Şimdi Ara

60 Bin TL ile yapılacak işler- CİDDİ KONU- KARAR VERİLDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
22
Favori
42.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genç nüfus fazla fakat.. okuyan kesim de öyle o yüzden.. sadece tatillerde ilçede oluyorlar. Yapılabilirliği yüksek, kitap okurlar ama kaç kişiyle, ne zaman orası malum işte. :)
  • Okulun yanina pilavci acin. Adamlar para basiyor bizim uninin orda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Kardeşin! elektronikten anlıyorsa, az çok elektriktende anlıyordur.
    Fotovoltaik işine girsin bence ..Osmaniye, Kayseri, Muğla, Denizli hattı (paraleli) Türkiye'deki en verimli bölgelerden birisi .

Kayseride sehirler arasi 2 tesis gordum fakat elektrik dagitima falan cok uzak noktalar. Calisma mantiklari nasil oluyor sehrin elektrik dagiticisiyla anlasip hat mi cekiyorlar?

Konu sahibine onerim. Pasta yapimina boyle nisan dogum dugun gibi organizasyonlara sekerler yapimina falan yonelik bir dukkan. İs yapmamasi zor eger sehirde yoksa.

• Kardeşin kafe açsın, ama açtığı kafe diğerlerinden farklı olsun.
    Şöyle ki; eğer bir şekilde ucuza alkol ehliyeti alabiliyorsanız alın, ve konsepti slow rock, blues, birazda türkçe şebnem ferah tarzı yapın. Bambu iç mekan ve klasik sade sandalye & masalar. Bu masaların arasına uzun şekilli olarak budanmış çiçekler koyun.
    Masalarda oturanlar birbirlerini rahatsız edemeyecek uzaklıkta olacaklar ve çok rahat göremeyecekler.

Yani her masa kendi bölgesi içinde ev yada oda kıvamında olacak. Zaten duvarlar bambu, her 2 masaya 1 UFO atarsın kışın. Yarı açık bir mekan yaparsın daha rahat ısınması için ve sigara içilmesi için.

Alkol olupta böyle bir mekan olsa ben şimdi ders çalışmaya giderim mesela :)

Velhasıl benim aklımda kesinlikle böyle birşey var. Kardeşin hayavan bakamaz vs demişsin ama umarım garsonluk barmenlikten anlar ?
    Çünkü ne yatırım yaparsa yapsın ilk 3-4 ay adam gibi uyku uyuyamaz.. Elinden sen tutsan bile sürekli çalışacak bıkacak, bi bakacak ki "lan 3 ayda 12.000tl harcadım, 9.000 getirdi ??" diyecek...

herşey zamanla oturur ama çelik gibi sabır, taş gibi yürek lazım bu işler için. Kardeşin biraz nanemolla gibi geldi, bence bırak bankaya koysun parasını. Oralarda merkezde bir ev 100-140 arasıdır tahminim. Üzerine asgari ücretle baba evinde çalışıp biriktirsin. Sonra evlenir ev alır falan. Sende evlendiğinde düğününe yardfım edersin ;)

• Bir süre beklesin kısa vadede hiçbir iş yapılmaz ülke sakatta hazır yemek istemiyorsa girsin kurmayı düşündüğü işlerin birine işçi olarak, gözlem yapsın. Yada her şeyi sallayın kaç para yerse yesin kendine yatırım yapsın yabancı dil öğrensin gerekirse yabancı ülke gezsin vs. en iyi yatırım kendine yapılan yatırımdır hem ucu bucağı yoktur hem iflas riski yoktur hem de vergilendirilemez. Bir süre sonra puslu hava dağılınca da ne iş kurmak istiyorsa kursun.

