Şimdi Ara

60-70K Arası HB Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun zamandır araç bakınıyorum sıkça her gün piyasayı takip ediyorum.
    60-70 bin civarı Golf veya Leon bakıyorum.
    Biraz fazla km yapsamda şuan Dizel araçlar maalesef ateş pahası.
    Bu yüzden 1.2 motorlu araçlarla ilgileniyorum.
    Maksimum 25.000km yi geçmemiş, kazası boyası hatası olmayan bir araç bakıyorum.
    Almışken sunroof olsun istiyorum, golf alırsam zaten comfortline alacağım ve ön,arka farlar tamponlar vs değişecek o yüzden şürüş+ışık paketli bir araç olsa yeter.
    Leon'da ise Led paket kesinlikle olması, Sunroof dediğim gibi yine ekstra olarak olursa 6.5" büyük ekran olsa yeter.
    Gönlüm DSG almaktan yana ama bütçe kısıtlı, DSG olursa tabi ki daha iyi olur ama düz viteste olur.
    Önerileriniz var mı sizce bu paralara başka alınıcak araba var mı genç için?(ünv git-gel ve haftasonu gezmek arabanın kullanım amacı)
    Fransız arabaları baştan eliyorum çünkü çok fazla sorunla karşılaştım özellikle 308 önericekler için.
    Şimdiden herkese teşekkürler.

EDİT: VAG grubu dışında benzinli araç kesinlikle düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58emre588 -- 11 Şubat 2017; 22:16:0 >

• 1.6 hdi confort+tekno c4 için 73 bin lira fiyat verdiler bayiiden bugün.

Fikir olsun diye yaziyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    Peugeot'dan sıfır araç aldık sorunlarımız hala devam ediyor arabanın değişmeyen parçası kalmadı o yüzden 50 bin'e sıfır 308-C4 verseler servis ilgisinden dolayı bu saatten sonra almam yinede çok sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58emre588 -- 10 Şubat 2017; 0:39:58 >
  • İ30 Dizel elite Kesinlikle ..
  • 58emre588 5 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam lafı mı olur. Aynı şekilde bizim ailede de citroen ve pejo araçlar var ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. Ben c4'ü henüz kullanmadim ama blue hdi, ledler, özellikle yalıtım olarak dikkatimi çekti. Şimdiden hayırlı olsun yeni alacağınız araç.

• 308 allure önermeye gelmiştim ve gidiyorum :)

hangi bayii ve otomatik mi hocam bayağı bi fiyat düşmüş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i30 yada ceed'e de bak derim
    0 araç için o fiyat imkansız, hangi bayi çok merak ettim.

• Dizel astra dusunun.

• Fazla km yapıyorsanız ya LPG uyumlu benzinli bakın yada dizel. Forumda, şehir içinde 5 litreyle dolaştığını söyleyen 1.2 tsi sahiplerine aldanıp pişman olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 10 Şubat 2017; 20:22:17 >
  • ozgurkutlu O kullanıcısına yanıt
    Manuel, gebze bayii

• quote:

Orijinalden alıntı: 58emre588

Peugeot'dan sıfır araç aldık sorunlarımız hala devam ediyor arabanın değişmeyen parçası kalmadı o yüzden 50 bin'e sıfır 308-C4 verseler servis ilgisinden dolayı bu saatten sonra almam yinede çok sağolun.

Gerek distrübütör gerek marka ilgisi olarak Citroën Pug'dan çok farklı zaten distrübütör Baylas.

Puretech C4 tavsiye ederim Tekno Plus çok iyidir.

• valla bendeki araç gayet güzel,

ama siz zaten en baştan golf ve leon yazmışsınız, daha da burada arkadaşların fikrine gerek yok,

girin sahibindene bakın, yormayın..
  • golf leon standart
  • Genç adam işi istiyorsan led paket leon alacaksın vesselam kardeşim
  • Bende ayni sekilde arac ariyorum megana 3 2014 touch paket 12 binde boya filan hic bisey yok 61bine alinir mi . Arac dizel otomatik

• 70 bine 1.6 tdi Golf comfortline alınır.

Öğrenciye yakıştığını düşünüyorum.

Turbo benzinli alırsanız basamazsınız, bastığınız zamanki anlık tüketim hayata küstürür.

Kendim Peugeot kullanmama rağmen bu segmentte alacağım araç Golf olurdu.

• golf malzeme kalitesi hakikaten fark ediyor. golfü dediğiniz işlemlerden geçirirseniz tadından yenmez. bir de durban jant çok yakışıyor. leonda tek olay ledler, gerisi ucuz araba hissiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

golf malzeme kalitesi hakikaten fark ediyor. golfü dediğiniz işlemlerden geçirirseniz tadından yenmez. bir de durban jant çok yakışıyor. leonda tek olay ledler, gerisi ucuz araba hissiyatı.

Golf'e biraz daha kalitesinden ötürü sıcak bakıyorum, R yada R Line body kit, Durban jant(Gun Metal boyanacak), R stoplar, çift U R Bi-xenon farlar vs. gerçekten çok agresif bir görüntüsü oluyor, yalıtımı, malzeme kaliteside cabası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.