Şimdi Ara

60-70K Arası HB Araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Megane Hatchback Icon donanım alınabilir 70.000 liraya.. Kesinlikle hem dolu bir araç, hem tasarım şık ve yeni.. Touch donanım olsa soru işareti olabilir ama Megane Icon, Golf Comfortline 'dan daha iyi bir araba..
  • Focus 1.6 ecoboost şeker kırmızı. Önerimi kesinlikle dikkate alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni Megane'dan sonra eski Megane çok hoş gelmiyor göze :/
  • söylediğiniz araca baktım lakin fazla bir çekiciliği yok gibi benim gözümde, biraz daha 30-40 lı yaş arabası gibi görünüyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58emre588

Hocam yeni Megane'dan sonra eski Megane çok hoş gelmiyor göze :/

Dostum ben de yeni megane dan bahsediyorum zaten..
  • Toyota auris 1.4 D4D advance skypack 2016 modelini alabilirsin

o fiyatlara ben hiç dizel göremedim ama, renoların benzinli motorunada bulaşmayı düşünmüyorum açıkcası dizel o paralara olsa alınabilir belki hoş ve agresif bir araba.
  • quote:

o fiyatlara ben hiç dizel göremedim ama, renoların benzinli motorunada bulaşmayı düşünmüyorum açıkcası dizel o paralara olsa alınabilir belki hoş ve agresif bir araba.

İyi de dostum sen dizelden bahsetmemişsin ki ? 1.2 motorlu araçlara bakıyorum demişsin.. Tabi ki dizel göremeyeceksin gayet normal dizel görememen.. 1.2 araçlar benzinli araçlardır.
    Hocan VAG grubunun benzinli araçlarına bakıyodum sadece çok km yaptığımı belirttim zaten, çünkü Vag grubu araçların 1.2 tsi olanını bizzat çok yakın arkadaşım kullanıyor ve yakıtı üzmüyor, diğer firmalar bu konuda maalesef üzüyür clio benzinli araçla 12 litre civarı yakıpta aracını satan arkadaşım var.
  • quote:

Hocan VAG grubunun benzinli araçlarına bakıyodum sadece çok km yaptığımı belirttim zaten, çünkü Vag grubu araçların 1.2 tsi olanını bizzat çok yakın arkadaşım kullanıyor ve yakıtı üzmüyor, diğer firmalar bu konuda maalesef üzüyür clio benzinli araçla 12 litre civarı yakıpta aracını satan arkadaşım var.

O zaman ilk mesajına sadece VW, Seat ya da Skoda araçlar için yorum yazınız demelisin.. Burada insanlar da ona göre yorum yazarlar da benim ilk mesajımda hiç bundan bahsetmedin sen. Ayrıca hiç bir 1.2 araç 12 litre yakmaz bir sorunu vardır o arabanın , şu kaynımın arabası yokuş çıkamıyormuş gibi fikirlerle arabaları yorumlamayın, hiç rasyonel olmuyor.
    Hocam öyle bir kafa yapısında bir insan değilim zaten 1.2 gitmez çekmez vs diycek, kusura bakmayın ilk mesajda belirtmeyi unutmuşum lakin günde en az 100 km yapan biriyim, benzinli çok yakan araç beni üzecektir çok yakmasa bile aslında ben hiç bir zaman benzinli arabadan yana değildim ama özellikle baktığım araçlar golf ve leon un dizelleri maalesef ciddi oranda pahalı ve bütçemi aşıyor.
  • quote:

Peugeot'dan sıfır araç aldık sorunlarımız hala devam ediyor arabanın değişmeyen parçası kalmadı o yüzden 50 bin'e sıfır 308-C4 verseler servis ilgisinden dolayı bu saatten sonra almam yinede çok sağolun.

Aracınız kaç model ve hangi Motor? Ne gibi sorunlar yaşadınız ? Hangi parçalar değişti ? Bende de 308 var da bilgi sahibi olmak için soruyorum.

• Kesinlikle golf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

golf malzeme kalitesi hakikaten fark ediyor. golfü dediğiniz işlemlerden geçirirseniz tadından yenmez. bir de durban jant çok yakışıyor. leonda tek olay ledler, gerisi ucuz araba hissiyatı.

Golf'e biraz daha kalitesinden ötürü sıcak bakıyorum, R yada R Line body kit, Durban jant(Gun Metal boyanacak), R stoplar, çift U R Bi-xenon farlar vs. gerçekten çok agresif bir görüntüsü oluyor, yalıtımı, malzeme kaliteside cabası.

1.2 tsi Golf'e bu kadar işlem yapıp dünya para harcayacağına 1.4 tsi al keyfine bak. Sonuçta zevk meselesi Golf R'ı çok seviyor olabilirsin ama 1.2 tsi 110'luk Golf'ü alıcaksın R tamponlar, Gun Metal Durban jantlar, R stoplar vs... dolduracaksın, agresif(senin tabirinle) görünen bir araca bineceksin ama gelen geçen tokatlayacak. Hocam hani ciddi manada şamar oğlanına çevirirler. Bence komik görünüyor R kitli VW'lerin, M kitli Bmw'lerin yada bilimum body kitli araçların stok dizel araçlardan tokat yemesi. Hani R body kiti varsa o Golf'ün üzerinde gaza oturduğu gibi egzozdan çıkan sesle uzaması bir olacak.

