Şimdi Ara

60 Bin TL Butçe Var Golf 1.2 TSİ mi Leon 1.2 TSİ mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onr1221

işte simdi cok kararsız kaldım :) leon alırsam hem sıfır olcak hem performans ve yakıtta onde olucak.Golf alırsam bariz kalite farkı olucak :) yardımcı olurmusun ?

leon daha cabuk gözden düşer golf daha uzun süre popüler kalan bir araç 2. eli daha iyi fakat kararı siz vereceksiniz.
  • Mantık evliliği golf, metres hayatı leon, aşk evliliği a3 dür hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parietale

Mantık evliliği golf, metres hayatı leon, aşk evliliği a3 dür hocam

a3 platonik ask oluyor hocam sanki biraz

• Konuyu bulandırayım 1.2 puretech 308 bakın, performans olarak 1.4 122 bg tsi dan daha iyi
  • 1.6 tdi 90 bg golf 7 midlineplus manuel aracım vardı donanımsız olmasından dolayı ve leon 1.6 tdi 110bg dsg cam tavan dolu bir araç aldım .
    Leon dıştan görünüş olarak güzeldi hızlanmasıda bana göre iyiydi.
    Ancak herşey dolulukla olmuyormuş, golf teki hissettiğim rahatlığı ,içinin kalitesini bulamadım. En basitinden Golfte arabanın sileceklerini bile ;leona bindikten sonra aradım. Leondaki kolçağın sesi, kapı kollarının içinin , torpidonun içinin gürültü önlemek için golfteki gibi keçe ile kaplı olmaması , koltuk altı Çekmece'nin olmayıp sadece kapak olması, ön konsolun tarzı, aracın içinin golfte daha ferah ve geniş olması vb birçok detay leonda mutsuz etti ve aracı sattım. Bu arada yakıt olarak şehir içinde düz manuel golfte ortalamam 4.8-5 iken , leonda dsg 5.8-6.4 arası seyretti .
    Golf fanatiklerinden değilim ama şu an tekrar 2.el golf 7 almayı planlıyorum .1.2 tsi almak istiyorum ama 1.6 tdi mı alsam diye de kararsızlık içindeyim.
    Sözü fazla uzatmadan ilk önce golf kullanmış biri olarak , leona geçince beklediğim şeyleri bulamadım(ki bu geçiş boş arabadan yani benim kullandığım midlineplus içindir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt44 -- 28 Nisan 2016; 19:59:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2015 C4 1.2 130hp otomatik 60 bindi. Tabi araç kaldı mı bilmem.
  • Eğer 1.4 Fr vs. 1.2 Golf olsaydı seçenekler. Kesinlikle Leon derdim fakat ikiside 1.2 olduğu için Golf bariz iyi kalite bakımından.
  • kesinlikle leon hatta geçenlerde

1.2 tsi leon-arka kol dayama-ambians aydınlatma-media system plus-arka park sensörü-diz hava yastığı ile 57.200lira (manuel)
  • quote:

Orijinalden alıntı: citroen1400guz

kesinlikle leon hatta geçenlerde

1.2 tsi leon-arka kol dayama-ambians aydınlatma-media system plus-arka park sensörü-diz hava yastığı ile 57.200lira (manuel)

Hocam müthiş fiyat bunu hangi bayi verdi size özel bir indirim mi vardı?

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    kayadibinden verdiler media system plussuz 56.500 dediler bir arkadaşımada bunu vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: citroen1400guz

kayadibinden verdiler media system plussuz 56.500 dediler bir arkadaşımada bunu vermişler

Çok iyi fiyatlar ya Adana'da opsiyonsuz Style Manuel 56.300
    Bu arada media system plussız 56.500 dediğiniz araçta diğer saydıklarınızın hepsi var sadece o mu eksik hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 28 Nisan 2016; 22:28:33 >
  • Hocam bu arada DSG için fiyat aldınız mı hiç?

• 2. El 1 yaşında Golf

• Golf.
  • YOKUŞTA ÇEKİŞ VS. SORUNU DİYENLER ARAÇTA 5 KİŞİ VE BAGAJ YÜKLÜ VE KLİMA SON KADEMEDEYKEN 170-180 LERİ GÖRMEK İSTİYORSA BELKİ SORUN YAŞAYABİLİR , 1000 KM UZUN YOLDA DEPO ANCA BİTTİ SANIRIM 250TL (İST-TRABZON)
    BU ARADA DAHA YENİ 2014 GOLF COMF. TEMİZ TRAMERLİ , 25000KM ,MARŞPİYERDE 20 CM BOYA VARDI 55.000 TL YE İKİ GÜNDE SATILDI BİLGİNİZE.
  • _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    dsg için garantiyle 9.000 lira ekleniyor o civarlarda boşu sıfır opsiyonsuz 65 civarına garantili alabiliyosunz
  • Arkadaşlar gecen hafta 2014 model golf 1.2 tsı confortline dsg aldım.aracta ilave donanım
    Bixenon far
    Işık görüş paketi
    Sürüş konfor paketi
    Geniş ekran radyo
    17" dijon jant
    Otomatik açılıp kapanan aynalar
    Premium ekran yol bilgisayarı var

