Şimdi Ara

60 Bin TL Butçe Var Golf 1.2 TSİ mi Leon 1.2 TSİ mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de benzer bütçeyle baktım zamanında ve Leon aldım.Alacağınız leon ledli olursa hem çok daha dolu hem de daha güzel görünümlü bir araç olur Comf. Golf'e göre.

Ayrıca gençseniz de Leon daha mantıklı diye düşünüyorum.Donanım önemli değilse Golf daha iyi çünkü daha kaliteli bir araç Leona göre.

Hangisini alırsanız alın üzmez bence ikisinin de mantıklı yönleri var çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisini de sür hangisi içine sinerse sonuç olarak en az bikaç yıl bineceğin bir şey ben olsam o paraya mazda bakardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Kardesim o zaman soyle sorayım.Sen arabadan anlayan bırıne benzıyon sen olsaydın bu ikisi arasında hangisini secerdın ve neden ? veyatta bu ikiside degılde sunu alırdım dedıgın warmı ?
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    kardesim led paket nedir ne işe yarıyor?
  • Donanım olsun istiyorsan Leon, biraz daha kaliteli olsun istiyorsan Golf. Sırf iç tasarıma bakarak bile Golf alınabilir
  • Fhistle-X kullanıcısına yanıt
    peki kardeşim sürüş zevki nasıl arabanın memnunmusun? ve yakıtı km de ne kadar yakıyor sehırler arası? hızlı kacıyor mu?
  • comfortline olacaksa sadece iç mekan için bile golf, hayırlı olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 17 Nisan 2016; 18:19:06 >
  • Arabayi sen alacaksın kriterleri de sen belirteceksin de nedense bir türlü yanasmiyorsun

• imkan varsa golf al tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr1221

peki kardeşim sürüş zevki nasıl arabanın memnunmusun? ve yakıtı km de ne kadar yakıyor sehırler arası? hızlı kacıyor mu?

Valla sürüşünden memnunum ben.Golf kullanmadım bilmiyorum nasıldır ama bizde bir de Fluence var.Fluence Leon'un yanında araba falan değil açık ve net söylüyorum.

Genel olarak 60 bin seviyesine tatmin ediyor.Ortalama bir kullanıcı için de limitleri gayet yeterli.

100'e kadar gayet atak 1.2ye göre fakat 100den sonra biraz yavaş tırmanıyor yüksek hızlara.Son hızı gayet yeterli.

100'den sonra eğer yolda kötüyse lastik sesi bir fluence kadar olmasa da epey alıyor.

Motor sesi oldukça az, hatta bazen stop etti mi çalışıyor mu anlamıyorsunuz devir göstergesine bakmadan.Rüzgar yalıtımından da memnunum.

Genel olarak konuşmak gerekirse az yakıyor ve yeterince gidiyor.

Yakıt yüketimi konusunda ise Samsundan İstanbula basarak gelindi araçla 7.2 yaktı 123 kmh ortalama ile.

Geçen gün Samandıradan Atakent'e geldim şehir içini saymazsak 100 kmh gibi hızlarla gittim.Gişelerden sonra biraz trafik vardı dur kalk oldu 5.7 yaktı.

Her gün gittiğim yoğun trafikli ve yokuşlu 5kmlik yolda 9 litre civarı yakıyor.Mesafe kısa olduğu için yavaş yavaş düşmek üzereyken gideceğim yere varıyorum.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Hocam haklisiniz herkesin kendi gorusu ama golf daha itibarli bi arac mis gibi geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: onr1221

kardesim led paket nedir ne işe yarıyor?

Led paket alınca Led ön ve arka farlar, arka park sensörü ve model yılına göre (2015'lerden itibaren yok sanırım) koyu arka camlar geliyor.
    Led farlar arabayı gerçekten çok değiştiriyor görünüm olarak.Led ön farları bi-xenon gibi düşünebilirsiniz yakındır.

Led paket ve 17 jantlı bir Leon kendisine dönüp baktırıyor gerçekten.Golf Highline olmadıktan sonra o kadar da albenili durmuyor bence daha sıradan kalıyor.

Eğer görüntü ve donanım çok önemli değil derseniz Golf kalan her yönden tabii ki daha iyi bir araç ama öyle uçurumlar da yok arada.Bu durum biraz da kişisel zevkle alakalı bir şey.

• Fhistle-X kullanıcısına yanıt
    ileride alıcak olursam seat leon alıcam kesın kararımdır sagol kardesım.
  • Rica ederim.

• Golf sahibiyim, bence Leon al. Ama 1.4 TSI 125 HP FR.

Asfalttan dışarı çıkmayanlar Golfü saat gibi zannediyor. Stabilize yolda arabanın ses gelmeyen tarafı yok. Çatır çutur langur lungur.
    Golf alırsan sorunlarından dolayı servise gitme sakın, yaktığın mazot da zararın olur. Her probleme, bu araçlar böyle, normal diyorlar. Debriyajdan envayen çeşit ses geliyor.. (Normal hepsi böyle) .. Klimayı kapatıyorum sıcak üflemeye devam ediyor.. (Normal hepsi böyle) Bir daha WW tercih edeceğimi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timya -- 17 Nisan 2016; 20:17:46 >
  • Dostum al bir 1.2 tsi leon ya dsg ya da manuel+led paket. Bu ikisini de alabilirsin, en azından sıfır araba almış olursun. Sonuçta biri golf diğeri clio değil yani golf,a3 ve leon aynı platformu kullanıyor. 55.500 e aldım ben biniyorum mis gibi Allah kaza bela vermesin.

• Golf derdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde derdim leon bi türlü alamadık cok zamana bırakılmak istiyor
  • No am Taklitler aslini yasatir. Leon alink

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan21t

Golf 1.2 tsi comfortline kullanıyorum. Golf al hiç tereddüt bile etme. Ama ama kesinlikle ve kesinlikle bi xenon al. Boş ver leonu golf her zaman golf tür.

Ne kadar objektif ve bilgilendirici bir mesaj olmuş hocam. Lütfen bu tarz paylaşımlarınızı esirgemeyin forum halkından.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.