Şimdi Ara

60 bilgisayara network paylaşımı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

toplam 60 adet bilgisayarı network olarak ve internet paylaşımıyla paylaştırmak için :

onereceğiniz wireless router marka modelleri nelerdir? bu routerların bir tanesi max kaç bilgisayarı paylaştırır?mesela diyelim 20 adet bilgisayar için bir router gerekiyorsa toplamda 3 router iş gorecekmidir?ve bu routerlarda kendi aralarında agdaki tum bilgisayarlara ulaşabilirmi?

bununla ilgili biraz bilgiye ihtiyacım var...

saygılar....

• zyxel in wireless modelini al bütün bilgisayarlara tek modemle interneti paylaştırabilirsin
  • wireless standartlarının bağlantı sınırları vardır 802.11/g 11 kanal'a izin verir. Çünkü bant genişliği bu kanallar arasında paylaşılır.
  • zyxel prestige 662hw..
  • 3 tane 20lik switch(hub) al...kablolarıda bi şekilde ayarlarsın...

Kolay gelsin...
  • saolun arkadaslar verdiğiniz wireless modelleri inceleyecegim.

rodrigo senin onerin içinde saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

3 tane 20lik switch(hub) al...kablolarıda bi şekilde ayarlarsın...

Kolay gelsin...

bende 55 makinelik bir ağ kurmuştum ve bunları switch ile bağlamıştım bu zamana kadar fazla sorun vermedi.Güzel ve hızlı çalışyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slaughter7

selam arkadaslar,

toplam 60 adet bilgisayarı network olarak ve internet paylaşımıyla paylaştırmak için :

onereceğiniz wireless router marka modelleri nelerdir? bu routerların bir tanesi max kaç bilgisayarı paylaştırır?mesela diyelim 20 adet bilgisayar için bir router gerekiyorsa toplamda 3 router iş gorecekmidir?ve bu routerlarda kendi aralarında agdaki tum bilgisayarlara ulaşabilirmi?

bununla ilgili biraz bilgiye ihtiyacım var...

saygılar....

kablosuz adsl modem ile 255 e kadar bilgisayarı birbirine ve aynı anda internete baglayabilirsin.çekim alanı açık havada 100mt ye kadar çıkar.
    modemin bios unda mac adresi enable yap ve pc lerin mac adreslerini modeme yükle böylece senin istemediğin ve mac adresini eklemediğin kimse bağlanamasın ağına

ayrıca adsl modem için kesinlikle ve şiddetle zyxell veya D-link kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenjiomura -- 8 Ekim 2005, 15:23:18 >

• kablosuz adsl modem ile 255 e kadar bilgisayarı birbirine ve aynı anda internete baglayabilirsin.çekim alanı açık havada 100mt ye kadar çıkar.
    modemin bios unda mac adresi enable yap ve pc lerin mac adreslerini modeme yükle böylece senin istemediğin ve mac adresini eklemediğin kimse bağlanamasın ağına

ayrıca adsl modem için kesinlikle ve şiddetle zyxell veya D-link kolay gelsin

saol kenjiomura.

peki benim kullanacağım hat , bana direk ethernet kablosu olarak gelen 2mbit lik bir bağlantı.bu ethernet kablosundan aldıgım interneti ben wireless modem le değil sanırım sadece router olarak kullanılabilen bir wireless cihazla dağıtmalıyım değilmi?bu wireless router da max. 255 makinayı aynı anda internete cıkarabilir öylemi? yani tek bir wireless routera ben duvardan aldığım 2mbit lik ethernet çıkışını bağlayıp 60 makinaya interneti dağıtabilirim,dogrumu?

sadece tek bir wireless router bunun için yeterli olacak mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.