Şimdi Ara

60 bin tl var en mantıklı ne yapabilirim!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba alsam maks 150 bin kredi çekerim 200 binlik araçlar çöp elim kolum bağlandı ne yapsam diye boş boş dövizde durması canımı sıkıyor

• Borsadan anliyorsan borsadan iyi para kazananlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk borsası silkeleyici Midas üzerinden abd borsasına mı girsem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • o çöp bu çöp dersen yerinde kalırsın

• Önerin abi bişeyler kafam durdu

• @ozbey08

• rtuzz kullanıcısına yanıt

dur şuan yemek yiyecem yemekten sonra yazarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz falsoluyla birlikte yalvarıyoz hiç bakmıyon

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beklemedeyim

• wolfing2013 kullanıcısına yanıt

evvela herhangi bir işte çalışıyor musun,okuyor musun? ne mezunusun,hobilerin,ilgi alanların neler? her hangi bir şeyde ustalığın var mı veya bir konuda yeteneğin var mı?

evli misin bekar mısın?

şunu yap demek için önce seni birazcık tanımamız gerek.

• ozbey08 hocam finans konusunda pakajiyi tahtından eder mi kank sence

• Kripto

hayır edemez,çünkü benim tahsilim finans üzerine değil. ben klasik memur zihniyetiyle yetiştirirmiş biriyim. daha yeni yeni bu zihniyetten kurtulma çabalarında olan biriyim. yani babası,akrabaları falan ticarette olanlar benden 1-0 öndeler. ben sadece finans konularına ilgi duyan biriyim o kadarcık

• 25 yaşımdayım Özel bir firmada satış temsilcisiyim inşaat mezunuyum 14 yaşından beri hem çalışıp hem okudum rahat bir hayatım hiç olmadı bu yüzden risk almaktan çekinir oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfing2013 -- 14 Mart 2023; 19:54:38 >
  • Dollar al dollar

Pakaji hocam daha bebeyken yolda bulduğu bakırı cart curtu biriktiren bir adam, onu finans konusunda bu forumda kimse geçemez. Balık adam bile kriptoda battı ama pakaji batmaz. Ozbeyi ise yeni tanıdım daha.

• wolfing2013 kullanıcısına yanıt

aha satış temsilcisiysen o halde sen satış yapmayı biliyorsun demektir. ve inşaat mezunuysan sana yapacağın iş modelini de buldum.

inşaat malzemeleri satışını e-ticaret üzerinden yap. inşaat malzemesinden kastım tabiki çimento,tuğla değil daha hafif ve ve her evde bulunması gereken şeylerden başlamak iyi olur çünkü bütçe az.

yani bu temaya en uygun şey alet çantası ve içindekiler konseptidir.

bir alet çantasının içinde ne bulunması gerekiyorsa onlardan toptancıdan ucuza alıp internette satmayı dene.

pense,tornavida,çekiç,kontrol kalemi gibi şeyleri satabilir misin?

https://www.hepsiburada.com/makro-yapi-pense-yan-keski-karga-burun-duz-ve-yildiz-tornavida-kontrol-kalemi-6-li-set-pm-HB00000QRW0Q?magaza=EBA%20GRUP

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

ben bu linkteki ürünleri alsam 2 günde yamulturum.

evime izeltaş'dan aşağı el aleti sokmuyorum. çok kullanmayacağım spesifik lokmaları vs en kötü rico alıyorum.

hele tornavidada felo'dan aşağı elimi sürmem.

• command_4 kullanıcısına yanıt

evet bir şeyi yapacaksan en kaliteli ürünleri satmak gerek. yani dediğin gibi bu temada ürün satılacaksa en kaliteli marka ve ürünler neyse onlar tercih edilmeli.

çünkü bu tür aletler eve 1 defa alınıyor bari almışken en kalitelisini al ki uzun yıllar kullanabilesin. ayrıca pahalı ama kaliteli ürünlerde alıcılar kargo ücretini pek sorun etmez. ama 30tl verip aldığı penseye 30tl de kargo öderse almaz. gider semt pazarından alır evine

bu nasıl?

https://www.hepsiburada.com/izeltas-1000v-izoleli-elektrikci-kombine-pense-180-mm-p-hbv00000o3dfn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 14 Mart 2023; 21:19:6 >

• ozbey08 kullanıcısına yanıt

şeffaf saplı ve kirlenmemesinden olmasından dolayı kraft seriden almıştım. sanırım bir tık daha ucuz.

hobi olarak motosiklet tamir ederim. opak seride sap motor yağını emiyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.