bu tamir işini hobi olarak değilde gerçek bir iş olarak yapsanız iyi paralar kazanırsınız. evet elleriniz üzeriniz kirleniyor ama parası da güzel. ayrıca motosiklet yedek parçalarının da satışını yaparsanız parça satışından da kazanç sağlarsınız. tabi şuanki mevcut işinizden ne kadar maaş veya geliriniz var bilmiyorum. |
60 bin tl var en mantıklı ne yapabilirim!! (2. sayfa)
-
-
mevcut işim çöp. tahmin bile edemeyeceğiniz dışarıdan kurumsal gözüken 68 yıllık sanayi şirketinin müşteri hizmetlerinde yöneticiyim. aldığım maaş 12.500 tl.
kendi müdürüm bile s** git kendine dükkan aç diyor :)
-
iyi sen en azından işten kovulursan veyahut iş yerinde aşırı mutsuzsan işten ayrılmak istediğinde ne iş yapacağın belli.ne iş yapsam gibi derdin hiç olmaz kafan rahat olur.
şuan çalıştığın yerden ayrıl kendi işini kur demiyorum ama B planı olarak dursun ve bu B planını hayata geçirecek kadar da kenarda birikmiş sermayen olsun.
-
iMac al
3d printer al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zeytinle uğraşıyoruz senelik olarak haliyle elimizde bayağı zeytinyağı kalıyor sıktırıyoruz burada ki kilo fiyatı 150 lira hiç satmadım bu işten nasıl kar edilir satmak mantıklı olur mu?
-
etsy de 1 litre ev yapımı zeytin yağı 1150tl ye satılıyor. hadi bunun 500tl si kargo ücreti site komisyonu falan olsa bile yine 500tl kar kalıyor. şimdi dersen ki sıvı halde satımı ülkelerin gıda bakanlığı denetimine takılır gümrüklerde sıkıntı çıkar. o zaman ne yapıyoruz biliyon mu? zeytin yağından ev yapımı doğal sabun yapım yine etsy de 1 kalıb sabunu 70tl ye satarız. 1 tane satmak kargo ücretine değmez ama 6 şarlı paket olarak satarsan 420tl eder. sabun olduğu için gıda denetimine falanda takılmaz.
www.etsy.comUnfiltered Extra Virgin Olive Oil Made in Türkiye All Natural - Etsy Turkeyhttps://www.etsy.com/listing/1224745915/unfiltered-extra-virgin-olive-oil-made?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=Olive+Oil+turkish&ref=sr_gallery-1-7&frs=1&organic_search_click=1www.etsy.comNatural Olive Oil Soap 100% Natural From Greece Handmade - Etsy Turkeyhttps://www.etsy.com/listing/734399361/natural-olive-oil-soap-100-natural-from?ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=olive+oil+soap&ref=sr_gallery-1-7&organic_search_click=1
-
@Falsoluserttop sabun satıyoz mu?
-
teşekkürler hocam şimdi kafam da daha canlandı.
-
iPhone 14 Pro al
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
60.000 TL yaklaşık olarak 3.000 dolar yapıyor, teknik analiz öğren kendini geliştir. Acil ihtiyacın olmayan kısmı ile kripto da futures işlemler yap 10x-15x den fazla kaldıraç kullanma stopsuz işlem açma. Maksimum %1 stop kullan, %3-10 arasında kâr al günde 50-100 dolar arasında kazanç sağlayabilirsin. Fenomenlerden uzak dur, kendin öğren ve analiz yap. Destek ve direnç takip et, kırılımları ve formasyonları takip et, eğitim için youtube da binlerce video var zaman buldukça izle öğren. Hangi coinde hareket varsa onu görmek için balina sinyal siteleri var onları da kullanabilirsin
Whale Hunter App https://www.whalehunterapp.com sadece sinyal ile de işlem açma, öncelikle kendini geliştir, sonra zaten ekonomik özgürlüğünü kazanırsın.
