Şimdi Ara

60-65' tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok uzun süredir severek kullandıgım panasonic plazmam yeni evimde malesef biraz ufak kaldığı için kendisini başka bir odaya kaydırarak salona 60-65 inch büyüklüğünde bir televizyon almak istiyorum ancak panasonic'in servis destegini cekmesi ve garantili samsung 64F8500 bulamamamdan dolayı plazma arayışımı üzülerek sonlandırıyorum. Forumu yıllardır takip eden birisiyim, yazılan her yorumu okumaya gayret ediyorum malesef son dönemlerde bilgiler arasında kayboldum. Albani hocama mail atarak bana bir televizyon tavsiyesinde bulunmasını rica ettim, o da aynı benim gibi plazma konusunda ısrarcı olmamı söyledi. Fakat gel gör ki, arayışlarım hep sonuçsuz kaldı
    Plazma fakiri ülkemizde istemeye istemeye led tv'lere yönelmiş durumdayım; bütçem 5-6 bin tl civarlarında; bana tavsiye edebileceğiniz televizyonlar varsa çok mutlu olurum.
    yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

• Samsung UE60H7000

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue60h7000-60152-cm-3d-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-wifi-2-gozluk.html#ozellikler

odamda 40" ini kullanıyorum son derece memnunum Televizyonun renkleri çok canlı bir o kadar da renk ayarları detaylı bir türlü karar veremiyorum hangi modda kullansam diye.
  • Queloon kullanıcısına yanıt
    dostum çok teşekkür ederim, hemen incelemeye başlayacağım
  • Şu anda Samsung kullanmaktayım ama her zaman Sony'nin gerçekçilik açısından bir adım önde olduğunu düşünmüşümdür. Zaten bütçem elverseydi kaliteli bir Sony almak isterdim, bu cihazı da öneririm.

http://www.teknosa.com/urunler/110015254/sony-kdl60w855b-dvb-s-fhd-3d-smart-led-lcd-tv-2-go
  • Dostum hiç düşünmeden yine panasonic plazma derim.
    ZT,VT veya STW serisinden birini al kafan rahat etsin.
  • Ne yazık ki plazmadan sonra tercih ettiğiniz boyutta geçeceğiniz hiçbir Led Tv ( 4k dahil) sizi tatmin etmeyecektir. Yaşayan biri olarak söylersem, eski bir plazma modelinden sonra bile, alacağınız yeni ledlerdeki renkler size hep garip gelecektir. Şahsi görüşüm bir plazma kullanıcısını stoklarda bulunan Panasonic V ve Z modelleri haricinde ancak piyasaya yeni çıkan LG 55EC930V OLED TV tatmin edecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajlar için çok teşekkür ederim öncelikle; son iki gündür tavsiye edilen bütün ürünleri canlı izleme şansı buldum ancak gerçekten hiçbiri evdeki panasonic televizyonumun yakınından geçecek gibi görünmüyor.
    gidip bir panasonic daha almanın kafamda yarattığı soru işareti: ya televizyon bozulur ve bir muhattap bulamam diye.
    yoksa plazma ve led arasındaki kalite farkını burada konuşmanın hakikaten anlamsız olduğunu düşünüyorum.
    benim gibi kaybolmuşlara ve pusuya yatmışlara şimdiden başarılar diliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 55" - 60" takibe aldim

Aklimda olan Sony KD-55X9005B ancak fiyat biraz

Panasonic AX900 serisini arkadasim fuarda gormus pek bi ovdu acele etmememi yakinda satisa cikacagini soyledi. Hatta plazmayi aratmiyca konusunda pek bi israrci. Ne varki panasonic in ulkemizdeki durumu belli.

Benim acelem yok beklemedeyim. Eger sizinde aceleniz yoksa bekleyin derim.yada lg samsung a bakabilirsiniz. Ben evime sokmam o ayri. O hatayi 1 kere yaptim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-60pb690v-3d-smart-full-hd-600hz-plazma-tv-128392417

