Şimdi Ara

60 bin otomatik ilk araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Minimini1

208 baya uygun fiyatlı nasıldır 82 hp hızlanırken sıkıntı yaratır gibi

Alıntıları Göster
    yarı otomatikler tam otom. gibi perf. çalmaz.
    perf. önceliğinse 0,9tce bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

yarı otomatikler tam otom. gibi perf. çalmaz.
    perf. önceliğinse 0,9tce bak.

Alıntıları Göster
    208 kafama çok yattı ama şanzımana berbat diyor herkes kararsız kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Minimini1 M kullanıcısına yanıt
    2017 yarı otomatik 208 kullanıcısıyım. Almadan önce çok araştırdım. Yarı otomatik şanzıman(ETG5) ile ilgili çok kötü yorumlar okudum, videolar izledim kafam karıştı. Sonra test sürüşü yaptıktan sonra almaya karar verdim. Tam 2 yıl oldu alalı. Eşimle beraber kullanıyoruz, maşallah diyeyim en ufak bir sorun, arıza vs çıkartmadı şu ana kadar. Tam otomatik konforu yok elbette ama kesinlikle yerildiği gibi kötü değil. Benim önceliğim sorunsuzluk ve verimli yakıt. Yarı otomatik 208 ikisini de karşılıyor benim için.

Şanzıman harici de 208 gayet keyifli arabadır. B Sınıfı bie araca göre donanım, konfor ve yalıtımı tatmin edicidir.
  • 2010 2011 auris bakabilirsin şanzuman 4 ileri tork konvektörlü dür tek dez avantajı azcık fazla yakar fakat sorunsuzdur
    veya 2011 2012 jazz bakabilirsin tabi bu bahsettiğim araçların hasar kayıtlısı oluyor bu paraya
    yarı otomatiğe bulaşma derim çok canın yanabilir
    illa hasarsız temiz olsun dersen o paralara otomatik zor
  • Toyota Yaris cvt yani multidrives 60-65 bandında bulabilirsiniz

• 1 ay önce 2013 model toyota yaris aldım 60 bine. Yarı otomatik 7 ileri cvt sanziman.Evliyim ve iki çocuk olmasına rağmen yetiyor. Araçta lpg var ve çok ekonomik. 32 litre gazla şehiriçi 470 gitti.94 tl inanamadım. Tabi eko modda sürüyorum. Performans istersem sport moda alıyorum (Aslında hic almiyorum zira yakit tüketimi benim icin performanstan daha mühim).Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutimut

2017 yarı otomatik 208 kullanıcısıyım. Almadan önce çok araştırdım. Yarı otomatik şanzıman(ETG5) ile ilgili çok kötü yorumlar okudum, videolar izledim kafam karıştı. Sonra test sürüşü yaptıktan sonra almaya karar verdim. Tam 2 yıl oldu alalı. Eşimle beraber kullanıyoruz, maşallah diyeyim en ufak bir sorun, arıza vs çıkartmadı şu ana kadar. Tam otomatik konforu yok elbette ama kesinlikle yerildiği gibi kötü değil. Benim önceliğim sorunsuzluk ve verimli yakıt. Yarı otomatik 208 ikisini de karşılıyor benim için.

Şanzıman harici de 208 gayet keyifli arabadır. B Sınıfı bie araca göre donanım, konfor ve yalıtımı tatmin edicidir.
    Kronik çok hatası var deniliyor siz sıkıntı yaşıyor musunuz

• Sorun yaşamak istemiyorsan 2009-2012 arası fiestalara bak veya
    2006 - 2009 getz veya
    tam otomatik yaris
  • Geçen yıl 59.000 TL'ye 98 bin km'de 2013 Renault Fluence 1.5 dCi Joy EDC aldım. Araç bu kmye kadar çok temiz kullanılmış. Boya ve hasar kaydı bulunmamakta. Aracı alır almaz bakımları tam olmasına rağmen komple orijinal parçalar ile triger, fren diskleri vb dahil tüm bakımlarını yaptırdım. Lastiklerini değiştirdim. Bir yıldır Allah'a şükür sorunsuz kullanmaktayım. Şuan 112 binde. Ben de B segment düşünmüştüm zira Fluence'den sonra C segment dışına çıkmam sanırım. Arkadaşta 2013 Icon Fluence 1.5 EDC var bu yaz 200 bin kmye geldi. Şanzımanda en ufak sorun yaşamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Sorun yaşamak istemiyorsan 2009-2012 arası fiestalara bak veya
    2006 - 2009 getz veya
    tam otomatik yaris
    2012 üstü geliyor 60 bine niye eski model önerdiniz