Benim fikrimi sorarsan paran da varmış hem 1.4tsi 160lık manuel bir Scirocco'ya keyifle binersin veya Leon FR SC bakabilirsin hepsi bütçene uyuyor. Biraz daha marjinal görüneyim dersen Astra J GTC bakabilirsin 1.4T. HB bozması coupe istemem, spor araba isterim dersen de RCZ'ler, TT'ler var o paralara. Hatta E92 3.20Ci falan da var.

Tüketim konusunda 1.4tsi 140 ile 7L yaktığım güzergahta, 1.6thp 200 ile 8L yakıyorum. Diğer markalara göre tsi belki 0.5-1L daha az yakıyor hepsi bu. Bahsettiğin 12L tüketimi yapmak için ya araba kullanmayı bilmiyor olmak lazım ya da ciddi manada gazlamak lazım. 12L benzini bir arkadaşım 2.0tfsi 200hp quattro a3 ile bile yakmıyor ki gazlamayı seven birisi.

İlla Golf yada Leon olacaksa da Leon FR kullanıcısı olarak Golf diyorum ama 1.4tsi manuel.

• shamsheytani S kullanıcısına yanıt
    Araç Peugeot Partner Tepee modeli en son makyajlı kasa 1.6 HDI 115 HP Allure donanımlı araç, hatırladığım değişen parçalarını yazayım.
    Mazotu yanlış gösteriyordu şamandıra değişti, sürücü kapı gergisi değişti, ön amortisör pulları değişti, arka stopların ikiside su alma yüzünden değişti, geçen hafta servisten çıkan karar neticesinde teyip değişecek, arka bagaj camı su aldığı için fitili değişecek, direksiyonda acayip bir ses var direksiyonun direksiyon kutusuna giden uzun demiri adını bilmiyorum bozukmuş o değişecek şuan bu saydıklarım fransadan geliyor. Sorunlar bitti mi hayır motorda 1. ve 2. viteste bariz gaz yememe sorunu var ama servis bir türlü sorunu bulamıyor maalesef, şanzımanda bazen viteslere geçmiyor çok fazla garip tepkileri var şanzımanın, amortisörler takur tukur sanki hiç yay flan yok gümbür gümbür bozuk yollarda araba kendinden geçiyor, şimdi diyeceksinizdir belki ya araba kullanmayı bilmiyorsunuz yada hor kullanıyorsunuz tam tersi arabaya aşırı özen gösteririz seramik kaplamadan tutun aracın kapıları ve arka çamurluğu dışında heryeri şeffaf film vs kaplı, tümseklerden durup geçeriz patır kütür giden insanlardan da değiliz ama aldığımızdan beri aracı 1 sene oldu servisten çıkamadık her hafta farkı bir problemle karşılaşıyoruz.
    Hani inanın sırf bizim arabada problem olmuş dahi olsa bile o kadar şeyden sonra 308 flan alsam içime sinmeyecek biliyorum :( umarım sizde hak vermişsinizdir

• Duellist kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyleyeyim 1.2 evet performans beklenicek bir araç olmayabilir lakin ben tamamen keyfi bir kullanım için istiyorum, gazlamayı illa ki ara ara yaparım ama genelde aracı aşırı sakin kullanan bir insanım, tabi ki kapışmaya kalkarsam çoğu araç beni yiyebilir ona lafım yok lakin 1.2 araç alsamda stok olarak kullanmayacağım chip+hava fitresi yapacğım. 0-100 bu işlemden sonra 9 saniye flan olacak ki öyle yapıştırıp uzayıp gideyim mantığında değilim, otobanda geçicem sağ şeride 100 sabit gidicem yani sonuçta benim araba kullanmamın %70 i böyledir. Performans bekleyecek olsam zaten İbiza Cupra da alabilirim ama daha çok bu planımı bundan sonra alacağım aracıma saklıyorum, bu aracı almamdaki sebep okul bitene kadar kullanmak günlük gezmek vs.
    Scirocco ve E92 konusuna gelirsek hani beni can damarımdan vurdunuz diyebilirim, ama km 25 bin km civarını geçmemiş bir araç arıyorum ve bu fiyatlarada maalesef düzgün temiz kazasız boyasız scirocco yada E92 bulmak hayal olur. Yoksa inanın bütçemi 30 bin daha arttırıyo olabilsem hiç düşünmeden Scirocco 1.4 TSI 150 HP DSG Sunroof+Bixenon lu yeni makyajlı bir araç alırdım çünkü Scirocco benim için gerçekten bambaşka bir araç. Şimdilik Golf veya Leon alıp 2 sene sonra belki Scirocco belki bir Bmw almayı düşünüyorum, ama şuan elimdeki miktarla güzel günlük binilecek, yeri geldiğinde annemi babamıda alıp haftasonu gezecek bir araç olarak dediğim gibi Golf yada Leon gayet tatmin edecektir.
    1.4 TSI Golf yada Leon'da bakıyorum zaten her gün hani uygun bulabilirsem neden olmasın 1.4 te olabilir tabi ki, ama Vag grubunun 1.2 tsi ve 1.4 tsi dışında benzinli bir araç almayı düşünmüyorum.
    Daha yazılacak konuşulacak çok şey var ama umarım beni anlamışsınızdır. Sizde FR'ınıza kazasız belasız binin İNŞALLAH :)

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Uzun yolda dolaşır şehir ici 6 7 litre dolaşır

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.