Bu ürün hakkında acil yardım alabileceğim biri var mı? tavsiyelerinizi merak ediyorum
  • famep F kullanıcısına yanıt
    Bu ürün için ayrı bir forum sayfası mevcut:
    http://forum.donanimhaber.com/m_91121931/tm.htm

görüşümü sorarsanız; birkaç defa canlı test etme şansım oldu ve kesinlikle beni ikna etmedi. alanlar memnun görünüyor okuduğum kadarıyla ancak panasonic kalitesinden çok uzakta
  • britos kullanıcısına yanıt
    Panasonic TX-L65AX900 ile ilgili birkaç değerlendirme yazısı okudum, kesinlikle değerlendirilmesi gereken güzel bir cihaz yapmışlar ancak ülkeye kim nasıl getirecek bu ilk problem. İkinci ve daha büyük problem ise amerika fiyatının bile 8.000 $ olacağı şeklinde duyumların olması. çenemizi yoracağız malesef ürün çıktığında
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloy1368

mesajlar için çok teşekkür ederim öncelikle; son iki gündür tavsiye edilen bütün ürünleri canlı izleme şansı buldum ancak gerçekten hiçbiri evdeki panasonic televizyonumun yakınından geçecek gibi görünmüyor.
    gidip bir panasonic daha almanın kafamda yarattığı soru işareti: ya televizyon bozulur ve bir muhattap bulamam diye.
    yoksa plazma ve led arasındaki kalite farkını burada konuşmanın hakikaten anlamsız olduğunu düşünüyorum.
    benim gibi kaybolmuşlara ve pusuya yatmışlara şimdiden başarılar diliyorum

Merhaba Sizinle aynı sıkıntıları yaşayan birisiyim.2 hafta önce güzelim pana 50vt20e tv evdeki minik canavar tarafından kırıldı plazma 3.5 sene kullandıktan sonra hangi led bize iyi gelir bunun cevabını bende arıyorum en son 6000tl ye dusen 55ea970v yi inceledim fena gözükmüyor ancak yinede emin olamadım.
    Öncelikle 60' veye üstü olsun isterim vede ön paneli kolay kırılmayan birşey olmalı ki lg bu konuda iyi gibi,sizi takipteyim gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim
    Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: eloy1368

Selamlar,

Çok uzun süredir severek kullandıgım panasonic plazmam yeni evimde malesef biraz ufak kaldığı için kendisini başka bir odaya kaydırarak salona 60-65 inch büyüklüğünde bir televizyon almak istiyorum ancak panasonic'in servis destegini cekmesi ve garantili samsung 64F8500 bulamamamdan dolayı plazma arayışımı üzülerek sonlandırıyorum. Forumu yıllardır takip eden birisiyim, yazılan her yorumu okumaya gayret ediyorum malesef son dönemlerde bilgiler arasında kayboldum. Albani hocama mail atarak bana bir televizyon tavsiyesinde bulunmasını rica ettim, o da aynı benim gibi plazma konusunda ısrarcı olmamı söyledi. Fakat gel gör ki, arayışlarım hep sonuçsuz kaldı
    Plazma fakiri ülkemizde istemeye istemeye led tv'lere yönelmiş durumdayım; bütçem 5-6 bin tl civarlarında; bana tavsiye edebileceğiniz televizyonlar varsa çok mutlu olurum.
    yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

Panasonic markasının, öyle ya da böyle, bir firma tarafından ülkemizde temsil edileceğini düşündüğümden ve tüketici hakları konusunda son yıllarda yaşanan olumlu gelişmelerden dolayı tercihimi 65VT60'tan yana kullanıp siparişi verdim. Elbette karar sizin ama, korkunun ecele faydası yok :)

64F8500'ü izledim ve gayet başarılı bir tv. Eğer tercihinizi 64F8500'den yana kullanmak isterseniz de, temini konusunda size pm atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 13 Ekim 2014; 18:14:18 >

• eloy1368 E kullanıcısına yanıt
    tşkr ederim. Mesajınızı değerlendirdim.
  • Merhaba samsung led 60H7000 görüntü konusunda fikri olan var mıdır ?

• merhaba arkadaslar 82 ekran dusunuyordum tv almayi simdi
    odami yan odaya tasimayi karra verdim

duvara montaj edicem duvar 140 cm

alcam tv 120 cm bir tv arayorum

istedim ozelikler tvde

fullhd uydu alici usb filim izlemek at yazi ozelikli
    3D 500 hz yada 800 hz bunlar olsun smart tv
    wifi ses dolby dijital

1500 yada 2000 tl bulurmuyum
  • Sharp LC-60UQ10 bu hafta yakından inceleyeceğim ürün olacak, LE857 arasındaki temel farklari bizzat yerinde görüp denemem gerekiyor. sizleri bilgilendirmeye devam edeceğim
    bir taraftan kutusu açılmamış panasonic arayışımızı da sürdüreceğiz elbette
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.