-
şuan borsa eskisi gibi kazandırmaz. bence ticaret yap. hem zevk alırsın hem işleri büyütme potansiyelin olur.
-
Hocam bu eğitimleri bilale anlatır gibi anlatan YouTube da kimi önerirsin acaba. Sıfırdan başlamak isteyenlere tavsiyen nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Satış internet üzerinden yapılacaksa, ille de bu tip ürünler olması gerekli mi?
Bir de bu aletin takım halinde satılanı varsa, az da olsa daha ekonomik olabilir diye düşündüm.
-
Hepsinde bir sürü video var zaman buldukça seyret, youtube da bunların hepsi.
@genctrader
@ninja_trader_academy
@FINANSVEBORSA
@KivancOzbilgic
@TradeTaktikleri
@cryptokemal
-
e ticaret tavsiyesi mi veriyorsun şimdi ?
saçma sapan fikirlerin var inşallah seni ciddiye alan çıkmıyordur...
verdiği öneriye bak adama pense aldırıp sattıracakmış neden ? İnşaat mezunuymuş..
olum e ticaret öyle bir şey mi? adam veteriner olsa pet malzemeleri mi sattıraksın?
saçma sapan öneriler verme insanlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 16 Mart 2023; 13:36:26 > -
kardeşim senin bir önerin varsa buyur söyle. satılabilecek 100 bin çeşit ürün var ben sadece okuduğu bölüme alakalı olsun diye ne satsam diye 40 gün kara kara düşünmesin diye o örneği verdim. illa o şeyi satacak diye bir kurar yok sadece fikir olsun diye dedim. birilerinin penseye ihtiyacı varsa birilerine onu alacaktır. internette her türlü şeyin alıcısı vardır.
yahu ben gittigidiyor da çam kozalağı,yanmış inek gübresi bile satmışlığım var.
deniz kenarından toplanmış çakıl taşlarını bile internette satan var ve işin ilginci o taşları alanlar da çıkıyor.
veteriner internette pet ürünlerimi satacak demişsin de evet neden olmasın hatta veriner için en uygun kategori havansal ilaçlar satması olur.
-
güzel kardeşim benim en büyük önerim seni dinlememesi bundan büyük öneri olamaz !
senin dediğin gibi her ürünün bir alıcısı yok öyle olsa herkes e ticarette başarılı olurdu..
bırak kaç gün düşünüyorsa düşünsün bilgin yoksa susmayı bileceksin.
e ticarete gireyim hadi pense bulayım diye bir işe girilmez.
bir ürünü pazara sürmeden önce bunun tonla analizi var senin dediğin gibi basit mantık değil yani..yoksa elindeki parasıda gider.
madem öyle devam et sen çakıl taşı,yanmış inek gübresi satarak paranı katla zengin ol.
senin cümlelerinden zaten ne kadar bilgisiz olduğun anlaşılıyor.
-
iyi ya işte madem sen çok biliyorsun sen öner 60k parayla ne yapsında parasını çoğaltsın?
senin gibilerin en basit çözümü hiç bir şey yapma koy dolara,altına dursun mantığıdır.
bisikletten düşüp kafayı kolu kırarız diye korksaydık bisiklet sürmesini hiç öğrenemezdik değil mi?
-
Arkasında duramayacağın öneriler veriyorsun
Korkmadığını kanıtlamak için de önünü görmediğin halde bisiklet sürmezsin.
ben öneri veririm vermesine fakat senin gibi sallamam
denediğim başarılı olduğum bir konuda öneri veririm.
-
bu şuna benzer
uluslar arası ticaret dersi veren hocalar neden ihracat yapmıyorlar?
iktisat dersi veren hocalar niye yatırımcı değil,borsacı değil?
YAZILIM öğreten hocalar niye kendi uygulamalarını yazıp,kendi yazılımlarını yapıp milyoner olmuyorlar?
yani ben o işi yapmıyorum diye o işin yanlış iş olduğu anlamına gelmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X