Araç hem görsel hem donanım hemde kalite olarak çok iyi. Leon da fr hariç iç kalite düşük. Yada Style donanıma led-alacantra spor koltuk 17" jant vb donanımlar ekletmek lazım oda fr fiyatına yaklaşıyor. İşin aslı para yeterli ise golf borçlanmak istemiyorsan leon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453since -- 16 Haziran 2016; 3:09:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 TSİ 2015 Ledli leonum var. aracın çekişi güzel yakıtta ankara ş.içi 7 tl civarında.
  • Oncelikle herkese merhabalar. Yaklasik 2 yildir piyasadaki tum arabalari hobi olarak zaman buldukca incelerim. Kendim 2.5 ay jetta 1.4 tsi highline manuel sirasi bekleyip ayni paraya octavia 1.6 tdi dsg elegance cr alip kullanan biriyim. Bu iki arac icinde tabiki sayisiz incelikler sizlere siralayabilirim ve iyiki octavia almisin diyorum kesinlikle. Konumuz leon ve golf olunca biraz bu cepheden konusalim. Oncelikle bizler arac alirken genellikle marka fiyat kac lt yakar dis gorunus nasil gibi genel duruma bakariz ve genellikle vw logosundan etkileniriz. Dogru soylememiz gerekirse bu grupta amiral gemimiz audi vw skoda seat siralamasi seklinde. Ancak bu firma ayni motor ve ayni sanzumanlari farkli politikalarda pazarlamakta. Leon 1.2 ve golf 1.2 yi gidip showroom da inceleyin iki aracta oncelikle mqb platformunda uretilmis yani arac bu sayede diger markalara gore daha hafif uretilmis.Bu sayede bluemotion start stop teknolojisi ile iki aracta az yakit tuketim degerine sahip. Bu deger sehir ici sikisik trafik 6.5 7 lt. Sehir disi ise 5 5.5 lt civarlarinda olup benzinli arac cephesinde cazip tuketim verileri. Iki aractada arka suspansiyonlar tornisyon cubuklu. Golf ust sekment ve daha guclu modellerinde bagimsiz suspansiyona sahip. Simdilik motor ayni sanzuman ayni suspansiyonlarda hemen hemen birbirine cok yakin. Gelelim ic kismin ayrimina. Acikcasi golf bu konuda biraz daha ustun yani vw logolu direksiyon onlerdeki piona black kaplamalar. Kapi kenarlarindaki led seritler koltuk kumas kalitesi elbette leona gore daha basarili.Ancaaakkk o da nesi????Amiral gemi golf aracimizda direksiyon ustunde hiz sabitlememiz yok. Uzun yolda kesinlikle cruise control size 100 km de mutlaka en az 1 yada 1.5 lt tasarruf olarak geri doner ve double yollarda bence olmazsa olmaz ayak ferahligi. Bunu golf e ekletmek surus paketi ile mumkun oluyor bu da size ekstra para.Buna karsin leon style pakette cruise control standart sunuluyor. Gelelim golf direksiyon uzerinde telefon simgemiz mevcut yani aracimizda bluetooth ozelligimiz var gibi ancaakkk o sadece hazirlik yani siz servise gidip bin tl lik kit taktirmadan arac ici eller serbest konusamazsiniz. Leon cephesinde bluetooth size standart olarak sunuluyor. Yagmur sensoru uzun yollarda bence harika hic dikkatiniz dagilmadan silecekler bir hizlaniyor bir yavasliyor ki bence onemli bir ozelllik leonda standart iken golf te malesef bulunmuyor.Far sensiru ozellikle gunduz suruslerinde tunel girislerinde arac otomatik farlarini yakiyor tunel cikisinda kendi kendine kapatiyor. Siz birseyle ugrasmiyorsunuz sadece yola duyarlisiniz leon cephesinde yine bu ozellik standart iken vw da malesef opsiyonel. Simdi vw benim icin guvenlik onemli diyor lakin size surus esnasinda kolaylik saglayan ve yola hakimiyetinizi arttiran bu 3 ozelligi malesef golfte sunmuyor. Bu ozelliklere harcanacak maliyetin cok daha azi ic kisimda size bir miktar malzeme kalitesi ve logo psikolojik destegi ile pazarlama politakisiyla akillica sunuluyor. Golf cephesinde el freni elektronik bu guzel ancak siz bunu arac durdugunda kullaniyorsunuz haa keske leonda olsa guzel olurdu tabi. Uzun yolculuklar icin arka kol dayama golf te mevcut ancak leonda bu yok. Ama bu sinif benim icin bir sehir ici araci hal boyle olunca cok ta olmazsa olmaz degil. Simdi leon da olup golf te bulunmayan ozellikleri golfe ekletmek icin ekstra verecegim parayi leon cephesinde gorsel park destek ve dis cephede harika bir goruntu sunan led far paketine verdik mi cok daha guzel ve hesapli bir alisveris yapmis oluyoruz. Gelelim en onemli olaya. Bu kisim benim cok garibime gitti. Leon golfe nazaran biraz daha yere yakin arac ve test vidolarinin birinde golf ile 100km suratinde girilen viraja leon ile de giriliyor. Golf cephesi virajda onden ve arkadan hafif kayma yasarken leon sorunsuz viraji aliyor ki amiral geminin bence en buyuk handikapi. Artikkk karar sizin ister gidip gorsellik ve logo algisi ile arac alirsiniz. Istersenizde teknolojik yonden bir tik daha ustun araci daha uygun fiyata alirsiniz. Haaa ikinci el pazari bence hic dusunmeyin zira unutmayin ki her malin alicisi vardir😉 Iyi suruslerr

• Yakıt olarak hiçbir fark olmaz birebir aynı motorlar kasa ağırlıklarıda çok yakın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.