bir aski aparati önerirsiniz yardim rica edecegim. Sabit kullandim su ana kadar hep ama arkasina kablo baglamak vs zor oldugu icin hereketli bisey almak istiyorum. Saglikli olur mu önerir misiniz. Linkteki urunu buldum 90kg a kadar tasiyormus. Tv 52 kg

https://app.hb.biz/Lsj8xr81ZURw

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tcl 65c755 almak istiyorum fiyat heryerde 46-50 bin bandinda mediamarkt internet sitesinde 42 bu ürünün eski yeni seri olması durumu varmi acaba ? Fiyat farkı şüphe uyandırıyor bilen biri yorumlayabilirmi

• savcı963 kullanıcısına yanıt

Bende birebir aynı ikilemde kalmıştım. karar veremedim bir tarafta samsung bir tarafta kağıt üzerinde çok daha iyi bir TV. bilen biri aydınlatsa güzel olur.

• mimic12 M kullanıcısına yanıt

Benim ikilemle aynı bende aynı modellerin 55 olanları arasında kalıyorum ama neyse bu hafta sonu da takip edelim, tcl kağıt üstündende de olsa bariz farkı var mı epey de puanlamasında samsung daha yüksek skor almış tabi epey puanlaması ne derece sağlıklı bilmiyorum

• Dün mm den TCL75C645GTV modelini 35 e abime aldık bakalım kargoya verilmiş.

• mimic12 M kullanıcısına yanıt

Hocam 2 tv yide canlı yan yana gördüm ve hiç tereddüt etmeden 75c855 i aldım. Aşırı fark var c855 görüntüsü çok iyiydi

• theistman kullanıcısına yanıt

Epeyde c855 daha yüksek puanli hocam qn85d den

• mu5tafa kullanıcısına yanıt

harbiden çok doğru söylüyosun bu sene alamadığını elime para geçince alayım diyosun eline para geçince fiyatlara bir bakayım diyosun ateş pahası cihaz bu sene 30 bin lira ise sene 45-50 bin lira olmuş..

• 55QN85D ile 55C845 kıyaslamasında samsung 1 puan fazla :)

• theistman kullanıcısına yanıt

C845 ile c855 arasinda dağlar kadar fark var hocam :)

• GENÇLER ÜLKENİN İLK XİAOMİ 86İNÇ pro yorumlarını yapıyorum;

İlk izlenimler;

Servis diye bir şey yok varsayın, taşere edilmiş başka markadan elemanlar geliyor, sorun yaşarsanız muhatap bulamayabilirsiniz.

1. Üründe tkgs yok, eski usul uydu tarama yapıp tek tek kanal sırası değişmeniz lazım.

2. Ürün ips panel, renkler harika yandan görüş süper. Migros qled olarak yazmış parmak testiyle bile anlıyorsunuz ips Ürün ki ben çok istiyordum her marka va koyuyordu, yandan açılı bakışta harika. Tabi kontrast olarak da negatifliği var.

3. Ürün gerçek 4k 120hz, 1080p ve 2k da değil, yazılımsal değil, gerçek 4k 120hz. Gaming olmayan bir laptopu bağladım alamayınca dedim ki yazılımsalmış demek sonra kasayı söküp salona kurdum ve 4k 120hz aldım.

4. Ürünün parlaklığı tahminimce 500-600 nit civarı, tam panel karartma var fald fakat bu güncel hdr filmler için yetersiz, karanlık sahneler koyu olacaktır. Ben dolby hdr falan takıntık var diyorsanız tclc755 ve üstü miniled alacaksınız.

5. Ürün güneş çok alan bir odada olacaksa yansıma yapıyor açıkçası bu konu en kötü yanı.

Özetle bu özelliklerde 86 inç bir tv en az 70-75k üstü eder.

Migros fiyatı gayet makul ve alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 30 Kasım 2024; 15:11:59 >

• dOmi D kullanıcısına yanıt
    Yorumlar için teşekkürler, bir kaç foto paylaşırsan seviniriz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dOmi D kullanıcısına yanıt

Yorumunuz için teşekkürler. Android versiyon kaç acaba? Kurulumdan sonra güncelleme geldi mi?

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.