2013 ve üzeri fiesta şanzımanı poweshift ... başınıza bela olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydin33

1 ay önce 2013 model toyota yaris aldım 60 bine. Yarı otomatik 7 ileri cvt sanziman.Evliyim ve iki çocuk olmasına rağmen yetiyor. Araçta lpg var ve çok ekonomik. 32 litre gazla şehiriçi 470 gitti.94 tl inanamadım. Tabi eko modda sürüyorum. Performans istersem sport moda alıyorum (Aslında hic almiyorum zira yakit tüketimi benim icin performanstan daha mühim).Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim.
    2013 model hangi paketti araç..?

Ayrıca lpg takılmadan yakıtı kaç olurdu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Alıntıları Göster
    Fun paket yani boş . Fazla bi özellik yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

Alıntıları Göster
    Benzinde yakıt ne olurdu bilemiyorum ama lpg de oldukça ekonomik.

• quote:

Orijinalden alıntı: faydin33

1 ay önce 2013 model toyota yaris aldım 60 bine. Yarı otomatik 7 ileri cvt sanziman.Evliyim ve iki çocuk olmasına rağmen yetiyor. Araçta lpg var ve çok ekonomik. 32 litre gazla şehiriçi 470 gitti.94 tl inanamadım. Tabi eko modda sürüyorum. Performans istersem sport moda alıyorum (Aslında hic almiyorum zira yakit tüketimi benim icin performanstan daha mühim).Kesinlikle ve şiddetle tavsiye ederim.
    Hayırlı olsun aracınız bende bu araçtan arıyorum , temizini bu fiyata bulmak zor siz iyi almışsınız hemde tüplü.

• ihkelektrik kullanıcısına yanıt
    Ben 1 aya yakın araç baktım. Otomatik i20, corsa,fiesta. Bu araç tanıdık bir müdür arkadaşta idi. Ilk sahibi kaza değişeni yok. Kısmet oldu memnunum bakalim. Inşallah size de gönlünüze göre bi araç çikar inşllah. Nacizane bir kaç tavsiyede bulunabilirim. i20 güzel ama 4 ileri olduğu için yaris in iki katını yakıyor aklınızda bulunsun. Fiesta güzel ama fiyati cok yuksek. Jazz da oyle fiyati abartı. Corsa piyasada cok fazla ama pek bilgi sahibi değilim.

Ne gibi bir kronik hatası varmış ?

En ufak bir sorun yaşamadım. Şanzıman ile ilgili bir arıza da yaşayacağımı sanmıyorum çünkü bu yarı otomatik robotize bir şanzıman. Konfordan biraz törpülüyor ama bu düşük yakıt tüketimi ve sorunsuzluk olarak geri dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutimut

Ne gibi bir kronik hatası varmış ?

En ufak bir sorun yaşamadım. Şanzıman ile ilgili bir arıza da yaşayacağımı sanmıyorum çünkü bu yarı otomatik robotize bir şanzıman. Konfordan biraz törpülüyor ama bu düşük yakıt tüketimi ve sorunsuzluk olarak geri dönüyor.
    Cam motorları 1000 TL yakın masraf açmış çoğu kişiye tavanda sarı lekeler oluşuyormuş vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Minimini1

Cam motorları 1000 TL yakın masraf açmış çoğu kişiye tavanda sarı lekeler oluşuyormuş vs

Alıntıları Göster
    Başıma gelmediği için yorum yapamam. 2 senedir herhangi bir problem yaşamadım ben.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.