• Trust.Me T kullanıcısına yanıt
    Kardeş.. Öncelikle konuyu tam okumadan, böylesine bilmişlik edası ile yorum yapma. Ne yapacağını çok iyi biliyor emin ol senden daha tecrübeli bu konuda. Satılmayan her şeyi satabilecek kadar üstelik. Fakat konunun ana fikri bu değil... Piyasayı bilmiyorsun baba-dükkan ilişkisi üzerinden yorum yapıyorsun. Birde üslubun hoş değil..
  • Oranın genç nüfusu ne kadar? Nüfusun boyutuna göre karaoke tarzı yerler kurulabilir. Halkın bakış açısında göre alkollü mekan kurulursa çok güzel kar elde edilebilir.
  • Çiğ köfteci açabilirsiniz

• İletişim ve çiğköfte olmasın yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar/sunucu bilgisi varsa hosting kursun ve siteleri sunucularında barındırsın derim. Ayrıca vds olayına falanda girerse (yani bir sunucuyu birkaç parçaya bölümleyip) windows server uzak masaüstü yada linux ssh olarak aylık satmaktan bahsediyorum ve bu hosting tutarsa paraya para demez.

Bilgisi yoksa bile bunu yapacak bilgili bir eleman bulup çalıştırabilir hem oda öğrenmiş olur.

Kaliteli ve saldırı korumalı yer olarak Fransa OVH ile çalışabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 5 Aralık 2016; 18:28:38 >
  • işlek cadde üzeri bolbol insanların geçtiği güzergahta gösterişli bir bujiteri açılabilir. 60bin tl ile çok iyi bir mekan yaratabilirsiniz.
  • Galeri aç

• azımsanmayacak bir gen. nüfusa sahip.. Fakat bilmiyorum nasıl olur ki?. Çünkü insanın fikir sahibi olmadığı en azından kıyısından köşesinden bilmediği bir işe girişmesi emin olamadım şimdi. :)
  • Antlion A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle öneriniz için teşekkür ederim. Sunucu işi yapılabilecek bol soğutmalı bir yerimiz var aslında. Ama bu işten anlayan kalifiye eleman değil, sunucuları kendi kurar fakat işletmesini yapamaz.. İşletmesini yapabilecek bir eleman bulabilirmiyiz acaba?.
  • Thesis Statement kullanıcısına yanıt
    2 yıllık var birde liseler mevcut ama; bizim millet o pilava para vermez. Daha doğrusu öğrenciler.. Gider döner yerler, çok şahit oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Nadir

işlek cadde üzeri bolbol insanların geçtiği güzergahta gösterişli bir bujiteri açılabilir. 60bin tl ile çok iyi bir mekan yaratabilirsiniz.

Kesinlikle kardeşim ve benim iyimser yaklaşıp, kendisininde yapabileceğine inandığı bir iş. Üstelik sürekli para akışının olacağı ama biz şu şekilde düşündük. Hem iletişim, hemde züccaciye şeklinde 1 ayrı dükkan. Bu konuda da yardım edecek dostlarımız var.
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    Bizim orada her yer araba piyasası ve bol çakallı.. O yüzden sıcak bakmıyorum.
  • Kami Kaze kullanıcısına yanıt
    Hocam neden iletişim olmasın dediniz acaba?. Zaten çiğköfte olmaz asal ama; diğer konuyu merak ettim. Üstelik kardeşim bu işten çok iyi anlar dükkan açtığı zaman.. Tüm müşterileri onu bulur.
  • küsüratsız aynı birikimle bende iş kurmayı düşünüyorum. 500 tl faiz getirisi var. bi 500'de ben katıp aylık 1000 lira giderle e-ticarete girmeyi düşünüyorum. direk 60 binle bir dükkan açmak riskli iş. zaten ilk 7 ay zarara girmeyi göze almak lazım.
  • Hocam ilk önce işlek bir yerde veya güzel manzarası olan bir mekanı bulup,kafe tarzı bir mekan yapın.Mekana oyunlar alın tabu olur onlar bunlar derken bunları bir yere koyun müşteri geldiğinde ordan alıp oynasın.Bir de mesela bir cafe vardı.Orda zar atma vardı 2 tane 1 getirirsen beleşe geliyordu yediklerin içtiklerin.Bu tarz oyunlar olursa ekstradan manzarası güzel bir yerde olursa alır yürürsünüz hocam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.