Şimdi Ara

60 bin otomatik ilk araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçem 60 bin çok üstüne çıkamayacağım.Benzin olabilir sorun değil.İlk aracım olduğu için 2 yıl sonunda iyice öğrenip satarım diye düşünüyorum.Bu yüzden çok fazla zarar ettirmeyecek bir araç arıyorum.Araç küçük olabilir b segment yeterli olur.Tek şart sorun yaşatmayacak bir otomatik olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her yönüyle sorunsuz bir araba bulmak bir de ona 60 bin limit koymak zor iştir geçen sene ben de aylarca aramıştım.bir kere sanayiye gittim o da bakım içindi.işin içine girdiğinde şu güzel dediklerinin işte çok yakıyor burası böyle şurası şöyle diye dendiğini göreceksin hele otomatikte sorunsuz imkansız gibi bir şey o paraya.ben bütün otomatik çeşitlerini öğrenmiştim.bir süre sonra arabalara sadece şanzıman olarak bakmaya başlayacaksın bu secde ettiriyor vites geçişinde bu yarı otomatik bu çabuk kavrama yiyor diye ve motor özellik hiçbir şeye bakmayacaksın.otomatik vites işi seneden seneye gelişen bir şey olduğu için modelli bakman gerekecek bence yanlış yapıyorsun.otomatik viteste neyi öğrenip 2 sene sonra satacaksın?öğrenecek bir şey yok otomatikte al düzgün bir şey bin yıllarca.benim de ilk arabamdı vurmadım hiçbir yere.b segment de tavsiye etmem c segmentteki otomatikler daha iyi oluyordu markaya göre değişebilir.sedan da tavsiye etmem ilk araba olarak.değiştirirsen ilerde daha büyük araba için değiştirirsin çoluk çocuk durumları varsa.

• Daha üste çıkmak isterdim de bütçe şuan 60 bin üstüne çıkmam mümkün değil.Çoluk çocuk yok bekarım siz ne tavsiye edersiniz marka olarak

• Minimini1 M kullanıcısına yanıt
    bana marka değil şanzıman sorabilirsin.alma o zaman bağlama 60 bini sonra satacam diye uğraşırsın şimdi içine sinmeyen ya da tutulmayan arabayı alıp.içine sinen araba alırsan zaten satmak için gönüllü olmazsın.
  • Bir Evim gibi bir oluşuma girdiğim için almaktan başka çaremde yok açıkcası.Dsg şanzımanlı ibizalara bakıyorum tavsiye eder misiniz

• bence o paraya manuel şanzımanlı bir araç alın derim..
  • dsg bakacağınız en son otomatik şanzıman olsun..

Bence otomatikte japondur..

Honda jazz civic ,sorunsuz araçlar..

toyota ve nissanda bakabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clio için ne dersiniz yada fiesta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minimini1 -- 18 Ağustos 2019; 12:45:19 >
    dsg'nin yeni modellerde sorunlarının çözüldüğü söyleniyor ama hangi senedir o model ve evet tamamdır şeklinde görmedim duymadım arıza çıkarırsa masraflı olur.
  • cathedral kullanıcısına yanıt
    2006 jazz var kuzende cvt bi 10 senedir biniyor kız üstelik binmeyi de bilmiyor benzin bile almaz kocası alır ama tık dememiş araba ne şanzımandan ne başka yerden.2008 ile cvt işini bozdular ishift oldu sonra 2012'de tekrar cvt sanırım.toyotanın eski şanzımanları yaramaz yenileri iyi onu da 60 bine vermezler.nissan da kötü diye biliyorum toyota hondaya göre.
  • Bence japon marka araba al, mazda olabilir

• Fiesta yada clio nasıldır 2014 ve üstü

ben düşünmezdim ilk araba olarak.5. arabasıdır alıp satacaktır tamam bunlar hızlı gidebilir ama sen kullanmak için alıyorsun 2 sene diyorsun belki satmayacaksın.piyasa arabalarına bakma gerekirse elinde kalsın bin. herkesin almadığı pejo citroen hatta mitsubishi mazda vs alırdım ben olsam çünkü o fiesta parasına eminim ki daha iyi modelleri vardır bu markaların.
  • sahibinden.com
    Kia / Picanto / 1.1 Hiper / TOYOTA GÜRSES'ten 2011 KİA PİCANTO 1,1 HİPER OTOMATİK 41,000 KM sahibinden.comda - 719025290
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-toyota-gurses-ten-2011-kia-picanto-1%2C1-hiper-otomatik-41%2C000-km-719025290/detay

bütçenizin altında ama ilk araba için oldukça ideal

• 60 a otomatik zor manuel olsa seçenek çok olurdu zaten arıza korkusu yaşayan otomatik almaz keyifle bin otomatiğe masraf çıkarsa illaki yaptırcan hemkeyif hem sorunsuzluk yok öyle bi dünya

• i20 olabilir.bu tam oto sıkıntısız ama içer.
    sandero 0,9tce oto yarı otomatik sıkıntı olsa bile pahalıya patlamaz az yakar.
    pug208-yaris diğer olabilecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 18 Ağustos 2019; 15:3:49 >
  • 2014-15 Mitsubishi attrage veya space star cvt

Cok Sorunsuz, cok ekonomik, cok donanimli.

Not 2 sene sonra satarim demissiniz bosverin o halde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 18 Ağustos 2019; 15:49:39 >
  • sahibinden.com
    Toyota / Auris / 1.4 D-4D / Comfort Extra / Sahibinden acil satılık sahibinden.comda - 717567149
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-acil-satilik-717567149/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• gençsen minicooper bakabilirsin küçük araba park sorunu olmaz pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

i20 olabilir.bu tam oto sıkıntısız ama içer.
    sandero 0,9tce oto yarı otomatik sıkıntı olsa bile pahalıya patlamaz az yakar.
    pug208-yaris diğer olabilecekler.
    208 baya uygun fiyatlı nasıldır 82 hp hızlanırken sıkıntı yaratır gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.